Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, μόνο αυτό δεν είχαμε δει φέτος...... το 2-0 να γίνεται 2-2 μέσα στη Λεωφόρο (το είχαμε δει βέβαια πέρυσι με τον Αστέρα)..... το άλλοτε απόρθητο κάστρο, έχει αρχίσει να θυμίζει καφενείο που όποιος γουστάρει έρχεται, πιάνει μια καρέκλα, παραγγέλνει ένα νερό και περνά ευχάριστα το βράδυ του. 

Και σήμερα ο Ιταλός ήταν σε άσχημη μέρα......και θα με αναγκάσει να άρω την όποια καλή εντύπωση είχα για αυτόν. Απαράδεκτη ενδεκάδα, απαράδεκτο κοουτσάρισμα παρότι του βγήκε το ματς, απαράδεκτες αλλαγές και απαράδεκτες δηλώσεις..... αφού δεν είχε τα άντερα να ομολογήσει πως επί 90 λεπτά είχε χαμένο το κέντρο με τους Λαγό, Αμπέϊντ, Λουντ που επέλεξε και τα 10 καταστροφικά λεπτά.....ήταν θέμα χρόνου να έρθουν!!! 

Καλώς ή κακώς κάποιοι από εμάς δεν περιμέναμε αυτό το παιχνίδι, για να συνειδητοποιήσουμε πόσο κακή ομάδα είμαστε. Το φωνάζουμε από το καλοκαίρι....συνεχίζαμε να το φωνάζουμε και όταν είχε στηθεί πανηγύρι με την ομάδα 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή, επειδή κάναμε 9 μεταγραφές....τις οποίες νιώσαμε την επικοινωνιακή ανάγκη να την παρουσιάσουμε εν μέσω πυροτεχνημάτων. 

Η ομάδα δεν έχει προσωπικότητα. Είτε κερδίζει, είτε χάνει, φωνάζει από μακριά πως ανήκει πλέον σε μια άλλη κατηγορία ομάδων...... στην κατηγορία εκείνη που οι αντίπαλοί της, έχουν πίστη πως μπορούν να την κερδίσουν...ακόμα και αν παίζει στην έδρα της, ακόμα και αν προηγείται 2-0.....Διαβάστε τις δηλώσεις Τούντορ και θα καταλάβετε τις σας λέω.

Ένας ΠΑΟΚ που έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη, που ήρθε με πολλές απουσίες.....κατάφερε μετά και την ΑΕΚ να φύγει όρθιος από την Λεωφόρο....παρά το sold out (γελάνε και οι πέτρες). 

Ειλικρινά δεν έχω διάθεση να γράψω κάτι παραπάνω για το παιχνίδι. Όσο και να το αναλύσουμε αγωνιστικά, μέσα μας όλοι ξέρουμε πως η ομάδα νοσεί στη διοίκησή της..... εξάλλου αν ήταν καλά, δεν θα χρειαζόταν όλες αυτές τις επικοινωνιακές παπαρολογίες, που γράφονται κάθε φορά μετά από άσχημα αποτελέσματα (Ανακαίνιση Λεωφόρου, Είσοδος Πατέρα, Πόλεμος με Κοντονή, Συμμετοχή Λέτο με μόλις 7 προπονήσεις, κ.α.). Ας αναλάβουν την διανομή σανού.... οι γνωστοί και έμμισθοι σανοπώληδες!!!

Το ματς από τον Sport Fm:

Με τον Μπεργκ τα πράγματα είναι απλά. Πολύ-πολύ να προειδοποιήσει μια φορά, μετά θα «σκοτώσει». Μπορεί, λοιπόν, στα 49’’ το διαγώνιο σουτ του να κατέληξε για… ελάχιστο κόρνερ, ωστόσο στο 10’ «ξετύλιξε» με το καλύτερο τρόπο την πολύ όμορφη ασίστ του Βλαχοδήμου και άνοιξε το σκορ για τον ορεξάτο Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας άσος είχε αρκετά κέφια, ο Λουντ του έδινε βοήθειες και μοιραία το παιχνίδι του τριφυλλιού… έγερνε κυρίως από τα αριστερά, δίχως όμως να βγάζει –παρά την υπεροχή του- άλλη φάση μπροστά από τα καρέ του Βελλίδη. Ο ΠΑΟΚ σιγά-σιγά άρχισε να συνέρχεται, να ξεπερνά το σοκ του γρήγορου γκολ και να βγάζει αντίδραση (με το φάουλ του Τζαβέλλα να φεύγει λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του Στιλ). 

