Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Όχι κύριοι, αυτή τη φορά δεν θα γίνει το χατίρι σας. Δεν θα φύγει τώρα ο βοϊδομάτης, προκειμένου να μείνετε στο απυρόβλητο. Δεν θα γλιτώσετε από την οργή του κόσμου, θυσιάζοντας απλά τον άσχετο, που επί δύο χρόνια μας τον παρουσιάζατε ως τον Έλληνα Μουρίνιο. Δεν θα λειτουργήσει ο μυρωδιάς, ως ο αερόσακος της διοίκησης και των υποστηρικτών της. 

Δεν θα κάνετε τον Αναστασίου αποδιοπομπαίο τράγο σήμερα (έχοντας αγνοήσει όλο το προηγούμενο διάστημα την πλειοψηφία των Παναθηναϊκών), επειδή ζήσαμε την εξευτελιστικότερη βραδιά της Ιστορίας μας και αφού πρώτα κάνατε δώρο 20 εκατομμύρια στους ανταγωνιστές μας, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό στα χρέη!!!

Θα τον διώξετε τώρα που χάθηκε η χρονιά, για να γίνει τι? Για να πουλήσετε το παραμύθι στον κόσμο, πως μπορούμε με την αλλαγή προπονητή να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα? Καλά μα για τόσο μαλάκες μας έχετε? Αλλά τι ρωτάω....... σαφώς και μας έχετε για μαλάκες από την ώρα που αποφασίσαμε να αναλάβουμε τα χρέη των μεγαλοεφοπλιστών, μεγαλοτραπεζίτων, μεγαλοκαναλαρχών, μικαρίνοντας ταυτόχρονα τον Παναθηναϊκό μας....... στο όνομα της οικονομικής εξυγίανσης και της αγαστής συνεργασίας διοίκησης-οργανωμένων!!!  

Όχι κύριοι, θα το πιείτε μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι των επιλογών σας. Δεν θέλατε να ακούσετε τον κόσμο της ομάδας, που έβλεπε αυτά που έρχονταν με τον συγκεκριμένο κύριο στον πάγκο. Ήταν ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του μετά από κάθε "στραβό" αποτέλεσμα,  πως δεν είχε και δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα και σήμερα, σε ποιας ομάδας τον πάγκο κάθεται. Κατάφερε ακόμα και τους παίκτες με νοοτροπία νικητή, να τους κάνει κλαίουσες Μαγδαληνές!!! 

Το άλλοθι της διαιτησίας που δημιούργησε εντέχνως η διοίκηση και συντήρησε σε υπέρμετρο βαθμό ο προπονητής, προκειμένου να καλύψουν την ανυπαρξία τους, τους γυρίζει σήμερα μπούμερανγκ. 

Δεν θυμάμαι τα τελευταία 20 χρόνια να μην αντιμετώπισε πρόβλημα με την διαιτησία ο Παναθηναϊκός, να μην αδικήθηκε, να μην κυνηγήθηκε όσες φορές έφτασε κοντά στην κορυφή.......αλλά αυτή την κατάντια, να είναι η διαιτησία η μόνιμη δικαιολογία ακόμα και μετά από ήττες από τον Λεβαδειακό, δεν την είχα ζήσει. 

Υπήρχε γενικά στο Σύλλογο και στους ανθρώπους που τον εκπροσωπούσαν μια στοιχειώδης αξιοπρέπεια, που ενεργοποιούνταν αυτομάτως μετά από τέτοιες ήττες και έσπευδαν να αναλάβουν εξολοκλήρου την ευθύνη, χωρίς να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες. 

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες, γνώριζαν πως δεν μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο, παρουσιάζοντάς του το μαύρο-άσπρο, είτε με δηλώσεις τους, είτε με έμμισθους γραφιάδες. Αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια με τους ευθυνόφοβους βολεμένους, δεν έχει προηγούμενο. 

Χλαπάτσες και δημοσιογράφοι της φάπας, με την κάλυψη των κατ επάγγελμα οπαδών, κατέστρεψαν τον πιο υγιή Σύλλογο του Ελληνικού αθλητισμού. Την μοναδική Ελληνική ομάδα που είχε το δικαίωμα να ονειρεύεται την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού τροπαίου. Καιρός να πάτε σπίτια σας!!!

Τα οργισμένα μεταχρονολογημένα πρωτοσέλιδα, δεν θα σας σώσουν. Ο κόσμος γνωρίζει την "αβάντα" που κάνατε σε μία διοίκηση και έναν προπονητή, που έχουν βάλει την υπογραφή τους, στις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας!!!

Αυτά τα πρωτοσέλιδα.....







........να τα βάλετε στον κώλο σας!!!!


Τώρα είναι αργά κύριοι για να σωθεί η χρονιά. Τώρα που ενορχηστρωμένα όλα τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια συνεπικουρούμενα από τους επαγγελματίες οπαδούς, ζητάνε την απόλυση του προπονητή........ που μέχρι πριν μια εβδομάδα και για τρία ολόκληρα χρόνια φώναζαν "κάτω τα χέρια σας από τον βλαχομουρίνιο"......... να σας πονηρέψει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκτονωθεί η κατάσταση και να μείνουν στο απυρόβλητο οι ίδιοι και ο Αλαφούζος, για το παραμύθι που σας πούλησαν!!! 

ΥΓ. Τις εφημερίδες των γαύρων δεν τόλμησα να τις διαβάσω.......όπως δεν τόλμαγαν αυτοί για 20 χρόνια να διαβάζουν τις δικές μας, μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια. ΣυΝχαρητήρια......σε όσους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, ελπίζω τουλάχιστον να πληρώθηκαν καλά!!! 

Αλέξανδρος




 
Top