Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Σε ένα παιχνίδι ειδικών καταστάσεων και συνθηκών, ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Νταρουσάφακα 82-79 στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει να ελπίζει στην πρόκριση, που θα αποκαταστήσει την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ ομάδας και κόσμου.....που η αλήθεια είναι πως έχει διαταραχτεί αυτή τη χρονική περίοδο. 

Με την ομάδα να παίζει σχεδόν σε αυτό το παιχνίδι την πρόκριση, τον Δημήτρη Διαμαντίδη απόντα, τον Νίκο Παππά ανέτοιμο, τους Σέρβους υποψιασμένους πως κάποιος ή κάποιοι θα φύγουν και τον Καλάθη να μην έχει δικαίωμα να πάρει μισή ανάσα (39 λεπτά έπαιξε!!!)...... μόνο στεναχωρημένος δεν πρέπει να είμαι, που κερδίσαμε στον πόντο την τελευταία του ομίλου!!! 

Σαφέστατα και το σκατό έφτασε στην κάλτσα μέχρι να λήξει το ματς, αλλά όπως έγραφα και στα παιδιά στη φόρμα σχολίων, σήμερα μέτραγε μόνο η νίκη....έστω και με πέναλτι στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, σαν αυτά που παίρνει ο Φορτούνης. 

Ευτυχώς δεν χρειαστήκαμε μια τέτοια αλχημεία, αφού ο Φελντέϊν ήταν εύστοχος στις 2 βολές που εκτέλεσε 18 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, όπως και ο Γιάνκοβιτς στα 11, ενώ ο Γκιστ 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά...... με τάπα, δεν επέτρεψε καν τους Τούρκους να σουτάρουν για τρίποντο. 

Με την ομάδα να κερδίζει χρόνο και ηρεμία μπορούμε να ασχοληθούμε με τις επικείμενες προσθήκες των παικτών εκείνων που θα συμπληρώσουν το ελλιπές ρόστερ. Ήδη ανακοινώθηκε ο Χέϊνς στα γκαρντ και ελπίζουμε σε 2 ακόμα προσθήκες.

Άγγιξε το double-double ο Ραντούλιτσα με 17 πόντους κι 8 ριμπάουντ, στους 14 με 9 ασίστ σταμάτησε ο… κουρασμένος (39’ έπαιξε) Καλάθης, 12 πρόσθεσε ο Γιάνκοβιτς, καλός ο Πάβλοβιτς μετά από καιρό, σταθερά βοήθειες από Φώτση-Γκιστ.

«Τρελό» παιχνίδι απ’ τους Τούρκους που είχαν 12/27 τρίποντα και παραλίγο να ρίξουν «βόμβα» στο ΟΑΚΑ, με τον Γκόρντον να κάνει το ματς της ζωής του με 26 πόντους

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 42-38, 63-58, 82-79

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 7, Γιάνκοβιτς 12 (1), Φώτσης 8 (2), Ραντούλιτσα 17, Παππάς 4, Φελντέιν 9 (2), Γκιστ 9, Καλάθης 14 (2τρ., 9ασ.), Κούζμιτς 2.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (Μαχμουτί): Ουίλμπεκιν 4 (1), Ρέντινγκ 5 (1), Ερντέν 11, Μαρκοϊσβίλι 5 (1), Αλντεμίρ, Γκόρντον 26 (4), Αρσλάν, Σλότερ, Χαραγκόντι 18 (4), Μπιέλιτσα 7, Πρέλτζιτς 3 (1).



 
Top