Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Λα λα λα λα λαλαλα και δεν είμαστε καλά, τον Βαρδινογιάννη βρίζαμε, την "υγεία" μας την βρήκαμε, από την Γκαμπάλα αποκλεισμό και δεν έχουμε ούτε ευρώ.......Με τον Αλαφούζο για Θεό, και τον Πατερούλη χορηγό, θα στηρίζουμε για μια ζωή....... της Πανάθας την καταστροφηηηηηηηηη.....

ΣυΝχαρητήρια αγνοί και ανιδιοτελείς Παναθηναϊκοί......μπορεί να μην έφτασε ο Παναθηναϊκός μας στην Γ' Εθνική, αλλά κανείς δεν μπορεί να σας αμφισβητήσει, πως καταφέρατε να τον κάνετε περίγελο της Ευρώπης!!!! 

Αλλά ποιος χέστηκε? Οι χιλιάδες? Τα εκατομμύρια που έχουν γυρίσει την πλάτη σε αυτό το έκτρωμα? Και ποιος τους δίνει σημασία? Και με τα 6-7.000 θύματα που στηρίζουν την σμίκρυνση του Συλλόγου, τα χαρτζιλίκια ρέουν άφθονα!!! 

Θα κερδίσουμε την Κυριακή την Καλλονή, θα έχουμε 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και η σημερινή ξεφτίλα θα ξεχαστεί......και αν τυχόν την θυμηθεί κανείς, τον βαφτίζουμε τσάτσο, νοσταλγό, αντιπαναθηναϊκό.......και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. 

Την άλλη μέρα, άντε την άλλη βδομάδα, τα ίδια θύματα θα έρθουν να πάρουν εισιτήρια, να αγοράσουν περιοδικό, να ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη, να αγοράσουν μπύρες από την καντίνα, να πάρουν κασκόλ από την μπουτίκ, να δώσουν από το υστέρημά τους για τα Παναθηναϊκά Ιδεώδη, που σαν κόρη οφθαλμού τα διαφυλάσσετε από τους "κακούς" χρηματοδότες!!! 

Απαιτούσα σήμερα μια εκκωφαντική νίκη και έφτασα στο σημείο να παρακαλάω για την πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα που έχει ζωή 10 χρόνια...... που στο άκουσμα πως κληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό άλλαξε έδρα προκειμένου να πουλήσει κανένα εισιτήριο παραπάνω, λόγω της ιστορίας και το μέγεθος του αντιπάλου της...... αλλά που να ήξεραν οι καημένοι, πως ο Παναθηναϊκός ήταν Panathinaikos πριν 8 χρόνια και σήμερα είναι Παναθηναϊκάκι? 

Ποιοι όμως να τους ενημερώσουν? Οι έγκυροι και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι? Οι χτεσινοί καραγκιόζηδες που ανέλαβαν τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας? Οι τυχάρπαστοι κηφήνες που μοιράζουν τα non paper μετά από ξεφτίλες προκειμένου αν μετριάσουν την οργή του κόσμου? Ο άφραγκος ιδιοκτήτης, που ανέλαβε να κάνει τον Παναθηναϊκό ομάδα του Λαού και την έκανε ομάδα offshore εταιρείας? 

Ρε δεν πάτε να πηδηχτείτε? Έτσι για να μας γλιτώσετε από την αγγαρεία να σας πηδήξουμε, επειδή κάνατε την ομάδα μας περίγελο......επειδή μας πηδήξατε τις Τρίτες, τις Τετάρτες, τις Πέμπτες, που για χρόνια ήταν οι ημέρες που πανηγυρίζαμε στην Ομόνοια.....επειδή δεν αντέχουμε άλλο να μας χλευάζουν αυτοί που έτρωγαν πεντάρες και κατάφεραν να κάνουν διπλό μετά από 15 χρόνια.....επειδή από την υπερηφάνεια, μας στείλατε στην ντροπή!!! 

Ρε μουνόπανα δεν πάτε να πηδηχτείτε, που γίνατε "νοικοκυραίοι" στην πλάτη της ιστορίας της ομάδας μας? 

Για το παιχνίδι εννοείται πως δεν έχω να γράψω τίποτα...... ας αναλάβουν δράση τα γνωστά μουνόπανα, που θα σας κάνουν το μαύρο άσπρο και θα τρέξετε να τους δώσετε τα ευρώ σας, για να γελάνε πίσω από την πλάτη σας......για να συνεχίζουν να σας θεωρούν μαλάκες, που με σύνθημα την "υγεία" και την "μαχητική ψυχή" σας έκαναν υποχείριά τους. 

Εμείς εδώ θα παραμείνουμε.........θα είμαστε οι εφιάλτες τους, θα είμαστε όσα θέλουν να σας κάνουν να ξεχάσετε, για να μην συγκρίνετε τον Παναθηναϊκό που παρέλαβαν, με αυτόν τον Παναθηναϊκό που κατάντησαν!!!

Από σήμερα, υπεύθυνοι για την κατάντια του Συλλόγου δεν είναι μόνο αυτοί που ορίζουν τις τύχες του, αλλά και αυτοί που τους ανέχονται!!!

Η υπομονή εξαντλήθηκε.....καλώ κάθε περήφανο Παναθηναϊκό να δραστηριοποιηθεί με έναν και μόνο σκοπό......ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΩΣΑΝ!!! 


Αλέξανδρος


 
Top