Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Χαίρετε κύριοι, θεωρώ πως πλέον η πλειοψηφία των σκεπτόμενων Παναθηναϊκών έχει ενστερνιστεί τη δική μας άποψη (που εκφράζουμε από το καλοκαίρι σε όλους τους τόνους), πως αυτός ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, όσες γκέλες και αν κάνουν οι ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ. 

Μπορεί ο Παναθηναϊκός ως ιστορία, όνομα, φανέλα, κόσμο, να δικαιούται και να υποχρεούται να έχει βλέψεις για το Πρωτάθλημα........αλλά με διοίκηση τον μίζερο και ψεύτη Αλαφούζο, με προπονητή τον μαθητευόμενο μάγο Αναστασίου και με 26 παίκτες εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία αυτών δεν έχουν καν διεκδικήσει στην καριέρα τους πρωτάθλημα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!

Ακόμα και οι λίγοι που είχαν πιστέψει στο θαύμα, περισσότερο λόγω των κακών αποτελεσμάτων των αντιπάλων μας και λιγότερο για το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει η δική μας ομάδα, μετά τις τελευταίες τέσσερις απανωτές κάκιστες εμφανίσεις εκτός έδρας, που συνοδεύτηκαν όλες με απώλεια βαθμών, είδαν την αλήθεια κατάματα...... η οποία είναι πως "με πορδές δεν βάφονται αυγά"!!!

Στο ρόλο των πορδών οι Μπούρμπος, Μπερίσα, Μπούι.......και στο ρόλο των αυγών η πρόκριση στους ομίλους του CL, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. 

Στην Ευρώπη εκτός ότι καταφέραμε να πάρουμε μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τα συνολικά 12-13 που διεκδικούσαμε, καταφέραμε επίσης να σπάσουμε κάθε αρνητικό ρεκόρ. Όπως αυτό των μόλις 2 βαθμών συγκομιδής σε όμιλο Europa, της χειρότερης άμυνας, της χειρότερης επίθεσης και της χαμηλότερης προσέλευσης κόσμου σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι!!!

Στο Πρωτάθλημα έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε 8 βαθμούς μακριά από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας τετραετίας, που έχει ήδη απολέσει 12 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές, που δεν γεμίζει το γήπεδό του, που έδιωξε τον προπονητή του και 6 βαθμούς μακριά από τον ΠΑΟΚ των Κουλούρη, Πόζογλου, Τζανδάρη, Κατσικά, παρότι τον κερδίσαμε στην Τούμπα!!!

Και όμως κάποιοι συνεχίζουν να μιλάνε για επιτυχημένη χρονιά, επειδή δεν θα τερματίσουμε μείον 30 ή μείον 20 βαθμούς από την κορυφή. Εκεί έχουν καταντήσει τον Παναθηναϊκό με τα παλαμάκια μετά από ήττες, να αισθάνεται περήφανος ο κόσμος του που η διαφορά πιθανότατα θα παραμείνει σε μονοψήφιο νούμερο (προσωπική άποψη είναι πως και αυτή τη χρονιά θα είναι διψήφια η διαφορά).

Τι μένει λοιπόν να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους? Το κύπελλο....... και τη δεύτερη θέση βέβαια που είναι για τα λογιστικά βιβλία!!! 

Ενισχυθήκαμε λοιπόν με τους Νίνη (μετά από 30 λεπτά συμμετοχής των χάσαμε για 15-20 ημέρες) και τον Ταυλαρίδη, την ώρα που οι αντίπαλοί μας ετοιμάζουν μεταγραφές πραγματικής ενίσχυσης. Εμείς θα την βγάλουμε με τις διασκέψεις του ιδιοκτήτης της ομάδας μέσω offshore εταιρείας, ώστε να αλλάξουμε νταβατζή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι για να μην ρουτινιάζουμε. 

Πρώτος σοβαρός αντίπαλός μας στην προσπάθεια κατάκτησης του κυπέλλου η Ξάνθη, η οποία αφού πέρυσι την σώσαμε πηγαίνοντας να αγωνιστούμε με μείον 6 βασικούς ποδοσφαιριστές (εις βάρος του Απόλλωνα Αθηνών), φέτος μας φιλοδώρησε με 4 γκολ και παράλληλα με περίσσια ευκολία άνοιξε τα πόδια για άλλη μια χρονιά στον Ολυμπιακό. 

Οι συγκεκριμένες δύο αναμετρήσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με την δέουσα σοβαρότητα που αρμόζει στον έναν και μοναδικό στόχο που είναι "ζωντανός". Σκέψεις για rotetion και ξεκούραση βασικών ποδοσφαιριστών δεν πρέπει να υπάρχουν. Ας ξεκουράσει όσους νιώθουν κουρασμένοι στο παιχνίδι με την Καλλονή στη Λεωφόρο. Η πρόκριση πρέπει να εξασφαλιστεί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. 

Αυτά είχα να γράψω πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης, αδιαφορώντας για τον ρυθμό που βαράει το νταούλι η "συμμορία" και περιμένει να χορέψουμε......ούτε με τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού θα ασχοληθώ για τον Ανδριανό, ούτε με τη βαθμολογία του Μάνταλου, ούτε με την επικείμενη ανανέωση του Μπεργκ, ούτε με την ρέντα του Καλτσά επειδή από το καλοκαίρι θα είναι στον Παναθηναϊκό, ούτε με την "συμμαχία" των Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη, ούτε με την δυσαρέσκεια της διοίκησης για τους Μπούι, Μπαϊράμι.......

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι έξυπνος.......απλά σε μια φάση έντονης συναισθηματικής φόρτισης μετά το "άδειασμα" από τους Σωτήρες, αποφάσισε να κάνει τον μαλάκα, ώστε να δώσει πίστωση χρόνου σε κάτι νέο και άγνωστο που γεννιόταν......αυτή τελείωσε, έχουμε πλέον δείγματα γραφής. 

Τέλος οι μαθητευόμενοι μάγοι σε διοίκηση, πάγκο και αγωνιστικό χώρο.....από δω και πέρα δεν θα μάθει κανείς στην πλάτη της Ιστορίας του Παναθηναϊκού και στην πλάτη της αξιοπρέπειας των Φιλάθλων του!!!

Αλέξανδρος


 
Top