Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, μια γλυκόπικρη γεύση στις "ψυχές" των απανταχού Παναθηναϊκών αφήνει η σημερινή ισοπαλία στο Καραϊσκάκης.... όπως γράφω στην επικεφαλίδα του κειμένου, ένας Παναθηναϊκός που θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καταδικάστηκε από την ανάλγητη διοίκησή του σε ρόλο  διαμορφωτή.....και αυτό είναι που πονάει περισσότερο τον κόσμο του!!!

Πονάει, γιατί όλοι βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε πως αυτός ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε (χωρίς το μείον 6, με αυτόν τον προπονητή, με 2-3 προσθήκες και την φετινή παρουσία του κόσμου) να πάρει το πρωτάθλημα από τους 3 τελειωμένους και όμως βρίσκεται με βασικό στόχο την είσοδο στην 5αδα, προκειμένου να "ακυρώσει" τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό....Έργο και αυτό του Αλαφούζου και του αστείου Κωνσταντίνου, που φιλιόταν σήμερα με τον Μπαλόκα....με αυτόν που επέτρεψε να γίνει το αίσχος της Ριζούπολης.  

Πονάει και η σημερινή εξέλιξη του παιχνιδιού, γιατί αν και καλύτερος ο Ολυμπιακός μέχρι το 95ο λεπτό κρατούσαμε τους 3 βαθμούς της νίκης στα χέρια μας, αλλά μια στιγμή ολιγωρίας της άμυνας, ήταν αρκετή για να μην ξεπουλήσουν τα ζαχαροπλαστεία Πειραιώς και περιχώρων......από κορνέδες!!!


Σε ένα παιχνίδι που πρωταγωνιστές είναι οι δύο τερματοφύλακες που χρησιμοποιήσαμε, εννοείται πως ο βαθμός της ισοπαλίας είναι ευπρόσδεκτος, ειδικά όταν γνωρίζεις πως κατά 99% οι δύο χαμένοι βαθμοί του αιωνίου αντιπάλου και βιαστή του ελληνικού ποδοσφαίρου επί μια 20ετία, βάζουν ταφόπλακα στα όποια όνειρα είχε για τίτλο, σε άλλο ένα δυστυχώς "σημαδεμένο" πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ, θα γράψουν πολλοί από αυτούς που ήθελαν να φωταγωγήσουν την Λεωφόρο μετά από ένα διπλό και τον κατάντησαν από Πρέσβη σε μαχητική ψυχή..... εγώ και πολλοί άλλοι που 7 χρόνια τώρα αναθεματίζαμε αυτές τις πρακτικές θα πούμε, ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ....

Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει, όταν βρει διοίκηση αντάξια της ιστορίας του, όταν θα διεκδικεί πρωτάθλημα (και ας του το κλέβουν με πουλημένες ΕΠΟ και ΚΕΔ), όταν τα παιδιά της Κ15 θα κουνάν το σεντόνι του CL κάθε Τετάρτη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, όταν οι αντίπαλοι του θα τον σέβονται και θα τον φοβούνται.....Μέχρι τότε, θα βρίσκεται στην προσπάθεια να επιστρέψει και εμείς οφείλουμε να είμαστε εκεί να τον βοηθήσουμε. 

Για το σημερινό παιχνίδι, δεν θέλω να γράψω πολλά.... δεν μπορώ να σταθώ στο ποιοι έπαιξαν καλά και ποιοι όχι (θα αναφέρω μόνο τον MVP που για μένα ήταν ο Ινσούα).... σημασία έχει πως είναι όλοι ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ και αυτό πιστώνεται στον προπονητή και στον Νίκο Νταμπίζα (ξέρετε αυτόν που απειλούσαν οι Παναθηναϊκάρες πως δεν θα πέρναγε τα φανάρια). Όσο συντομότερα βρουν μια διοίκηση να τους συμπαρασταθεί πραγματικά, επειδή θα το θέλει και όχι επειδή την αναγκάζουν οι συγκυρίες, τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψει και ο Παναθηναϊκός στην κορυφή. 

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53’ λ.τρ. Κότσαρης), Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (73’ λ.τρ. Πούγγουρας, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Ινσούα, Μπουζούκης (70’ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα 

ΥΓ1. Περαστικά στον εξαιρετικό Διούδη.

ΥΓ2. Εύχομαι από καρδιάς στον φίλαθλο του Ολυμπιακού να τα καταφέρει και να βγει σήμερα από το γήπεδο ο μοναδικός νικητής του αγώνα. 


 
Top