Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλησπέρα κύριοι, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ προσωπικά λυτρώθηκα μόλις σφύριξε την λήξη ο διαιτητής. Τόσο άθλιο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, δεν αντεχόταν ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. 

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το 1-1 που κατά 99% σημαίνει πρόκριση, αν δεν έμπαινε ο Μπεργκ, γκολ δεν βάζαμε ούτε τη Δευτέρα Παρουσία.....εξάλλου μέχρι να μπει το γκολ δεν θυμάμαι ούτε μία φάση που να ανασηκώθηκα από τον καναπέ, κάτι που συμβαίνει στις ευκαιρίες.

Αν αυτό είναι το Ολλανδικό μοντέλο ποδοσφαίρου, δηλαδή γιόμα από τους Σίντεφελντ, Ταυλαρίδη προκειμένου να φτάσει η μπάλα από την άμυνα απευθείας στους επιθετικούς χωρίς να μεσολαβήσει άγγιγμα μέσου, τότε πρέπει ο προπονητής ενός χωριού εδώ στην Αχαία που πάω και παρακολουθώ, να είναι και αυτός της Ολλανδικής σχολής!!! 

Δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο για το παιχνίδι......ας πούμε το κλασικό "τέλος καλό, όλα καλά" να μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας!!! 

Απλά επιβεβαιώθηκα σχετικά με αυτό που έγραφα προχτές.....πως ο καταρτισμός της ενδεκάδας από τον Αναστασίου είναι ένα μυστήριο, ένα τζόκερ που όλοι πασχίζουμε να το μαντέψουμε και όλο έχει τζακ ποτ. 

Ευτυχώς μπήκε εκείνος ο Άγιος άνθρωπος από την Σουηδία, έκανε την ωραία ενέργεια βγάζοντας μόνο του τον Καρέλη απέναντι από το τέρμα και μπορούμε σήμερα να μιλάμε για πρόκριση. Σε αντίθετη περίπτωση, θα είχαμε αρχίσει ήδη να γράφουμε για το Νόμο της Λεωφόρου, το απόρθητο κάστρο που πρέπει να γίνει καμίνι, ώστε να λιώσει τους Μπέρτο και Λισγάρα στον επαναληπτικό!!! 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

SKODA Ξάνθη (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης (22’ Λισγάρας), Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός (90’ Βάλτερ), Κλέιτον, Καπετάνος (65’ Βασιλακάκης), Σολτάνι, Λουσέρο. 

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (60’ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταβλαρίδης, Μέντες (60’ Λαγός), Δώνης, Ζέκα, Αζαγκούν, Κλωναρίδης (75’ Μπεργκ), Καρέλης. 
 
Top