Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, με καθυστέρηση ολίγων ωρών και αφού δεν συμμετείχα στα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν για τον Πασκουάλ (μετά από άλλη μια ήττα εκτός έδρας με κάτω τα χέρια), με ψυχραιμία θα καταθέσω την ανέξοδη άποψή μου.

Έτσι είναι κύριοι, οι δικές μας απόψεις είναι ανέξοδες.... Διώξε τον τάδε, φέρε τον δείνα και ο λογαριασμός πάει στον εκάστοτε παράγοντα, όπως και η ευθύνη ακόμα και αν αποτύχουν οι επιλογές του "κόσμου". Τώρα είναι ο Γιαννακόπουλος, κάποτε ήταν ο Βαρδινογιάννης......αναφέρω αποκλειστικά αυτούς τους δύο, γιατί μονάχα αυτοί κατάφεραν να έχουν "εχθρούς" που χρησιμοποιούν τις επιβεβλημένες προσθαφαιρέσεις λόγω αποτελεσμάτων στο ρόστερ, ως εκδήλωση της "έχθρας" τους. 

Μετά βαϊων και κλάδων υποδέχτηκαν οι περισσότεροι τον Τσάβι Πασκουάλ, τον Ιβάνοβιτς, τον Τζόρτζεβιτς.....με αναθέματα και κοσμητικά επίθετα που ντροπιάζουν τους ίδιους, ζήτησαν την αποπομπή τους, για να υποδεχτούν τον επόμενο Πρίγκιπα (που ακούει σήμερα στο όνομα Σάρας Γιασκεβίτσιους) που με τις πρώτες ήττες αυτομάτως θα μετατραπεί σε Βάτραχος και δεν θα φταίνε αυτοί που απαίτησαν να έρθει, αλλά αυτός που τους άκουσε, τον έφερε, και έδιωξε τον προηγούμενο, που τουλάχιστον κέρδιζε το πρωτάθλημα.....

Οι ίδιοι άνθρωποι και λόγω της απέχθειας που νιώθουν για τον Γιαννακόπουλο (δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη, δεν θα το κρίνω εγώ), ζητούσαν την αποπομπή παικτών (π.χ. Τζέιμς, Σίνγκλετον) και σήμερα "κλαίνε" που δεν τους έχουμε.....οι ίδιοι αυτοί σήμερα ζητούν να φύγει ο Γκιστ, που θεωρούσαν "αχαριστία" στην προσφορά του, να μην ανανεώσει.... Πολλά τα παραδείγματα και δεν προσφέρουν τίποτα στη συζήτηση να τα αναφέρω όλα.... η ουσία είναι πως ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ, ΘΑ ΚΡΑΞΕΙ.......το ζήσαμε και παλιότερα στο ποδόσφαιρο, που η ομάδα έπαιρνε τις προκρίσεις, αλλά δεν μας ευχαριστούσαν γιατί δεν συνοδεύονταν από "καλό" ποδόσφαιρο. 

Η σημερινή επικοινωνία μας, σε καμιά περίπτωση δεν έχει σκοπό να υπερασπιστεί τον Πασκουάλ, ίσα-ίσα την αποπομπή του ζητάω και εγώ πλέον..... όχι γιατί είναι "λίγος" για τον Παναθηναϊκό που θα "έπρεπε" να είχε 7-0 και έχει 4-3 (σύμφωνα και με τον "προϊστάμενο" του Τσάβι), αλλά γιατί δεν αντέχω άλλο την γκρίνια και την προσμονή της ήττας από Παναθηναϊκούς, προκειμένου να δικαιωθούν για το πόσο "ύπνος" και "λούζερ" είναι ο Τσάβι....

Να φύγει λοιπόν, να πάρει την αποζημίωσή του....και να δούμε ποιος στο διάολο θα έρθει μεσούσης της περιόδου, που θα μετατρέψει το συγκεκριμένο ρόστερ σε "παντοδύναμο" και θα μας πάει στο πολυπόθητο F4...... και να δοθεί και η ευκαιρία στους "οπαδούς" του Τσάβι σε κάθε ήττα να λένε σε αυτούς που απαιτούσαν να φύγει "Δεν σας άρεσε ο Τσάβι, ρουφάτε το αυγό σας".....Γιατί να είστε σίγουροι, πως αυτό θα γίνει..... χρόνια τώρα αυτόν τον Σύλλογο τον "θρέφει" η φαγωμάρα, για αυτό πάμε κατά διαόλου!!! 

Να θυμάστε όμως, πως χωρίς τον Πασκουάλ να "κρατήσει" την ομάδα μετά τα πούλμαν και τα συναφή, θα είχαμε 3 τίτλους λιγότερους, αφού το πιθανότερο θα ήταν με άλλο προπονητή, να είχαμε διαλύσει.... Τουλάχιστον αυτό να του το πιστώσετε. 

Για το χτεσινό παιχνίδι δεν έχω να γράψω κάτι, ότι ήταν να διαβάσετε για αυτό το έχετε κάνει ήδη και μάλιστα από ανθρώπους που ξέρουν περισσότερο το άθλημα από εμένα..... Το πρόβλημα άλλωστε αυτής της ομάδας, αυτού του Συλλόγου, ποτέ δεν ήταν μια ήττα, μια χαμένη πρόκριση, ένας χαμένος τίτλος..... η γαμημένη νοοτροπία του κόσμου του, ΕΙΝΑΙ..... που εκτός του Ζέλικο των επιτυχιών (που δούλεψε βέβαια τις περισσότερες χρονιές με ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της Euroleague), δεν ανέχτηκε άλλον προπονητή σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο πάνω από 2 χρόνια !!!

Αλέξανδρος





 
Top