Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους, που έχουν την ονομαστική τους εορτή. Χρόνια πολλά και σε όλους τους φίλους αναγνώστες Θεσσαλονικείς, που γιορτάζει σήμερα η πόλη τους...... όχι λόγω της χτεσινής νίκης του ΠΑΟΚ, αλλά λόγω της γιορτής του Αγίου Δημητρίου. 

Το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς έδινε εχτές ο Παναθηναϊκός (όσον αφορά το ελληνικό Πρωτάθλημα) και με το σκορ στο 42ο λεπτό να είναι στο 3-0, το παιχνίδι έλαβε τέλος από το ημίχρονο. Τα επόμενα 45 λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, εκτός αν ισοβαθμήσουν οι δύο ομάδες στο τέλος του Πρωταθλήματος στην κορυφή και παίξει ρόλο το γκολ του Νίκου Καρέλη στο 72ο λεπτό με πέναλτι, ποιος θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα. 

Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο είχαμε να δεχθούμε από το μακρινό 2002. Τότε που μετά το 4-1 της Τούμπας -έχοντας τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο μας-  ακολούθησαν ακόμη δύο ήττες από ΑΕΚ, Προοδευτική και απολύθηκε ο Πορτογάλος. Η προσπάθεια λοιπόν του Αλαφούζου και της παρέας του να καταρρίψουν κάθε αρνητικό ρεκόρ, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. 

Η αντίδραση της διοίκησης και των κολαούζων της για την ήττα, αστεία!!! 

Θα καταθέσουν λένε μήνυση στον διαιτητή Αρετόπουλο, γιατί έδωσε ένα πέναλτι που θα ζήλευε και ο Παπουτσέλης. Είχαν "προβλέψει" πως θα μας αδικήσει, για αυτό και όλη η προσοχή τους την προηγούμενη εβδομάδα, είχε στραφεί αποκλειστικά στην αποτροπή της αδικίας και όχι στο να απαιτήσουν από τον προπονητή να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά, την ποδοσφαιρική ευφυΐα των Τζιώλη, Τζαβέλα και Πέλκα!!!

Ότι μετά το πέναλτι δεχθήκαμε ακόμα δύο γκολ και κινδυνέψαμε να δεχθούμε τουλάχιστον άλλα δύο, δεν έχει καμιά σημασία για αυτούς. Μας αποσυντόνισε λένε η αδικία. Κατάλαβαν οι παίκτες μας πως ότι και να κάνουν, έχει παρθεί η απόφαση να χάσουμε..... και έτσι παράτησαν το παιχνίδι.

Τι λέτε ρε γελοίοι? Μήπως έχετε εφοδιάσει τους παίκτες μας με ειδικούς φακούς επαφής που είναι ταυτόχρονα και τηλεοράσεις............ και είδαν στο replay της NOVA πως δεν ήταν πέναλτι? Δεν το πιστεύω, γιατί από τις χλιαρές αντιδράσεις τους, δεν φάνηκαν να είναι σίγουροι για το άδικο της απόφασης. Δεν το πιστεύω, γιατί ούτε ένας παίκτης μας δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα επειδή πήγε τον διαιτητή καροτσάκι μέχρι το κόρνερ ή διαμαρτυρήθηκε εντόνως. 

Η πραγματικότητα είναι μία και δεν μπορεί να την αλλάξει κανείς Αρετόπουλος...... με εξαίρεση τους Στιλ, Ζέκα, Μπεργκ, κανείς άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν θα έβρισκε θέση στην ομάδα του ΠΑΟΚ και αν μιλήσουμε για τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, εκεί δεν θα έβρισκαν ούτε οι τρεις που ανέφερα..... ίσως μόνο ο Μπεργκ αν δεν ήταν τόσο ξενερωμένος. 

Όταν λοιπόν έχεις αυτό το φτωχό ρόστερ και οι δύο προσθήκες που έκανες να σε ανεβάσουν επίπεδο (Εσιέν, Σάντσεθ), βρίσκονται μονίμως στον πάγκο ή στην εξέδρα, δεν μπορείς να παραμυθιάζεις τον κόσμο πως μπορείς το Πρωτάθλημα. Τίποτα δεν μπορείς, αποδείχτηκε τόσο με τις Μπριζ, Γκαμπάλα, όσο και εχτές με τον ΠΑΟΚ που μεσοβδόμαδα είχε και παιχνίδι Ευρώπης.

