Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, σιγά μην μας άφηνε η πιο καταστροφική διοίκηση που πέρασε ποτέ από τον Παναθηναϊκό, χωρίς θέμα συζήτησης μέχρι τα play off!!!

Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους -γράφουν τα κολαούζικα ΜΜΕ- ο Τάκης Οικονομόπουλος από Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και σε χρόνο dt, τον διαδέχθηκε ο πιο εξελίξιμος τσάτσος της οικουμένης. Ο Σπύρος Βλάχος!!!

Αυτή είναι κύριοι εξέλιξη, όχι σαν κάποιους άλλους που περιμένουν προαγωγή στην δουλειά τους 10 χρόνια. Ξεκινάς ως φίλος και μόνιμος θετικός σχολιαστής των γραφόμμενων Βασιλαρά, προσλαμβάνεσαι πρώτος-πρώτος ως γραμματειακή υποστήριξη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, προάγεσαι στους 15 μήνες σε επαγγελματίας ρουφιάνος προπονητικού κέντρου, ματαπροάγεσαι στα 2,5 χρόνια σε υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων και ξαναμεταπροάγεσαι στα 4 χρόνια σε Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας..... με Αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Σαραβάκο και ταμία τον Βασίλη Κωνσταντίνου. ΟΛΕ!!!

Τέτοιο άλμα αναξιοκρατίας, ούτε οι διάφοροι Καρανίκες του Σύριζα δεν πραγματοποίησαν. Λέμε πως το παιδί, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Είναι θέμα ημερών, να παραλάβει αυτό του καλύτερου τσάτσου από την Ακαδημία βραβείων γκίνες!!! 

Από την άλλη βέβαια σκέφτομαι, πως θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα τα πράγματα για τον δόλιο τον Παναθηναϊκό..... μετά την παραίτηση του κυρίου Οικομόπουλου, να είχε αναλάβει ο Θόδωρας (πρώην Πρόεδρος ΠΑΝΚΙ και νυν ιστοριοδίφης της Επανάστασης του 1821) και κάπως ηρεμώ. 

Λοιπόν για να μην το βασανίζουμε και πολύ το θέμα, αυτή η τοποθέτηση (γιατί περί τοποθέτησης πρόκειται) αποδεικνύει όσα σας έγραφα πριν γίνουν οι εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Πως παρότι πλέον δεν έχει καμιά δύναμη (κοντά στο 10% ποσοστό μετοχών κατέχει) η Παναθηναϊκή Συμμαχία, για λόγους καθαρά οικονομικούς και φορολογικούς, θα είναι απολύτως ελεγχόμενη από τον Αλαφούζο. 

Φαίνεται πως ο κύριος Οικονομόπουλος (όπως και όλα τα προηγούμενα μέλη που είχαν νομικές γνώσεις και παραιτήθηκαν ή δεν έθεσαν υποψηφιότητα), δεν ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει την αξιοπρέπειά του..... κάτι που εννοείται είναι διαθέσιμος να κάνει ο σημερινός Πρόεδρος, αφού δεν ενοχλήθηκε ούτε όταν το σύνολο των παικτών του Παναθηναϊκού τον προσφωνούσε Χλαπάτσα!!!

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής: 

Πρόεδρος : Σπύρος Βλάχος

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Σαραβάκος

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Καρανάσος

Ταμίας: Βασίλης Κωνσταντίνου

Γενικός Γραμματέας: Γρηγόρης Καναρέλης

Μέλος: Kωνσταντίνος Μιχελής

Μέλος : Kωνσταντίνος Γλυνός

Μέλος: Θεόδωρος Μαραγκουδάκης


Μέλος: Γιώργος Αλεξανδρής

ΥΓ. Δεν ξέρω τι είναι πιο εξευτελιστικό, να χάνεις με 40 πόντους στο μπάσκετ γυναικών από τον αιώνιο αντίπαλο ή να βάζεις ως διοίκηση στόχο, να κάνεις τουλάχιστον μία νίκη στον Τάφο του Ινδού, αποδεχόμενος πως ο τίτλος έχει χαθεί? 




 
Top