Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, με νωπούς ακόμα τους πανηγυρισμούς -που προκάλεσε η επικράτηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού επί του αιωνίου αντιπάλου- η νεανική αρμάδα του Γιώργου Δώνη καλείται να αποδράσει νικήτρια ή τουλάχιστον αλώβητη από τον Πειραιά και να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο του Παναθηναϊκού να πιστέψει στις δυνατότητες της και να την στηρίξει ακόμα περισσότερο με την μαζική παρουσία του στο ΟΑΚΑ.

Το σημερινό παιχνίδι είναι αδιαμφισβήτητα το δυσκολότερο από αυτά που έχει δώσει μέχρι σήμερα και για το 2018 ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή και θέλει τουλάχιστον να παραμείνει εκεί πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Προέρχεται από μια μεγάλη σε έκταση νίκη για το Europa League και ανεξαρτήτως της χαμηλής δυναμικότητας της αντιπάλου του, το σκορ τον γεμίζει με αυτοπεποίθηση.

Περίσσευμα όμως αυτοπεποίθησης διαθέτει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από μια καλή εμφάνιση με την ΑΕΚ, μπροστά σε 35.000 οπαδούς του, που θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής αν ήταν λιγότερο άτυχος. Η ομάδα του Δώνη -λόγω των εγκληματικών λαθών της διοίκησης-  δεν επωμίζεται το βάρος του πρωταθλητισμού, κάτι που έχει απελευθερώσει τα νεαρά κυρίως παιδιά που την αποτελούν και αυτό της δίνει ένα αβαντάζ έναντι των αντιπάλων της. 

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ενώ για τη σύνθεση της άμυνας κριτήριο είναι η συμμετοχή του Γιόχανσον. Ο Σουηδός που δεν προπονήθηκε χθες κανονικά έχει μια ενόχληση στο γόνατο, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και ο ίδιος θέλει να παίξει σαν τρελός. Εφόσον είναι διαθέσιμος, τότε την τριάδα των στόπερ θα συνθέσουν οι Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης και Κουλιμπαλί, με τον Γιόχανσον δεξιά και τον Ινσούα αριστερά. 

Αν αποφασιστεί να μην παίξει ο Γιόχανσον, τότε ο Κουλιμπαλί θα παίξει δεξιά και το ρόλο του τρίτου στόπερ θα έχει ο Πούγγουρας. Ο Κουρμπέλης με πιθανότατα τον Κάτσε θα είναι οι δύο του άξονα, με τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπουζούκη να υποστηρίζουν τον μοναδικό προωθημένο Μακέντα. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής 21 παίκτες: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.



 
Top