Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, με το δεξί ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το θεσμό του Κυπέλλου και από την πρώτη αγωνιστική του ομίλου τέθηκε επικεφαλής, αφού στο άλλο παιχνίδι Κέρκυρα και Παναχαΐκή μοιράστηκαν από ένα βαθμό. 

Ο Παναθηναϊκός με τρεις μόλις βασικούς παίκτες στη σύνθεσή του, κέρδισε άνετα τον Λεβαδειακό με 3-0 στη Λεωφόρο που επίσης κατέβηκε στο γήπεδο με αρκετούς αναπληρωματικούς (9 στο σύνολο).

Νίνης, Ταυλαρίδης και Κλωναρίδης τα γκολ για την ομάδα μας, που την Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και θέλει τη νίκη για να ηρεμήσει ο κόσμος μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ. 

Με τον Σωτήρη Νίνη, λοιπόν, να ‘χει γκολ (με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος), να ‘χει ασίστ (στο δεύτερο γκολ του Ταυλαρίδη) και να οργανώνει εξαιρετικά, οι πράσινοι επικράτησαν εύκολα 3-0 του Λεβαδειακού και ξεκίνησαν ιδανικά στο Κύπελλο. 

Καλή εμφάνιση του Μαρινάκη, επέστρεψε ο θετικός αμυντικά Βέμερ, «συμπαθητικός» Λουντ, ντεμπούτο για τον μικρό Λάμπρου και… γκολάρα Κλωναρίδη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου 

Παναθηναϊκός 3 (3-0) 
Παναχαϊκή 1 (1-1) 
Κέρκυρα 1 (1-1) 
Λεβαδειακός 0 (0-3) 



Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Μαρινάκης (57’ Βέμερ), Λαγός, Λουντ (70’ Καλτσάς), Νίνης, Πράνιτς, Πέτριτς, Κλωναρίδης (79’ Λάμπρου) 

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Τριποτσέρης, Μαχαίρας (76’ Ντομοβτσίσκι), Μάγκας, Μίνγκα, Ρομέου (57’ Γιάχιτς), Θέος, Μάρκοβιτς (57’ Μανωλάς), Χατζηλάμπρος, Έντουιν, Μουλόπουλος. 


 
Top