Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα κύριοι, γέμισαν τα σημερινά sites και πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με τις αγαπημένες ατάκες αποχαύνωσης και αποπροσανατολισμού: "επανεκκίνηση", "restart", "απαντήσεις", "εκδίκηση"...... λέξεις χιλιοειπωμένες επί διοικήσεως Αλαφούζου, με κοινό παρανομαστή το τελικό αποτέλεσμα......που δεν ήταν άλλο από "μια τρύπα στο νερό"!!!

Είναι τόσες οι φορές που χρησιμοποιήθηκε η λέξη restart που έχει χάσει την ουσία της. Restart για την απόδοση των Μπαϊράμι, Πράνιτς, Μέντες, Πέτριτς. Restart για τον στόχο των 5 στα 5, που την άλλη βδομάδα γίνεται 4 στα 4 και την μεθεπόμενη 3 στα 3. Restart για τον counter της Παναθηναϊκής συμμαχίας που καταγράφει 50αρικα. Restart για την ανακαίνιση της Λεωφόρου και του Γ. Καλαφάτης. 

Οι μόνοι που έχοντας επιτέλους γνώση της αποτυχίας τους και δεν αποφάσισαν να κάνουν Restart αλλά να δώσουν οριστικό τέλος στην παρωδία που λέγεται κομματικοποίηση του ονόματος και του συμβόλου του Παναθηναϊκού, είναι οι ΠΑΝΚΙΔΕΣ. Με το καλό να ανακοινώσουν και την πλήρη διάλυση του εκτρώματος, που αποτελεί ντροπή για τον Σύλλογο. 

Restart έκαναν και οι Παλαίμαχοι ραπίζοντας τον "Αγριόγατο", δίνοντάς του μόλις 10 ψήφους για όσα πρεσβεύει με τη στάση του, αφήνοντάς τον εκτός συμβουλίου (παρέα με τον Σπύρο Μαραγκό). 

Εκλέχτηκαν οι Τζουνάκος, Σούρπης, Ροκίδης, Γονιός, Θεοφάνης, Οικονομόπουλος, Αθανασόπουλος, Βονόρτας και Ρότσα. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους να ανακτήσει ο Σύλλογος Παλαιμάχων τον σεβασμό και την αγάπη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που με ανεκδιήγητους χειρισμούς και δηλώσεις, απώλεσαν τα προηγούμενα χρόνια. 

Νέα μεταγραφή για την διοίκηση Αλαφούζου...... ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Γιώργος Φαμέλης και μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής του Κυανού Αστέρας Βάρης, συμφώνησε να αναλάβει ρόλο σκάουτερ στον Παναθηναϊκό. Έτσι αισίως φτάσαμε τους 2,678 υπαλλήλους σε μια καταχρεωμένη ΠΑΕ, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο ψάχνει για δανεικούς Μπερίσες ή ελεύθερους Μπούρμπους. 

Ας αφήσουμε στην άκρη την γενικής φύσεως Παναθηναϊκή επικαιρότητα και ας επικεντρωθούμε στο σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου αναμένεται ο Γιάννης Αναστασίου να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει ανάσες σε παίκτες που καταπονήθηκαν παίζοντας με τους Εργοτέλη, Λεβαδειακό και Πανιώνιο!!! 

Ώρες-ώρες θαρρώ πως το rotetion είναι καθαρά Παναθηναϊκή εφεύρεση...... λες και είμαστε οι μοναδική ομάδα που καλείται να παίξει σε 10 ημέρες τρία παιχνίδια, λες και είμαστε η μοναδική ομάδα που αποτελείται από παίκτες που μόλις παίξουν δύο κολλητά παιχνίδια, πρέπει να πάρουν άδεια λόγω υπερκόπωσης. 

Έτσι σήμερα θα στερηθούν τα μάτια μας τους "ταλαντούχους" Μπαϊράμι, Μπούι και θα αρκεστούμε στα "παλτά"επιπέδου Ντίνα, Κλωναρίδη, που για ένα παιχνίδι κυπέλλου κρίνονται ικανοί από τον Αναστασίου.

Στο τέρμα θα καθίσει ο Κοτσόλης, στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μπούρμπος ενώ αριστερά ο Νάνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σίντεφελντ, Τριανταφυλλόπουλος και μπροστά τους οι Μέντες, Λαγός, Ζέκα. Τέλος στην επίθεση θα βρίσκονται οι Κλωναρίδης, Ντίνας, Καρέλης.

Στην αποστολή θα βρίσκονται επίσης οι: Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ και Ατζαγκούν.

Οι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Πρωταθλήματος που ηττηθήκαμε 4-2 θα είναι: ο Κοτσόλης αντί του Στιλ, ο Τριανταφυλλόπουλος αντί του Μέντες στο κέντρο της άμυνας και ο Ντίνας στη θέση του Πράνιτς. 

Η σύνθεση του 4-2: Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο (63' Χουχούμης), Λαγός (60' Ντίνας), Ζέκα (60' Δώνης), Πράνιτς, Καρέλη, Πέτριτς, Κλωναρίδης.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 15:00 και ευχή όλων είναι να εξασφαλιστεί από σήμερα η πρόκριση, μιας και το κύπελλο είναι ο μοναδικός στόχος που απόμεινε να παλεύουμε. 

ΥΓ1. Δεν πρόλαβε να δεχτεί ο Μαυρίας να πάει δανεικός και τα σενάρια περί επιστροφής στον Παναθηναϊκό φούντωσαν....... εγκαίρως η διοίκηση έσπευσε να διαψεύσει. 

ΥΓ2. Μία ελπίδα έχει μείνει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, να λειτουργήσει η δικαιοσύνη και να πληρώσουν όλοι αυτοί που με τις άνομες πράξεις τους, μας οδήγησαν να έχουμε διοίκηση επαιτών και παίκτες επιπέδου Μπούι.  

Αλέξανδρος


 
Top