Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, η ώρα της κρίσης έφτασε........Σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός μας δίνει έναν αγώνα που θα κρίνει το μέλλον του, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. 

Οι βάσεις για την πρόκριση στα play off του Champions League πρέπει να μπούνε από σήμερα κερδίζοντας την Μπριζ με "καθαρό" σκορ. Οι συνθήκες είναι ιδανικές. Ο αγώνας θα δοθεί σε μια κατάμεστη και καυτή Λεωφόρο......... με τον Αναστασίου να έχει στη διάθεσή του το καλύτερο ρόστερ από την ημέρα που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού (και το καλύτερο από εποχής Αλαφούζου). 

Η διοίκηση, οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού (Βόκολος, Φύσσας) τηρουμένων των οικονομικών δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού και ο κόσμος που εξάντλησε τα 16.000 εισιτήρια σε δύο μόλις ώρες, έκαναν τα πάντα προκειμένου να στείλουν "πάνοπλο" τον Αναστασίου σε αυτή την κρίσιμη μάχη. Είναι η ώρα λοιπόν σήμερα, να αποδείξει ο Γιάννης Αναστασίου πως αξίζει την εμπιστοσύνη τους. 

Δεν έχει καμιά σημασία τούτη τη στιγμή να εκφράσει ο καθένας από εμάς τη γνώμη του, σχετικά με το ποιοι παίκτες θα πρέπει να επιλεγούν. Ο Γιάννης Αναστασίου είναι υποχρεωμένος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην νίκη, στην πρόκριση και στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Αν θα το κάνει με τον Κοτσόλη ή τον Στιλ, με τον Κουτρουμπή ή τον Ατζαγκούν, είναι δικό του θέμα....... εμείς θα τον κρίνουμε με βάση το αποτέλεσμα.

Κύριοι, όσο και αν πικραινόμαστε ορισμένοι που είχαμε μάθει να υπολογίζουμε και να μεταφράζουμε τις νίκες σε βαθμούς, προκρίσεις, γόητρο, ιστορία....... σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να σταθούμε και στα οικονομικά οφέλη που απορρέουν από αυτές. Ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ τις νίκες, με στόχο τα χρήματα της UEFA. 

Η περίοδος της λιτότητας, πρέπει να τελειώσει.....και με δεδομένο πως τα έσοδα από τη συμμετοχή στην Super League, τα λίγα εισιτήρια και τους ανύπαρκτους χώρους εκμετάλλευσης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κάνουν επιτακτική ανάγκη την πρόκριση. Μια πρόκριση επί της Μπριζ αποφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ, όσα είναι τα χρήματα από ΟΠΑΠ, NOVA, PUMA......για ολόκληρη τη χρονιά!!! 

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για την σημερινή μάχη....... όλοι οι Παναθηναϊκοί ευχόμαστε και πιστεύουμε στην νίκη, είμαστε δίπλα στην ομάδα, άλλοι με την παρουσία τους στο γήπεδο, άλλοι με το μυαλό και την καρδιά τους........ και ενωμένοι περιμένουμε να την πανηγυρίσουμε δεόντως. 

ΥΓ1. Και το όνομα του "εκλεκτού" για να πλαισιώσει τον Ραντούλιτσα στην ρακέτα του "Εξάστερου" ο Βόσνιος Όγκνιεν Κούζμιτς. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ενθουσιάστηκαν από τους διθυραμβικούς τίτλους των ΜΜΕ περί απόκτησης παίκτη από την ομάδα που κατέκτησε το Πρωτάθλημα στο NBA....... αλλά εγώ βλέποντας τις 16 συμμετοχές με 4,5 λεπτά μ.ο. (από τα 80-90 παιχνίδια που έδωσαν οι Warriors), τους 1,3 πόντους μ.ο. και τα 1,1 ριμπάουντ μ.ο. ΔΕΝ τρελάθηκα. 

Από εκεί και πέρα, εννοείται πως δεν πρόκειται να βιαστώ να κρίνω την ομάδα. Πιστεύω πως με αυτόν τον προπονητή και τις μέχρι σήμερα προσθήκες, θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές και έχει πολλές ελπίδες να πάει σε Final Four που τόσο μας έλειψε!!! 

ΥΓ2. Όταν έγραφα για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Παναθηναϊκός με την εφορία των παικτών, έπεσαν να με φάνε. Μάλιστα ορισμένοι "Παναθηναϊκάρες" εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως αυτές μου οι πληροφορίες αναπαράχθηκαν από κόκκινα sites, έσπευσαν να με απειλήσουν. Φαντάζομαι το ίδιο θα πράξουν και με τον Σισέ. 

Για το αν νιώθει πικρία που δεν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό: 

«Ναι, νιώθω λίγο, γιατί προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον προπονητή και τον πρόεδρο μερικές φορές, αλλά χωρίς απάντηση. Είναι λυπηρό, αλλά δεν θα κλάψω γι’ αυτό. Νομίζω ότι είναι μια δυσάρεστη κατάσταση γιατί όλοι θα μπορούσαν να είναι χαρούμενοι. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που αποφασίζουν τι πρόκειται να συμβεί με την ομάδα. Από αυτούς εξαρτάται». 

Για το αν νιώθει μετανιωμένος που το 2013 επέλεξε την Αλ Γκαράφα από τον Παναθηναϊκό: 

«Πρέπει να σταματήσουμε με αυτή την ιστορία, γιατί αρχίζει να με ενοχλεί. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Θα μπορούσα να μην επιστρέψω στην Ελλάδα. Είχαμε προβλήματα με την εφορία, γιατί η ομάδα δεν είχε πληρώσει, αν και υποτίθεται ότι έπρεπε να το είχε κάνει. Έτσι, το φορολογικό ήταν ο πραγματικός λόγος, και όχι εγώ που επέλεξα την Αλ Γκαράφα από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Πρέπει να σταματήσουν να λένε “σκουπίδια” και να σέβονται. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, φυσικά και θα είχα επιστρέψει. Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και να μπω φυλακή. Έτσι έχει η κατάσταση».

ΥΓ3. Μέχρι την Παρασκευή και μέσω αναρτήσεως θα ενημερωθείτε πλήρως για την Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού. Ελπίζω στην άμεση ανταπόκρισή σας, ώστε μαζί να αποκτήσουμε τη δύναμη να εκφράσουμε την αγωνία μας για τον Παναθηναϊκό, που λοξοδρομεί από τα Παναθηναϊκά Ιδεώδη που τον ξεχώριζαν. 

Αλέξανδρος



 
Top