Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλημέρα κύριοι, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά το πρόβλημα του Παναθηναϊκού πρωτίστως βρίσκεται στην νοοτροπία και δευτερεύοντος στον ανεκδιήγητο προπονητή Αναστασίου ή στους μέτριους ποδοσφαιριστές, που αδίκως φοράνε την τιμημένη φανέλα με το τριφύλλι.....

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και συμπαρασύρει στη μπόχα μέχρι και την ουρά....... Είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η αδράνεια που επιδεικνύει η διοίκηση μετά από έναν τέτοιο εξευτελιστικό αποκλεισμό. 

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο στον καθένα, πως αυτή η διοίκηση διέπεται από έναν εκνευριστικό ζαμανφουτισμό, αδιαφορώντας για το γόητρο του Συλλόγου, που κάποιοι με κόπο, αγάπη και πολύ χρήμα, έφτιαξαν τα προηγούμενα χρόνια. 

Κάθε μεγάλη ομάδα που σέβεται την ιστορία της και δεν ανέχεται να εξευτελίζεται, μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα (για να μην γράψω αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ), αποφασίζει να πάρει "κεφάλια". Στέλνει το μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της, όσο και στους φιλάθλους πως δεν θα ανεχθεί παρόμοια αποτελέσματα. Διώχνει προπονητή, λύνει 2-3 συμβόλαια ποδοσφαιριστών, επιβάλλει βαρύτατο πρόστιμο.......ζητάει μια μεγάλη συγνώμη αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της!!!!

Αυτά όλα τα κάνει ακόμα και μία ομάδα που δεν είναι μεγάλη, αλλά θέλει να παρουσιαστεί πως είναι μεγάλη και δεν ανέχεται να παίζει κανένας αναλώσιμος προπονητής ή παίκτης με την Ιστορία της. Όλα τα παραπάνω έχουμε δει να τα κάνουν ομάδες επιπέδου Λεβαδειακού ή Βέροιας ή Καλλονής....... αλλά δεν έχουμε δει να το κάνει ο  Παναθηναϊκός των τελευταίων χρόνων.

Ο Παναθηναϊκός των εξευτελιστικών ηττών και αποκλεισμών από Οντένσε, Μακάμπι, Μάριμπορ, Εστορίλ, Γκαμπάλα, μέσω της διοίκησής του δεν αντέδρασε ποτέ. Δεν καταλόγισε ευθύνες ποτέ. Δεν έδωσε στον κόσμο να καταλάβει, πως τον πονάνε τόσο πολύ αυτές οι ήττες, που θα κάνει τα πάντα να μην επαναληφθούν!!! 

Αντιθέτως όπως και εχθές, μέσω της διοίκησής του αποφάσισε να εκφράσει την στήριξη σε όλους αυτούς που εξευτέλισαν το όνομά του στα πέρατα του κόσμου......κλείνοντας το μάτι, σε μελλοντικές παρόμοιες ξεφτίλες!!! 

Ναι κύριοι, με αυτή τη νοοτροπία είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν και άλλες ξεφτίλες. Ποιον να υπολογίσει ο προπονητής ή ο ποδοσφαιριστής, ώστε στον επόμενο αγώνα από αδιάφορος να παρουσιαστεί Μουτζαχεντίν? 

Αυτόν που μετά από εξευτελιστική ήττα του χτυπάει φιλικά την πλάτη λέγοντάς του "δεν πειράζει, σε στηρίζω, την επόμενη φορά θα πάμε καλύτερα.....και αν δεν πάμε δεν χάθηκε ο κόσμος, ένα παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο"?

Ο Παναθηναϊκός ρε χτεσινοί που η αναθεματισμένη τύχη σας έφερε να ορίζετε τις τύχες του, ξέρετε πως μεγαλούργησε? Ξέρετε πως έγραψε Ευρωπαϊκή Ιστορία? Ξέρετε πως έφτασε να βρεθεί στην 11η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA?

Δες φίλε του Παναθηναϊκού και κλάψε........κλάψε για τους αγώνες που έκανες να "απελευθερωθεί" η ομάδα.................. ή για τους αγώνες που δεν έκανες να αποτρέψεις την "απελευθέρωσή" της!!!!

Από την 11η στην 113η.....κάτω και από τον Αστέρα Τρίπολης!!!!



Έφτασε γιατί αυτοί που τον διοικούσαν εκτός γηπέδου και αυτοί που αγωνίζονταν εντός, μετά από ήττες δεν είχαν τα μούτρα να βγουν έξω από το σπίτι τους. Κλείνονταν μέσα και έκλαιγαν με τις ώρες......και ξεμύτιζαν όταν πετύχαιναν κάτι σπουδαίο.

Μεγαλούργησε και υπέταξε ή είδε ευθεία στα μάτια, μεγαθήρια όπως τη Γιουβέντους, την Βέρντερ, την Πόρτο, την Μπαρτσελόνα, το Αμβούργο, την Σάλκε, τον Άγιαξ, την Άρσεναλ, την Ρόμα, την Ίντερ και πολλές άλλες ομάδες....... γιατί δεν ανεχόταν την ήττα. 

Γιατί στην πρώτη ήττα από τέτοιου μεγέθους ομάδα (όχι από Γκαμπάλα και Εστορίλ), έπεσαν κεφάλια.

Γιατί το 1980, ένα μόλις χρόνο αφότου είχε αναλάβει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Παναθηναϊκός τον Σεπτέμβρη έχασε εκτός έδρας με 4-0 από την μεγάλη Γιουβέντους. Ξέρετε πως αντέδρασε ο Πρόεδρος-Ιδιοκτήτη,ς που είχε όραμα έναν Μεγάλο Ευρωπαίο Παναθηναϊκό, με νοοτροπία νικητή? 

Απαγόρευσε την επιβίβαση στο αεροπλάνο του προπονητή Ρόνι Άλεν, καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο για την ήττα και τον έστειλε από εκεί που ήρθε!!! 

Το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης και του αντίκτυπου που είχε στην ομάδα τα επόμενα χρόνια, την ξέρετε όλοι. Ο Παναθηναϊκός έφτασε δύο φορές στον ημιτελικό των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Συγκρίνετε αυτή την αντίδραση του Γιώργου Βαρδινογιάννη με την χτεσινή της διοίκησης Αλαφούζου..... και θα πάρετε τις απαντήσεις σας, σχετικά με το μέλλον της ομάδας μας. 

*****Τώρα αν θέλετε να μάθετε για την γκόμενα του Τριανταφυλλόπουλου ή το δάχτυλο του Σάντσεθ στον Ταυλαρίδη ή πότε θα παίξει ο Αμπέϊντ, σε λάθος site βρίσκεστε!!! 

Αλέξανδρος


 
Top