Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, αν και είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ στο παραμικρό με την ανακοίνωση ορισμένων συνδέσμων οργανωμένων κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου -άρα και κατά του μοναδικού τμήματος του Συλλόγου που μας επιτρέπει ακόμα και σήμερα να δηλώνουμε περήφανα πως υποστηρίζουμε τον Παναθηναϊκό- η θρασύτητα ορισμένων μελών τους στα social media, δεν μου το επιτρέπει. 

Οι μέρες που διάγουμε είναι ημέρες αγάπης και ομόνοιας...... και όμως αυτές επέλεξαν κάποιοι για να ρίξουν τα βέλη τους γεμάτα με δηλητήριο, στον μοναδικό Παναθηναϊκό παράγοντα που συνεχίζει να βάζει το χέρι στην τσέπη και να προσπαθεί να έχει το τμήμα που διοικεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Παναθηναϊκούς περήφανους και ευτυχισμένους. 

Από τη στιγμή που δεν συνδυάστηκε η ρήξη και η αποχή με αγωνιστικές γκέλες, που θα παρέσερναν στο πλευρό τους και πολλούς αφελείς Παναθηναϊκούς στην "κόντρα" τους με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (όπως έγινε στην προηγούμενη προσωπική τους κόντρα, με άλλον διοικητικό παράγοντα), αποφάσισαν να βγάλουν τα εσώψυχα τους -με μια ανακοίνωση νουθεσίας- παραμονή Χριστουγέννων.

Σε μια περίοδο μάλιστα, που η ομάδα  πάει "τραίνο" σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσελκύοντας σε κάθε αγώνα της, ολοένα και περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο, παρά την οικονομική κρίση και τα τσουχτερά εισιτήρια ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (όχι παρουσία με δωρεάν προσκλήσεις ή του 5ευρου), χωρίς μάλιστα να επιβαρύνουν τα ταμεία της ΚΑΕ με ανόητα υψηλά πρόστιμα, λόγω κακής συμπεριφοράς. 

Έβγαλαν μια ανακοίνωση συμπαράστασης για κάποια μέλη των συνδέσμων τους, τα οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση διώκονται από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Ποιοι είναι αυτοί που διώκονται, γιατί διώκονται, με ποιο τρόπο διώκονται...... κουβέντα. Αυτή η τακτική έχει ως αποτέλεσμα ο καθένας να γράφει το μακρύ του και το κοντό του και να διχάζεται, ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ, ο κόσμος του Παναθηναϊκού......και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα, με την ομάδα να δίνει την μάχη για την πρώτη 4αδα της Euroleague.

Απλά αφού έχουν το "βήμα" από τα πρόθυμα να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αντικειμενικά και πράσινης απόχρωσης sites, το έκαναν. Αν ήξεραν πως κανείς δεν θα τους δώσει σημασία, θα είχαν σκεφτεί να πάνε σε μια συνάντηση με τον κύριο Γιαννακόπουλο (από όσο ξέρω δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα τα έλεγαν) και να λύσουν τα όποια προβλήματα (στα οποία μπορεί να έχουν και δίκιο), χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς και χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα και στον απλό κόσμο του Παναθηναϊκού, που παρακολουθεί άλλον έναν εμφύλιο σπαραγμό, ανησυχώντας μην επαναληφθεί η ιστορία που έζησε πριν μια δεκαετία, με τα γνωστά αποτελέσματα, τα οποία πληρώνουμε μέχρι και σήμερα. 

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, η οποία δεν συνοδεύεται από τις υπογραφές των μελών των συνδέσμων, ώστε να ξέρουμε πόσοι είναι αυτοί βρε αδερφέ που ζητάνε από τον Γιαννακόπουλο να ακούει τις απόψεις του και να μην κάνει του κεφαλιού του με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ, δεν εκπροσωπεί επί της ουσίας ΚΑΝΕΝΑΝ..... και κυρίως τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο και αυτός είναι χιλιάδες, έχοντας αναγνωρίσει την προσπάθεια της διοίκησης. 