Όσο τα λεπτά περνούσαν, όλο κι ανέβαινε ο «Δικέφαλος του βορρά», ο οποίος επιχειρούσε επιθέσεις από τη δεξιά του πλευρά με τον καλό Κίτσιου και τον Μυστακίδη. Φάσεις δεν έβγαιναν βέβαια μπροστά από τις δύο εστίες, με το τριφύλλι να έχει «κάτσει» στο προβάδισμά του και να μην προσπαθεί καν να φτιάξει νέες απειλές για τον Βελλίδη. Το πρώτο –όχι και τόσο ποιοτικό- μέρος έφυγε με τον Παναθηναϊκό να έχει το υπέρ του 1-0, αλλά την εικόνα του αγώνα να μην τον χρίζει τόσο… φαβορί για να πάρει το τρίποντο, δεδομένου πως οι Θεσσαλονικείς είχαν αναλάβει τα ηνία (έχοντας πάρει το κέντρο, με τον Αμπέντ να είναι ξανά κακός και τον Λαγό να επιβεβαιώνει πως πέραν του να κόβει, δεν μπορεί να προσφέρει στην ανάπτυξη παιχνιδιού). 

Κι αν στην εκκίνηση του ματς ο Μπεργκ σκόραρε στο 10’, στο δεύτερο μέρος ο Καλτσάς το έκανε στο 6’ αυτού! Από κόρνερ που είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ(!), οι πράσινοι βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ο Βλαχοδήμος κατέγραψε νέα ασίστ- βγάζοντας το τετ-α-τετ με τον Βελλίδη- κι ο συμπαίκτης του με ψυχραιμία έγραψε το 2-0 που… έδειχνε (γιατί κάτι τέτοιο τελικώς δεν συνέβη) να «σφραγίζει» το τρίποντο για τον Παναθηναϊκό. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το τριφύλλι έγινε «αφεντικό», ξεκίνησε η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ! Μπορεί λοιπόν ο Στιλ να είπε «όχι» σε κοντινό σουτ του Κίτσιου, ωστόσο στο 56’ δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό στην τρομερή σουτάρα του Τσίμιροτ, ο οποίος μείωσε σε 2-1 και «φούντωσε» τον αγώνα. 

Ο Στραματσόνι αποφάσισε –λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα- να βγάλει τους Βλαχοδήμο και Καλτσά. Απόφαση που προφανώς σηκώνει μεγάλη κουβέντα και που αποδεδειγμένα αποδείχθηκε λανθασμένη κίνηση (ειδικά απ’ τη στιγμή που αυτοί που μπήκαν δεν τον δικαίωσαν). Και ήρθε η… τιμωρία με τον επικίνδυνο Δικέφαλο να «παγώνει» τη Λεωφόρο. Στο 67’ η άμυνα του Παναθηναϊκού «κοιμήθηκε», ο Πράνιτς δεν έπαιξε ποτέ το τεχνικό οφσάιντ (δείγμα του ότι… δεν είναι για μονιμοποίηση στο αριστερό άκρο της άμυνας) και η προβολή του Πέλκα από κοντά διαμόρφωσε το 2-2. Τα πάντα ήταν στην κόψη του ξυραφιού στο Απόστολος Νικολαΐδης, με την εικόνα των φιλοξενούμενων να είναι καλύτερη και τους πράσινους να μην έχουν τον τρόπο να απειλήσουν. Δίχως φάσεις (πέραν ενός σουτ του Σάμπο και μια κεφαλιά του Εβαντζελίστα) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι κι αφότου ο Χαρίσης σωστά αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Λαγός, Λουντ, Αμπέντ (76’ Μαμούτε), Βλαχοδήμος (58’ Εβαντζελίστα), Καλτσάς (59’ Κλωναρίδης), Μπεργκ 

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Λέοβατς (79’ Κοροβέσης), Κίτσιου, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης (83’ Αντώνης)


 
Top