Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ακόμα μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ πέτυχε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού..... με εξαίρεση αυτούς που δεν τους λέει κάτι το πρωτάθλημα και οι νίκες επί του αιωνίου, αφού δεν κερδίζει την Μπάγερν στο Μόναχο!!!

Για αυτούς το σημερινό αποτέλεσμα δεν λέει τίποτα....δεν ξέρω μη τα έβαψαν και "μαύρα", αφού αυτή η νίκη διώχνει τις όποιες σκέψεις (αν υπήρχαν από μέρους της διοίκησης) απομάκρυνσης του Καταλανού βιαστή του γαύρου. 

Ο Παναθηναϊκός -ίσως και για πρώτη φορά φέτος- εμφανίστηκε σοβαρός στην άμυνα από το πρώτο δευτερόλεπτο, έτσι παρά το 0/10 τρίποντα δεν έδωσε σε κανένα σημείο του αγώνα το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να πιστέψει πως μπορεί να φύγει με κάτι διαφορετικό από αυτό που έφυγε πριν 10 ημέρες.....την ήττα!!! 


Ο Παναθηναϊκός μετά από 6 αγωνιστικές στην Basket League παραμένει αήττητος να ισοβαθμεί με τον Περιστέρι του Αργύρη Πεδουλάκη. Για αυτό φρόντισαν κυρίως οι Νίκος Παππάς (24 πόντους) και  Θανάσης Αντετονκούμπο.

Η εξέλιξη του αγώνα από το On Sports

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπήκε συγκεντρωμένος στο παρκέ κι απέφυγε τα λάθη, ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αστοχία του Ολυμπιακού (είχε 10/31 σουτ στο πρώτο μέρος). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με 0/10 τρίποντο, μέχρι να σπάσει το... ρόδι ο Παππάς στη δεύτερη περίοδο.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν αυτός που άλλαξε τα δεδομένα όταν οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν με 26-20, καθώς πέτυχε 6 σερί πόντους και επανέφερε το μομέντουμ στην ομάδα του. Οι παίκτες του Πασκουάλ πίεσαν στην άμυνα κι ανάγκασαν τους αντιπάλους του σε λάθη αλλά οι έξι χαμένες βολές (6/12) δεν τους επέτρεψαν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος στην τρίτη περίοδο, πέτυχε δύο σερί τρίποντα και με σερί 10-0, ξέφυγε με 44-34 αλλά όπως και στο πρώτο μέρος ο ΛεΝτέι ήταν αυτός που κράτησε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι. Ο Αμερικανός ψηλός πέτυχε μαζεμένους 8 πόντους κι οι φιλοξενούμενοι έκοψαν τη φόρα των “πράσινων”, μειώνοντας ακόμα και στον πόντο (51-50).

Ο Ολυμπιακός, όμως, ήταν απελπιστικά άστοχος, σουτάροντας σταθερά κάτω από τα 40% κι έτσι όταν ο Παναθηναϊκός έβγαλε μαζέμενες 2-3 καλές φάσεις στην άμυνα κατάφερε να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη. Με τον Παππά να φτάνει τους 21 πόντους, τον Αντετοκούνμπο να... ξεχειλίζει από ενέργεια σε ακόμη ένα ματς και τους υπόλοιπους να ακολουθούν οι “πράσινοι” ξέφυγαν με 78-65 στο τελευταίο λεπτό.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 32-29, 55-51, 79-70.

Στο κλειστό βρέθηκε και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για να δει την αναμέτρηση. Μάλιστα, ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΠΑΕ κατά την άφιξή του είχε τετ-α-τετ και θερμή χειραψία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.



 
Top