Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, δυστυχώς σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι απαισιόδοξοι, που παρά το 6 στα 7 (με κανέναν σοβαρό αντίπαλο) που είχε η ομάδα στο πρωτάθλημα, με γνώμονα τις εμφανίσεις της, είχαν βγάλει το συμπέρασμα πως σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές (ΠΑΟΚ,  ΑΕΚ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΗΡΑΚΛΗ) η διαφορά με τον Ολυμπιακό θα άνοιγε, παρά θα έκλεινε.

Η ομάδα νοσεί και ασχέτως αν αυτό δεν μας στοίχισε στα παιχνίδια με τους Παναιτωλικό, Καλλονή, Πλατανιά, Γιάννενα, Ξάνθη, Λεβαδειακό, τόσο τα αποτελέσματα όσο και η εμφάνιση με τις Μπριζ, Γκαμπάλα, Πανιώνιο, δεν επέτρεπαν να πιστεύουμε πως μπορούμε να συνεχίζουμε τις νίκες με σοβαρούς αντιπάλους. 

Ένας από αυτούς είναι και ο σημερινός ΠΑΟΚ...... που ανεξαρτήτως αν προηγήθηκε με Παπουτσέλειο πέναλτι, στεκόταν πιο καλά στο γήπεδο και ήταν θέμα χρόνου να πετύχει γκολ, στον πιο φοβισμένο Παναθηναϊκό που έχω δει στη ζωή μου!!! 

Δεν νομίζω πως έχω να πω περισσότερα για το σημερινό παιχνίδι, την ανάλυση θα την κάνουμε αύριο με ηρεμία και όχι εν θερμώ, γιατί μπορεί να πω πράγματα που θα μετανιώσω. 

Εξάλλου μετά από τέτοια αποτελέσματα καλύτερα είναι να αφήνουμε να μιλούν πρώτα οι ειδικοί σαν τον προπονητή μας, ο οποίος δήλωσε: «Τακτικά ήμασταν καλά μέχρι το πέναλτι που έχω ενστάσεις. Μετά για 8λεπτά δεν λειτούργησε τίποτα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ήττα».

Τα υπόλοιπα από το SentraGoal. 

Μέσα σε ένα τέταρτο, το πρώτο φετινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, πέρασε στην ιστορία! Οι Θεσσαλονικείς θριάμβευσαν στην Τούμπα με 3-1 και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους τέσσερις βαθμούς, κόβοντας παράλληλα το δρόμο των «πρασίνων» προς την κορυφή εκεί που ξέφυγε ο Ολυμπιακός με +6.

Τρία αμυντικά λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν πολλά για να μην τα εκμεταλλευτεί ο καλός ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου. Και τα εκμεταλλεύτηκε και τα τρία πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 3-0 και ουσιαστικά στο δεύτερο μέρος έπαιξε για να συντηρήσει αυτό μεγάλο πλεονέκτημα.

Η Αθηναϊκή ομάδα ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος ωστόσο πέρα από τη μείωση του σκορ δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο ορεξάτος στο παιχνίδι με τον Τούντορ να έχει δώσει εντολή για πίεση των παικτών του ψηλά ώστε να εκβιάσουν το λάθος των αμυντικών. Με τον Ροντριγκες αρκετά κινητικό οι γηπεδούχοι πάταγαν στην αντίπαλη περιοχή ενώ η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 16' όταν ο Μακ έστρωσε στον Ζάιρο, εκείνος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Στιλ.

Στο 26' Ο Ταυλαρίδης ανέτρεψε τον Ροντρίγκες σε μία οριακή φάση για καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι μέσα ή έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπερμπάτοφ που ευστόχησε και έγραψε το 1-0.

Και πριν προλάβουν οι δύο ομάδες να «αντιδράσουν» στο γκολ, ο Ροντρίγκες στο 31' εξέθεσε τον Ταυλαρίδη καθώς κατάφερε και πήρε ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Στιλ σε δικό του σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να συνέλθει και να βρει χώρο στο γήπεδο όμως ο ΠΑΟΚ χτύπησε εκ νέου. Στο 42' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μιγκέλ Βίτορ νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον Τελάντερ και με κεφαλιά έγραψε το 3-0.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 28' πεν. Μπερμπάτοφ, 31' Ροντρίγκες, 42' Βίτορ - 74' πεν. Καρέλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 44' Βίτορ, 47' Τζαβέλας, 73' Λέοβατς, 84' Μακ - 27' Ταυλαρίδης

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Ροντρίγκες, Σάμπο (71' Χαρίσης), Τζιόλης, Λέοβατς, Ζάιρο (83' Αθανασιάδης), Μακ, Μπερμπάτοφ (30' λ.τ. Πέλκας).


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής (61' Κλωναρίδης), Ζέκα, Αμπέντ (83' Πέτριτς), Ατζαγκούν, Καρέλης (83' Λαγός), Μπεργκ.

Μερικές από τις ατάκες που έγραψα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

1) Πιο χεσμένο Παναθηναϊκό δεν έχω δει στα 35 χρόνια που τον παρακολουθώ........ και δυστυχώς για τους κηφήνες δεν έμεινε το σκορ στο 1-0 να κάνουν σημαία το πέναλτι εφεύρημα που έδωσε το άλλο το μουνόπανο!!!!

2) Με Πέτριτς, Πράνιτς......θα το γυρίσουμε στο δεύτερο......άντε Μουρίνιο της Άρτας κάνε τα μαγικά σου!!!

3) Στην νέα ανανέωση συμβολαίου του Αναστασίου......εκτός του Μαρινάκη, βλέπω να τσοντάρει και ο Σαββίδης!!!

4) Με τρία γκολ στο ημίχρονο, δώσαμε και την ευκαιρία στον Αρετόπουλο να εξιλεωθεί..... βλέπω να σφυρίζει 70-30 υπέρ μας και να βγάζει ανακοίνωση ο Χοντρός για πράσινη παράγκα.

5) Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία, από το να τρως τρία γκολ από την ομάδα που έχει αρχηγό τον Τζιώλη?

6) Είμαστε και άτυχοι ρε πούστη μου, με εμάς επέλεξε ο Τούντορ να μην ξεκινήσει τον Όλσεν.........αλλά τι λέω δεν έχουμε κάνει σουτ ακόμα στο τέρμα, τι στο διάολο να έκανε και αυτός, να την έπαιρνε να την βάλει μόνος του?

7) Από ένα σημείο και μετά, έχω την εντύπωση πως σήμερα παίζουν ΠΑΟΚ-ΖΕΚΑ!!!

8) Το έχουν πάρει τόσο αψήφιστα πλέον το ματς οι παοκτσήδες, που ετοιμάζονται να βάλουν να παίξει μέχρι και μπασκετμπολίστας......(Χαρίση)

Ευχαριστώ την ομάδα μου, για το δώρο γενεθλίων......

Αλέξανδρος


 
Top