Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, την Γκαμπάλα υποδεχόμαστε σήμερα στην Λεωφόρο και στο μυαλό όλων υπάρχει ΜΟΝΟ η νίκη και η πρόκριση. Το έγκλημα που έγινε με την Μπριζ (των εφτά γκολ από την Γιουνάϊτεν!!!, δεν πρέπει να επαναληφθεί. 

Ο Παναθηναϊκός της 113ης θέσης της ειδικής βαθμολογίας της UEFA, δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω κατρακύλα. Πληρώνουμε την κακή συγκομιδή βαθμών των τριών τελευταίων ετών του Αλαφούζου, αφού συγκεντρώσαμε μόλις 6.400 βαθμούς, όσους μάζεψε ο Αστέρας Τρίπολης (!!!) μόνο την αγωνιστική σαιζόν 13/14 και συγκατοικούμε με  συνολικά 14.300 βαθμούς στην 113η θέση. Την ίδια ώρα ο άλλοτε καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης φιγουράρει στην 23η θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ στην 56η!! 

Και αυτή η κάκιστη θέση κύριοι δεν είναι απλά πλήγμα στον εγωισμό ή στο γόητρό μας, είναι ο λόγος που έχουμε τις κληρώσεις που έχουμε και αδυνατούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, ώστε να επιστρέψουμε στην διοργάνωση που ανήκουμε. Στο Champions League. 

Αν και φέτος έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια μετριότατη ομάδα και σε μια χρονική περίοδο που δεν ήταν στα καλύτερά της, χάθηκε η ευκαιρία λόγω Αναστασίου. Η Μπριζ που κάποιοι στην πρεμούρα τους να δικαιολογήσουν τον κόουτς έφαγε σε δύο παιχνίδια με την Γιουνάϊτεντ που κερδίζει με το στανιό στην Πρέμιερ Λιγκ, εφτά γκολ...... από αυτή την Μπριζ ο Παναθηναϊκός έφαγε τρία γκολ στο Βέλγιο και χαιρέτησε τόσο το όνειρο να ξαναβρεθεί σε ομίλους του CL, όσο και 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα γίνουν 7 αν σήμερα δεν κερδίσουμε την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν (Θεέ και Κύριε)!!! 

Ούτε να σκεφτείτε άλλο αποτέλεσμα, πέρα της εκκωφαντικής νίκης!!! Αυτή τη φορά δεν αρκεί μια "επαγγελματική" πρόκριση με 1-0..... δεν σβήνει τη δίψα του κόσμου!!!

Παρά το ντροπιαστικό 0-0 στην έδρα των Αζέρων, η διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανέστατη. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με τίποτα λιγότερο από μια εκκωφαντική νίκη, που θα αναπτερώσει το ηθικό των φίλων του, θυμίζοντάς τους πως τέτοιου μεγέθους ομάδες ήταν ανέκαθεν για τον Παναθηναϊκό, βούτυρο στο ψωμί του ακόμα και τα δύσκολα οικονομικά χρόνια (Μάδεργουελ, Μίντιλαντ). 

Ο Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζει για το βασικό σχήμα τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός αμυντικός θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας, με πιθανότερο σενάριο ο Κουτρουμπής να προωθηθεί σε θέση αμυντικού χαφ αντί του Λαγού. 

Ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, ο Μπούρμπος και ο Νάνο στα άκρα της άμυνας, οι Ζέκα και Πράνιτς θα είναι οι άλλοι δύο μέσοι, ενώ Νίνης και Καρέλης θα πλαισιώνουν τον Μπεργκ. 

Στην αποστολή είναι ακόμη οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Χουχούμης, Πέτριτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βέμερ και Λουντ, οι ανέτοιμοι Εσιέν και Τελάντερ και για λόγους τακτικής οι Τριανταφυλλόπουλος και Δώνης. 

Η Καμπάλα θα παραταχθεί με το σύνηθες σχήμα της: Μπεζοτόζνι, Ρικαρντίνιο, Βερνίτουμπ, Στάνκοβιτς, Αμπάσοφ, Γκάι, Σάντικοφ, Ντοντό, Ζεκ, Ζενιόφ, Αντόνοφ. Διαιτητής θα είναι ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ. 

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι κατάμεστο, καθώς από χθες έχουν απομείνει μόλις 500 εισιτήρια. Ανάμεσα στους θεατές του αγώνα θα είναι και ο Μάρκους Μινχ. Ο 42χρονος παλαίμαχος άσος είχε παίξει στο «τριφύλλι» τη διετία 2003-2005 ολοκληρώνοντας την καριέρα του και είχε αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας. 

ΥΓ. Καινούργια εφημερίδα κυκλοφόρησε και είχα αγωνία να μάθω τι "εκπροσωπεί".....σε μόλις 3 ημέρες κατάφερε να δώσει το στίγμα της...... πράσινη "Γάτα"!!!  Αλήθεια κύριοι ποιους οπαδούς συναντήσατε και σας είπαν το απεγνωσμένο "Πατέρα γύρνα πίσω"? 


Οι δημοσιογράφοι που μια χαρά έχουν βολευτεί με την παρούσα κατάσταση, έσπευσαν να διερευνήσουν τις προθέσεις του Νίκου Πατέρα και πήραν την απάντηση: «Στην παρούσα φάση δεν έχω καμία πρόθεση να ασχοληθώ  με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και σαν Παναθηναϊκός είμαι κοντά στην προσπάθεια της διοίκησης και του κ . Αλαφούζου»

Περιμένατε κάποια άλλη δήλωση? Απλά αυτή τη φορά έπρεπε να κλείσει το θέμα πριν καν ανοίξει.... ο κόσμος του Παναθηναϊκού βράζει και δεν έπρεπε να υπάρχει άλλη εναλλακτική  πέρα από αυτή των μνημονίων του Αλαφούζου, ούτε για ένα λεπτό....... αν έμενε ανοιχτό, δεν θα αργούσε η μέρα που εν χορώ οι φίλαθλοι-οπαδοί στο γήπεδο, θα ζήταγαν την αποπομπή Αλαφούζου και την επιστροφή Πατέρα, κάτι που δεν θέλει κανείς από τους δύο. 

Ας μην κρυβόμαστε κύριοι, αυτοί οι δύο διοικούν τον Παναθηναϊκό και θα τον διοικούν με αυτό τον τρόπο.....στο προσκήνιο ο Αλαφούζος, στο παρασκήνιο ο Πατέρας.....τους βολεύει καλύτερα!!!

Αλέξανδρος



 
Top