Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Οι κύριοι Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Αναστασίου, μετά την χορηγία 7 περίπου εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό, αποφάσισαν λόγω της μεγάλης καρδιάς τους, να χορηγήσουν και με 2,5 εκατομμύρια τις ομάδες των ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.......

Εννοείται (όπως συμβαίνει με κάθε μεγάλο "φιλάνθρωπο") τα χρήματα αυτά δεν θα βγουν από την τσέπη τους, αλλά από τα ταμεία του Παναθηναϊκού, που γεμίζουν με 50ευρα και διαρκείας από τα θύματα τους οπαδούς του!!!!

Απόρροια αυτής της μέγιστης γενναιοδωρίας, θα είναι ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει να επιβιώνει μέσω αυστηρής λιτότητας, θέτοντας ως στόχο αποκλειστικά την είσοδο στα play off ....................για να ξαναγίνει χορηγός του Ολυμπιακού και όποιων άλλων Ελληνικών ομάδων συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα!!!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκλονισμένοι από αυτή την μεγαλοκαρδία των ιθυνόντων του Συλλόγου, έχουν πάθει τέτοιο σοκ, που δεν έχουν καν την δύναμη να βγάλουν μία ανακοίνωση ευγνωμοσύνης....... μία ανακοίνωση βρε αδερφέ, που να τονίζουν την αυτοθυσία του Συλλόγου, προς χάριν της ευημερίας των αντιπάλων τους!!!

Και μην διαβάζετε πως κάποιοι δυσανασχέτησαν με τις χορηγίες και απαίτησαν Πρωτάθλημα......για ξεκάρφωμα ήταν, για να αναδείξουν περισσότερο την μεγαλοσύνη του Χορηγού Παναθηναϊκού, που φτάνει στο σημείο να αγνοεί τους ίδιους τους φιλάθλους του, προκειμένου να τελέσει το Χριστιανικό του καθήκον!!!

Εγώ θα αφιερώσω τις δύο πρώτες στροφές του Θούριου από τον Ρήγα Φεραίου, σε όλους αυτούς τους φίλους του Παναθηναϊκού, που μοιραζόμαστε την ίδια οργή για της "φιλανθρωπίες" των ιθυνόντων, με τις δικές μας πλάτες και ψυχές!!!

Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά, 
μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, 
παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

Σπηλιές να κατοικούμε, να βλέπουμε κλαδιά, 
να φεύγωμ’ απ’ τον κόσμο, για την πικρή σκλαβιά;
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, 
παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.


Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.........


 
Top