Όταν σε ένα ημίχρονο που δέχεσαι τρία γκολ, έχεις μόλις μια τελική προσπάθεια και αυτή στο γάμο του Καραγκιόζη, δεν δικαιούσαι να μιλάς. Αυτό το γελοίο επιχείρημα περί κατοχής μπάλας, όταν αυτή γυρίζει από τα μπακ σου στον τερματοφύλακα και τούμπαλιν, χωρίς να έχεις προωθήσει τη μπάλα έστω μία φορά στην περιοχή του αντιπάλου....... είναι για τους ηλίθιους.....ρωτήστε και τον Μπεργκ που έχει βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που έμεινε στον Παναθηναϊκό. 

Απλά μια στρατιά γελοίων μισθοφόρων δημοσιοκάφρων, έχει εγκαθιδρυθεί στο σύνολο των ΜΜΕ, προκειμένου να κάνουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού, το μαύρο, άσπρο. Φίλε του Παναθηναϊκού, όπου και αν απευθυνθείς προκειμένου να ενημερωθείς για την ομάδα σου, θα υπάρχει πάντα ένας γελοίος μισθοφόρος που θα σε κοροϊδεύει. 

Θα σου λέει για τους Αρετόπουλους, τους Γκιρτζίκιδες, τους Χοντρούς που πολεμάνε την ομάδα μας......... αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια........ η άλλη μισή βρίσκεται στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ" η οποία ΘΑΦΤΗΚΕ από όλους αυτούς τους γελοίους (εκτός του site του NOVA και τους ευχαριστούμε) και είναι υπεύθυνη για την κατάντια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτοί που δεν έχουν αφήσει αδημοσίευτη ούτε μία ανακοίνωση συνδέσμου φιλάθλων κατά της κάρτας φιλάθλου, δεν τόλμησαν να δημοσιεύσουν πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού πληρώνει χρέη που δεν του ανήκουν. 

Πως ο Παναθηναϊκός έγινε όχημα για ορισμένους προκειμένου να φτιάξουν κόμμα και να γίνουν τουλάχιστον Δημοτικοί Σύμβουλοι, μιας και βουλευτές δεν κατάφεραν.

Πως ο Παναθηναϊκός χωρίς νέο σύγχρονο και μεγάλο γήπεδο, πάντα θα υπολείπεται σε ρόστερ και θα ψάχνει άλλοθι στις διαιτητικές αποφάσεις. 

Πως ο Παναθηναϊκός έχει ως ιδιοκτήτη έναν διαχειριστή των εσόδων της ΠΑΕ, που ανέλαβε με σκοπό να γλιτώσουν τις ευθύνες αυτοί που καταχρέωσαν τον Παναθηναϊκό.

Πως ο Παναθηναϊκός σήμερα ανήκει σε offshore εταιρεία, που κανείς από τους φιλάθλους του δεν μπορεί να ελέγξει και να είναι σίγουρος για τους μετόχους της. 

Πως ο Παναθηναϊκός κατάντησε ένα κλειστό club βολεμένων χειροκροτητών, έτοιμων να προπηλακίσουν κάθε φίλαθλο που θα απαιτήσει το αυτονόητο...... να είναι ο Παναθηναϊκός Πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος του Πρωταθλήματος, με μοναδικό σκοπό να νομιμοποιεί τους τίτλους που παίρνει ο πρώην συνέταιρος. 

Πως ο Παναθηναϊκός έφτασε από την 11η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA στην 123η, και εξευτελίστηκε από τις Οντένσε, Μακάμπι, Μάριμπορ, Σταντάρ Λιέγης, Μπριζ, Γκαμπάλα, μη έχοντας να αντιμετωπίσει Αρετόπουλους, Γκιρτζίκηδες και Χοντρούς. 

Οι Κόκκαλης, Μαρινάκης, έκλεψαν από την ομάδα μας τίτλους και χρήματα, όταν είχαμε ομάδες να τους ανταγωνιστούμε (μέχρι και το 2012). Όταν τα budget των δύο ομάδων ήταν σχεδόν ίδια και η διαιτησία έκανε την διαφορά. Σαφώς και με τα χρήματα που έκλεψαν δημιούργησαν πλέον μια μεγάλη διαφορά, αφού δεν είναι μόνο πως πήραν αυτοί 25 εκατομμύρια ευρώ από το CL, είναι πως τα στέρησαν από εσένα. 

Σήμερα όμως, για ποιο οργανωμένο σχέδιο διαιτησίας να μιλήσουμε κύριοι? Η μία ομάδα κάνει 50 εκατομμύρια και η άλλη 10..... η μία ομάδα το παλεύει (έστω και με την κωλοφαρδία της) απέναντι σε Γιουβέντους, Αθλέτικο, Άρσεναλ και η άλλη εξευτελίζετε από τις Εστορίλ, Γκαμπάλα..... 

