Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Χαίρετε κύριοι, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν πρόκειται να συμμετέχω στην σμίκρυνση του Παναθηναϊκού ανάγοντας σε εχθρό μου ομάδες επιπέδου Ξάνθης Κέρκυρας, ΟΦΗ, Πανιωνίου, Λεβαδειακού......απλά και μόνο για να διασωθεί μια διοίκηση που έχει φέρει τον Παναθηναϊκό στη θέση του κομπάρσου!!!

Κάποτε οι διαμαρτυρίες είχαν ουσία, γιατί γίνονταν 3-4 άντε 5 φορές το χρόνο, σε συγκεκριμένα παιχνίδια, με συγκεκριμένες ομάδες, με συγκεκριμένους διαιτητές-εργαλεία, που η πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων μπορούσε χωρίς υποδείξεις, να διαπιστώσει την αλλοίωση ενός αποτελέσματος.

Αυτό που γίνεται σήμερα, ε ναι αγγίζει τα όρια του γραφικού. Γκρίνια πριν το παιχνίδι, γκρίνια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, γκρίνια και με την λήξη του παιχνιδιού, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και ανεξαρτήτως θεσμού. 

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός είχε 3 φάσεις όλες και όλες μαζί με το γκολ......... και όλες μετά το 80ο λεπτό, διαμαρτύρεται για την διαιτησία που του στέρησε τι? Τους δύο επιπλέον βαθμούς της νίκης? 

Η γραφικότητα έχει βαρέσει κόκκινο, με απόρροια να έχουμε φτάσει στο σημείο να μας συγκρίνουν με ομάδες επιπέδου Ξάνθης, που θα την θυμούνται στο μέλλον οι φίλαθλοι, ως μία ομάδα που απλά έβγαζε ανακοινώσεις, πούλαγε παίκτες στον Ολυμπιακό και κατέβαζε τα τρίτα κάθε φορά που κρινόταν το πρωτάθλημα, βοηθώντας να το κατακτήσει η ομάδα που τους διατηρούσε στην SL. 

Βγήκε ο εκπρόσωπος τύπου της δικής μας ΠΑΕ και είπε "Χθες, η ομάδα είχε πλήρη κατοχή και να σφυρίζει ο παππάς 25 -9 τα φάουλ"............ποια είναι η πλήρης κατοχή ρε μάγκες? Το 55-45? Οι μηδέν ευκαιρίες επί 80 λεπτά και τα γιόματα από την άμυνα απευθείας στην επίθεση?

Από πότε έχουν σημασία πόσα είναι τα φάουλ σε ένα αγώνα και όχι αν τελικά ήταν φάουλ? Μπορεί να μας υποδείξει η ΠΑΕ από τα 25 φάουλ που σφυρίχτηκαν υπέρ της Ξάνθης πόσα ΔΕΝ ήταν και ποια επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα? 

Σαφώς και ήταν μια διαιτησία "πονηρή", αλλά γίνεται να σηκώνεται όλος αυτός ο θόρυβος? Δηλαδή αν συμβεί κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στο Καραϊσκάκης με τον Κατσουράνη, τι θα κάνουμε? Θα βγάλουμε έξω τα τανκς? 

Είναι δυνατόν ομάδα της ιστορίας και του επιπέδου του Παναθηναϊκού να κάνει μόλις δύο φάσεις σε 90 λεπτά αγώνα και να διαμαρτύρεται επειδή ο διαιτητής έδειξε 3 λεπτά καθυστερήσεων και το έληξε στο 2;50, υποστηρίζοντας πως στα εναπομείναντα 10 δευτερόλεπτα θα παίρναμε τη νίκη? 

Ενενήντα λεπτά κάναμε δύο φάσεις (χάρη στην είσοδο του Μπεργκ) και στα 10 δεύτερα θα κάναμε τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ? 

Ρε γιατί δίνετε δικαιώματα να μας συγκρίνουν-ταυτίζουν με την γραφικότερη ομάδα όλων των εποχών και τον γραφικότερο ιδιοκτήτη, από δημιουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου? 

Ρε στο τέλος θα την πατήσουμε σαν τον βοσκό στο παραμύθι....... που όλο έλεγε πως έρχονται οι λύκοι να του φάνε τα πρόβατα και ποτέ δεν έρχονταν....μέχρι την ημέρα που ήρθαν πραγματικά και δεν τον πίστευε κανένας!!! 

Δηλαδή η ομάδα μας είναι αυτή που πρέπει να είναι και κάθε φορά μας στερούν τις νίκες οι κακές διαιτησίες? Μια γαμημένη διάθεση αυτοκριτικής θα αποκτήσουμε ποτέ? 

Έχετε καταλάβει πως δημιουργούμε ολόκληρες νέες γενιές Παναθηναϊκών μέσα στη μιζέρια και με σύνδρομο καταδίωξης? Έτσι θα μπορέσει η ομάδα να επανακτήσει την χαμένη της αίγλη? Με διαμαρτυρίες απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ξάνθης, Κέρκυρας, ΟΦΗ, Λεβαδειακού, Πανιώνιου?

Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος με αρχίδια, που να συναισθάνεται το μεγαλείο του Παναθηναϊκού, που να καταλαβαίνει τη βαρύτητα να εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό, ώστε ακόμα και αν έχουμε αδικηθεί παίζοντας με χωριά, να βγει και να δηλώσει:

"Δεν ήμασταν καλοί απόψε, δώσαμε δικαίωμα σε μια μικρή ομάδα να ελπίζει πως μπορεί να προκριθεί σε βάρος του Παναθηναϊκού. Στον δεύτερο αγώνα δεν θα επαναληφθεί μια τέτοια εμφάνιση και με εκκωφαντικό τρόπο θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε" 

Ούτε αναφορά σε φάουλ, ούτε σε ball boys, ούτε σε διαιτητές, ούτε σε ελεύθερους σκοπευτές......καμιά γραφικότητα, μονάχα επίδειξη ανωτερότητας και σιγουριάς!!!

Πολλά ζητάω ο Χριστιανός? 

ΥΓ. Στην Ελλάδα γίνεται της πουτάνας, όλος ο κόσμος ανησυχεί για την επόμενη ημέρα και όμως αυτοί που διατράνωναν πως ακόμα και χωρίς τα λεφτά της Περιφέρειας θα προχωρήσουν τα έργα στην Λεωφόρο, κοντεύουν να θέσουν θέμα μέχρι τον Άρειο Πάγο. 

Αλέξανδρος


 
Top