Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλησπέρα κύριοι, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συμεριστώ την ευτυχία και την υπερηφάνεια δημοσιογράφων, παραγόντων και αρκετών φιλάθλων μας, για την πύρρειο νίκη επί της Μπριζ με 2-1, αγωνιζόμενοι για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. 

Σήμερα χάθηκε η ευκαιρία να τελειώσει η πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Όπως είχα γράψει αμέσως μετά την κλήρωση, η Μπριζ είναι μία ομάδα που δεν μπορεί υπό φυσιολογικές συνθήκες να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό.......αλλά δυστυχώς ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου δεν αρέσκεται στα φυσιολογικά!!!

Στο παιχνίδι της χρονιάς επιλέγεται ο Κοτσόλης (αποκλειστική ευθύνη του το γκολ που δεχτήκαμε) αντί του Στιλ, ο Ατζαγκούν (δεν μπορεί το παλικάρι) αντί του Λουντ, αποσύρεται ο Νίνης (καλύτερος παίκτης του γηπέδου) και αναπληρώνει στο κέντρο της άμυνας τον κακό και επιπόλαιο Σάντσεθ μετά την αποβολή του, ο Τριανταφυλλόπουλος!!! 

Ας μην κοροϊδευόμαστε, το 2-1 είναι ένα αποτέλεσμα κόντρα στην ροή του αγώνα και απόρροια μιας ηλίθιας αντίδρασης ενός Βέλγου ποδοσφαιριστή, που έδωσε την δυνατότητα στον Καρέλλη από την άσπρη βούλα να κάνει το 2-1. Ας κρατήσουμε το σκορ και ας συνεχίσουμε να ελπίζουμε, παρότι με αυτό το αποτέλεσμα έχουν ψαλιδιστεί οι ελπίδες μας. 

Στην τελική η ουσία είναι, πως παρά τα εγκλήματα Αναστασίου, η ομάδα έμεινε ζωντανή να διεκδικεί το όνειρο της συμμετοχής στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, χάρη στην ποιότητα και τον εγωισμό τεσσάρων ποδοσφαιριστών της...... Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη!!!




Αλλά ο Αναστασίου θα είναι πάλι στον πάγκο μας σε μια εβδομάδα και το ζητούμενο πλέον είναι, αν θα ξεκινήσουμε με 11 κανονικούς ποδοσφαιριστές ή εθελοντικά θα δώσουμε το αριθμητικό πλεονέκτημα στους Βέλγους, ικανοποιώντας τα κολλήματα του!!! 

Κύριοι, δεν ελπίζω στην μετάλλαξη του Αναστασίου, απλά πιστεύω στην ποιότητα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών........ που εκτός της Μπριζ μπορούν να κερδίσουν και τις εμμονές του "Ολλανδού". 

Τα υπόλοιπα αύριο με καθαρότερο μυαλό....... ώστε να αποδώσουμε τα εύσημα στους Καρέλλη, Μπεργκ, που αποτελούν αυτή τη στιγμή, το καλύτερο επιθετικό δίδυμο στην Ελλάδα!!!

Οι δηλώσεις Αλαφούζου, Αναστασίου από σκεπτόμενους οπαδούς του τριφυλλιού είναι ασχολίαστες......έγιναν μόνο και μόνο για να απευθυνθούν στο "κοινό" τους, που παρότι έβλεπαν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τους Κοτσόλη, Ατζαγκούν, Τριανταφυλλόπουλο, φώναζαν ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ......... δικαιολογούνται........ οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν πανηγυρίσει καν νίκη του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.......


Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Νίνης (46’ Λαγός), Καρέλης (74’ Λουντ), Μπεργκ. 

Στον πάγκο: Στιλ, Χουχούμης, Καλτσάς, Πέτριτς. 

ΜΠΡΙΖ: Μπρουζές, Ντε Φο (80’ Κουλς), Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Μεσελε, Μπολινγκολί (71’ Ντε Σουτερ), Σίμονς, Βάσκεθ (59’ Ισκιέρντο), Βάνακεν, Βόλμερ, Ντιαμπί. 


Στον πάγκο: Τένκενς, Ντεσβιλ, Στορμ, Ουλαρε. 

Αλέξανδρος




 
Top