Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Κάτι αλλάζει; Ίσως.......Έπεσε γραμμή; Μπορεί.......Ένα είναι σίγουρο, ότι χρειάστηκαν να περάσουν 2.5 χρόνια για να δούμε κριτική στον Αναστασίου και μάλιστα από πολλούς..

Και ρωτάω εγώ, σήμερα είδαν το φως το αληθινό; Και βέβαια όχι, απλά σήμερα έπεσε εντολή άνωθεν, έπεσε χαρτάκι δηλαδή.

Γι αυτό μας έχουν αηδιάσει, γι αυτό τους λέμε αρδ......γιατί δεν έχουν άντερα, γιατί είναι πολύ μικροί για το μέγεθος της ΠΑΝΑΘΑΣ, γιατί έγιναν υποχείρια, γιατί σιωπούσαν όλα αυτά τα χρόνια και έκαναν το μαύρο άσπρο με μόνο σκοπό να αγαντάρουν μια διοίκηση ανίκανη και επικίνδυνη, γιατί κατάφεραν να διώξουν το μεγάλο και υγιή κομμάτι των οπαδών μας από το γήπεδο και άφησαν μερικές εκατοντάδες να αλωνίζουν, γιατί έπαιξαν άσχημο και βρώμικο παιγνίδι στις πλάτες της ομάδας...αλλά είπαμε, τα μπικικίνια να πέφτουν και οι θεσούλες να κρατηθούν.

Γράφουν λοιπόν για ευθύνη, για ανορθόδοξα σχήματα, για ακατανόητες επιλογές, για εμμονές, για εγκληματικά λάθη, για χαμένη ευκαιρία, για απαίτηση να διορθώσει τα λάθη του, ζητούν πλέον να βάλει τον εγωισμό του κάτω απ τον Παναθηναϊκό, να σταματήσει να προασπίζει τις δικές του επιλογές, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που το αξίζουν, να κόψει τις αλχημείες, να πάψει να «παίζει» με τα δικά του παιδιά μόνο και μόνο για να δικαιωθεί, να γίνει ξανά Ολλανδός, εννοώντας να διαχειριστεί πιο σωστά την πίεση, να έχει ψυχρή λογική, να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια και στην τελική να δείξει ότι είναι προπονητής κι όχι μαθητευόμενος, τέτοιος που να αρμόζει σε ομάδα όπως η δικιά μας.

Μάλιστα...κι όταν τα λέγαμε εμείς ρε παλικάρια τι ήμασταν; Να σας θυμίσω; Οι κακοί της παρέας, οι εχθροί της ομάδας, οι βαλτοί, οι κολλημένοι, οι γαύροι, οι παρελθοντολάγνοι, οι τουλούμπες, οι ...οι ..οι ..

Όταν τον κριτικάραμε εμείς ρε μπαγλαμάδες, μας την πέφτατε όλοι και βαπτίζατε το κάθε σχόλιο κακοπροαίρετο και ύποπτο. Σήμερα που τα διαβάσατε απ τους δικούς δημοσιοΚάφρους μπορείτε να ζητήσετε μια γαμημένη συγνώμη ή θα παραμείνετε ταμπουρωμένοι στις απόψεις σας όπως εξακολουθούν και κάνουν ακόμη και σήμερα οι Γιαννάδες μας; Έχετε τα αρχίδια να αποδεχθείτε το λάθος σας; Άντε να σας δω τώρα.



Δεν ξέρω κύριοι αν αποφάσισαν να τον στείλουν τον Αναστασίου κι εδώ που τα λέμε ούτε κρύο ούτε ζέστη για να πω την αλήθεια.

Η γνώμη μου; Ο Αναστασίου επιλέχθηκε γιατί δεν είχε απαιτήσεις, γιατί ως εν δυνάμει προπονητής δεν μπορούσε να θέσει βέτο στην διοίκηση και θα συμφωνούσε σε όλα μαζί της. Γι αυτό και η στήριξη εκατέρωθεν. 

Απ την άλλη αν αναρωτηθούμε ποιος προπονητής εγνωσμένης αξίας θα δέχονταν να έρθει σε μας με τόσο μικρό μπάτζετ και χωρίς παίκτες, τότε την απάντηση την ξέρουμε όλοι μας, κανείς. Αυτοί συνήθως θέλουν εχέγγυα και η διοίκηση δεν μπορούσε να τους τα δώσει. Να γιατί λοιπόν  τον επέλεξαν και τον στήριξαν μέχρι και σήμερα. Με αυτά και με αυτά εξηγώ, όχι ότι συμφωνώ.

Τώρα, δεν πιστεύω ότι ακόμη κι αν έρθει κάποιος άλλος μπορεί να αλλάξει κάτι. Η χρονιά χάθηκε απ το καλοκαίρι με τις χαζές έως και ηλίθιες επιλογές τους. Εκτός αν μιλάμε για μεταβατική πάλι περίοδο ή μια επιλογή στυλ Βονόρτα ή Ρότσα. Το βλέπετε εφικτό;  Μάλλον όχι, οπότε....

Όσο για τον Αναστασίου, έπρεπε να είχε φύγει το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά τον έσωσε το κύπελλο και η γραμμή που είχε πέσει μιας και όλοι τον υπερασπίζονταν. Έπιασε ταβάνι που λέμε και το άσχημο είναι ότι φέτος παρουσιάζεται χειρότερος από πέρσι. Δεν δείχνει να μαθαίνει απ  τα λάθη του, συνεχίζει να κάνει τα ίδια και χειρότερα, εξακολουθεί να αδικεί παίκτες αλλά κυρίως τον εαυτό του πράγμα που σημαίνει ότι βλάπτει την ομάδα.

Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω, ότι είναι να γίνει ας γίνει μετά την λήξη των υποχρεώσεών μας και υποπτεύομαι ότι κάπως έτσι θα πράξει η προεδράρα μας.

GT67
 
Top