Σε αυτόν τον κόσμο δείχνει να υπολογίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και στο τέλος θα δικαιωθεί για την επιλογή του. 

Στην τελική Θύρα 13 είναι ο κάθε Παναθηναϊκός που ξελαρυγγιάστηκε και ξελαρυγγιάζεται στο γήπεδο, που φορούσε ή φοράει περήφανα το κασκόλ της ομάδας, που έκανε ή συνεχίζει να κάνει χιλιόμετρα για να δει την ομάδα του, που κλαίει στις ήττες και πανηγυρίζει στις νίκες..... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΥΡΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!!!

ΥΓ. Το γελοίο της υπόθεσης αλλά και η κατάρα του Παναθηναϊκού...... είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που θεοποιούν παράγοντες επειδή τους κάνουν τα "κέφια", είναι και οι ίδιοι που του απαξιώνουν όταν δεν τους κάνουν τα "κέφια", για αυτό παρατηρείται το εξής φαινόμενο, να στηρίζονται παράγοντες που τα έχουν κάνει ΣΚΑΤΑ και να απαξιώνονται αυτοί που αν μη τι άλλο τα κάνουν συμπαθητικά. 

ΥΓ1. Αυτός που στηρίζει δεν το διαφημίζει. Στηρίζει το όποιο τμήμα, πληρώνοντας αδιαμαρτύρητα το εισιτήριό του και πηγαίνοντας χωρίς φανφάρες στο γήπεδο, όπως κάνουν κάθε βδομάδα 10 και 20.000 Παναθηναϊκοί, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Όποιος διαφημίζει την στήριξη ή την αποχή του, ζητάει ανταλλάγματα. Κάποιοι εδώ και χρόνια έχουν αρχίσει και θυμίζουν συνδικαλιστές και βουλευτές..... που λένε θα στηρίξουμε την κυβέρνηση έχοντας αποκλειστικά στο μυαλό τους...... ποια καρέκλα θα πάρουν. 

ΥΓ2. Το κριτήριο του ανιδιοτελή φιλάθλου για το αν είναι καλός ή κακός ένας Ιδιοκτήτης-Πρόεδρος είναι ο τρόπος που διοικεί την ομάδα και τη ζωή του. Τι παίκτες φέρνει, σε τι εγκαταστάσεις αγωνίζεται η ομάδα του και πηγαίνει να την δει, με ποιο τρόπο κατακτά τους τίτλους (να είναι έντιμος και να μην τον κάνει να ντρέπεται), να μην είναι εγκληματίας και πολλά άλλα.....

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είναι κριτήριο η σχέση του με έναν πυρήνα οπαδών, που θεωρεί πως πρέπει να έχει λόγο για οτιδήποτε, λες και τα δικά του 10 ή 20 ευρώ (όποτε τα δίνει) για να μπει στο γήπεδο, έχουν μεγαλύτερη αξία από αυτά των υπολοίπων. 

Για αυτό λοιπόν τον λόγο, η συγκεκριμένη ανακοίνωση, σε μια περίοδο που η ομάδα έχει παικταράδες, αγωνίζεται σε γήπεδο που απολαμβάνεις με αξιοπρέπεια τους αγώνες της και ο Ιδιοκτήτης της δεν κατηγορείται για χρησιμοποίηση αθέμιτων τρόπων για να κερδίσει, δεν διώκεται από κάποια εισαγγελική αρχή, ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ και κυρίως τους οργανωμένους αυτούς, που μίλησαν για αυτούς, χωρίς αυτούς. 

Ο χρόνος, η χρεοκοπία, τα μνημόνια, οι εξευτελισμοί...... αν μη τι άλλο γέμισαν με γνώση τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά δεν θα τον παρασύρεται στα ύποπτα μονοπάτια σας!!!

Αλέξανδρος 


 
Top