Δεν βλέπετε πως όλες οι αποκαλύψεις σκανδάλων αφορούν μια τριετία πίσω? Από που και ως που, οικειοποιείται ο Αλαφούζος αυτές τις κλοπές, που αφορούσαν προηγούμενες διοικήσεις? Από που και ως που παρουσιάζεται ως θύμα που δεν τον αφήνουν να αποδώσει η "επένδυσή" του στο ποδόσφαιρο? 

Αλήθεια ποια είναι η συμβολή του Αλαφούζου στην αποκάλυψη της κόκκινης βρωμιάς? Τα tweet, το περιοδικάκι και οι εκπομπές του Θωμαϊδη? Δημοσίευση των όσων γνωρίζει και φέρνει στην δικαιοσύνη η Πολιτεία κάνει, δεν είχε βάλει κανέναν δικό του κοριό και έπιασε την σαπίλα. Δεν έχει κανέναν δικό του μάρτυρα. Δεν έχει καμιά δική του ομολογία. 

Δεν έχει καν αποδείξεις για στημένο αγώνα εναντίον μας επί των ημερών του. Εικασίες κάνει όπως όλοι μας, όταν βλέπουμε πέναλτι σαν το χτεσινό. Τις κλεψιές των προηγούμενων χρόνων χρησιμοποιεί, για να το παίζει θύμα στα πραγματικά θύματα...... αυτά που του δίνουν 50ευρα για να το παίζει επενδυτής με offshore εταιρεία και τον έχουν στο απυρόβλητο την ώρα που παρουσιάζει μία ομάδα που τη γλεντάει ο κάθε Γκαμπαλιανός. 

Μία πράξη αντίστασης έκανε ο Αλαφούζος...... πήγε σε συνεδρίαση της SL, έφαγε κλωτσιές μαζί με τον Κωνσταντίνου και βγήκαν να κλάψουν στις κάμερες.....εξευτελίζοντάς μας ως Παναθηναϊκούς. 

Κύριοι, έχει έρθει η ώρα να δείτε την αλήθεια κατάματα και αυτό προϋποθέτει διάθεση αυτοκριτικής. Την έχετε? Αν την έχετε είμαι σίγουρος πως θα καταλήξετε στα σωστά συμπεράσματα και σε αυτά δεν θα βρείτε πως για το χτεσινό 3-1 ευθύνεται αποκλειστικά ο Αρετόπουλος. 

Ο Αρετόπουλος είναι θύμα τις ανθρώπινης φύσης του, από κανέναν δεν πήρε εντολή. Εκδικήθηκε αυτόν που τον κρέμασε στα μανταλάκια, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε, είναι να δώσει στον "εχθρό" του το καλύτερο άλλοθι και να κοιμίσει μερικές χιλιάδες Παναθηναϊκών που θα σταθούν στο δέντρο και θα χάσουν το δάσος. Το οποίο είναι:

Ο Παναθηναϊκός, με αυτή τη διοίκηση, με αυτόν τον προπονητή, με αυτούς τους παίκτες, με αυτούς τους δημοσιογράφους, με αυτούς τους οργανωμένους.............δεν πρόκειται να πάρει ΠΟΤΕ Πρωτάθλημα, δεν πα να λιθοβολήσουμε δημοσίως και να πάψουν να υπάρχουν, οι απανταχού στο ελληνικό ποδόσφαιρο Αρετόπουλοι, Γκιρτζίκιδες, Χοντροί!!!! 

Αύριο να πάει φυλακή ο Μαρινάκης, να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός, να ξεβρωμίσει η ΕΠΟ...... πιο πολλές πιθανότητες έχει να πάρει Πρωτάθλημα ο Ατρόμητος του Σπανού, παρά ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου. 

Συγνώμη αν κούρασα..... αλλά μαζεύω, μαζεύω οργή τόσο καιρό και κάποια στιγμή έπρεπε να την βγάλω μη πάθω κάνα εγκεφαλικό. 

ΥΓ. Ο άλλος ο Παναθηναϊκάρας μετά από 20 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, πρώτη φορά εχθές πλήρωσε από την τσέπη του να δει τον Παναθηναϊκό και μόνο που δεν απαίτησε να του δώσουμε το "χρυσό τριφύλλι". Άστε που όσα χάλασε για το ταξίδι, δεν είναι ούτε το 1% αυτών που εισέπραξε επί σειρά ετών για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην σημερινή κατάντια. 

Αλέξανδρος


 
Top