Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, σήμερα φαντάζομαι σας λύθηκαν όλες οι απορίες που είχατε σχετικά με την απομάκρυνση του Γιάννη Βονόρτα, από τη θέση του βοηθού προπονητή, μετά από 3 χρόνια στην συγκεκριμένη θέση και 10 ολόκληρα χρόνια στα προπονητικά team της ομάδας!!!

Ο άφραγκος διαχειριστής των εσόδων του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται επί ένα εξάμηνο στα παζάρια προκειμένου να λύσει το υπερτιμημένο συμβόλαιο του παλαίμαχου Μέντες -που μας τον φόρτωσε με τριετές κλειστό συμβόλαιο ο μάνατζερ Αναστασίου- σκέφτηκε "θα τον πληρώσω που θα τον πληρώσω, ας τον κάνω βοηθό προπονητή". Ότι έκανε και με τους Γκονζάλες, Σίλβα που τους βάφτισε σκάουτερς για να δεχτούν τις 100 δόσεις Αλαφούζου.

Πιθανότατα η αποζημίωση του Γιάννη Βονόρτα, ήταν μικρότερη αυτής του συμβολαίου του Μέντες, η οποία θα έπρεπε να καταβληθεί, αν δεν συμφωνούσε να μάθει και αυτός στου κασίδη (Παναθηναϊκού) το κεφάλι, κάνοντας τον βοηθό του βοηθού!!! 

Κύριοι, είναι τέτοια πλέον η ανυποληψία του Παναθηναϊκού στα σοβαρά θέματα, που ειλικρινά δεν έχουν καμιά σημασία οι ήττες σαν αυτή από τον ΠΑΟΚ ή οι ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί σαν αυτόν από τον Γκαμπάλα. Οι νίκες με προπόνηση, με τύχη, κάποια στιγμή θα έρθουν...... η ξεφτίλα, η χαμένη αξιοπρέπεια, η αφερεγγυότητα, σε ακολουθούν για χρόνια. 

Και εσένα φίλε του Παναθηναϊκού σε θεωρούν τόσο ανόητο, τόσο πρόβατο, τόσο συμμέτοχο στην παρακμή και σμίκρυνση του Συλλόγου.........που σου βαφτίζουν την οικονομική αδυναμία της διοίκησης, επαγγελματική στάση του Μέντες........ σχεδόν σίγουροι, πως θα φας το παραμύθι!!! 

Και εσύ φίλε του Παναθηναϊκού που έχεις αναγάγει τον διαχειριστή της μιζέριας μας σε Σωτήρα και μοναδική λύση επιβίωσης του Συλλόγου..........θα το φαααααααααααςςςςςςςς......... θα το φας το παραμύθι, γιατί έχεις τη φωλιά σου χεσμένη και δεν έχεις το σθένος να το παραδεχτείς. 

Θα κάνεις για άλλη μία φορά τον εθελοντή μαλάκα και δεν ξέρω............αν τελικά έχεις φτάσεις σε τέτοιο σημείο δουλικότητας και συνδιαλλαγής, που στην πρώτη νίκη θα φωνάξεις και ρυθμικά το όνομα του Μέντες. 

Και βέβαια πλέον δεν έχεις την απαίτηση να κερδίσεις τον τίτλο  ή μια μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη για να πανηγυρίσεις........ σε γαυροποίησε τόσο πολύ το σύστημα που λυμαίνεται τον Παναθηναϊκό για να οικονομάει, που σου αρκεί ως άλλος γαύρος της δεκαετίας 1987-1997, απλά να κερδίζεις τον Ολυμπιακό ή να παρακαλάς να χάσει από τον Ατρόμητο, για να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος. 

Αυτή είναι η κατάντια σου....... 

Να ζεις για δύο παιχνίδια τη χρονιά και με την ελπίδα πως αν κληρωθείς με τίποτα Ψαχνά, Ωμά, Βραστά και περάσεις στον τελικό του Κυπέλλου.......να βρεις κάνα ΠΑΟΚ μισό και να το κατακτήσεις, πανηγυρίζοντας 3 συνεχόμενα χρόνια. Αυτή είναι η "υγεία" που έχεις κάνει σύνθημα......

Και σαν τέτοιος που κατάντησες......... ναι ο ΛΙΓΔΟΤΆΜΠΑΝΟΣ σου αξίζει!!! 

ΥΓ. Ο Γιάννης Βονόρτας πιθανότατα θα αναλάβει "βοηθός" του Ρότσα που επίσης αξιοποιήθηκε από την μέρα που τον έδιωξαν από το Απήλιον.

Αλέξανδρος



 
Top