Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα απολαύσαμε μπαλάρα...... πως αλλιώς θα μας έριχναν στάχτη στα μάτια, αυτοί που πριν δύο ημέρες εξευτέλισαν τις τιμημένες φανέλες με το τριφύλλι. 

Βρήκαν την κατακαημένη Καλλονή -που αμφιβάλλω αν θα καταφέρει να κάνει νίκη μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου- και παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικής ευφυίας.... τόσο το "έμπειρο" τεχνικό προσωπικό, όσο και οι νέοι και ταλαντούχοι Πέτριτς και Πράνιτς!!! 

Σήμερα που δεν διακυβευόταν το γόητρο της ομάδας, η οικονομική εξυγίανση, η υπερηφάνεια των φιλάθλων μας...... ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός τον αποδιοπομπαίο τράγο Μπούρμπο και όλα κύλησαν ιδανικά!!!

Τόσο ιδανικά, που κάποιοι ήθελαν να κρύψουν την χαρά τους και τα τέσσερα γκολ δεν τους άφηναν...... αγώνα έδιναν από τις κερκίδες να το παίξουν μουτρωμένοι, αλλά το καθήκον να συμπαρασταθούν στην ομάδα στα δύσκολα, τους λύγισε.....

Νίκη λοιπόν με 4-0 επί της Καλλονής με γκολ των Καρέλη, Μπεργκ, Ταυλαρίδη, Πέτριτς και όπως φαίνεται........ ούτε γάτα ούτε ζημιά, που από τον Αύγουστο θα είμαστε στους καναπέδες και θα παρακολουθούμε τον Αστέρα Τρίπολης!!!

Εξάλλου όπως είπε και ο πολύπειρος Αναστασίου, μαθημένος στις ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο...... η ομάδα έχει πλάνο και στόχους.......πιθανότατα το Europa League δεν ήταν στους άμεσους στόχους μας.....και είπαμε να αφήσουμε την Γκαμπάλα των 10 ετών να προκριθεί για να αποκομίσει εμπειρίες. 

Η δήλωση Αναστασίου: 

«Έχουμε καλή ομάδα, η ομάδα έχει πλάνο, έχει στόχο, είναι γυμνασμένη, τακτικά και τεχνικά είμαστε πολύ καλοί. Δεν γίναμε ξαφνικά ομάδα μη υπολογίσιμη που δεν έχει στόχους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να βγάζουμε αυτά τα πράγματα που μπορούμε μέσα το γήπεδο».

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς (72' Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Νίνης (18' Νίνης), Αμπέντ, Καρέλης (78' Καλτσάς), Μπεργκ.


Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα (53΄Μάρκοβιτς), Αντέντζο, Αναστασιάδης, Κρολ, Κεϊτά, Γιουκάρης (66΄Γεωργίου), Καλτσάς, Ελακόπουλος (77' Ξυδάς), Μανούσος.



 
Top