Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Αυτά δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δυστυχώς είναι και η δική μου πεποίθηση όσο και αν με πικραίνει. Σαφέστατα πιο πλήρης ομάδα ο Ολυμπιακός, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δικά μας εγκληματικά λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα και την καμμένη γη που άφησε πίσω του φεύγοντας ο Τζόρτζεβιτς και στέφθηκε πρωταθλητής...... μια αγωνιστική νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν οι περισσότεροι. 

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε σήμερα ψυχή και υπεράνθρωπες αντοχές. Πλήρωσε την κούραση και την επιπολαιότητα βασικών παικτών του , σε σημεία που πίστευε πως είχε "καθαρίσει" το παιχνίδι, δίνοντας το δικαίωμα στον Σπανούλη, να υπερηφανεύεται πως αυτό το πρωτάθλημα του ανήκει ολοκληρωτικά!!!



Η ζωή συνεχίζεται, ακόμα και αν σταματά ο παίκτης σύμβολο της τελευταίας δεκαετίας...... από εδώ και πέρα, όλοι περιμένουμε τις κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που θα σηματοδοτήσουν, είτε την μεγάλη αντεπίθεση, είτε την ρίψη της λευκής πετσέτας, βάζοντας τέλος στη Δυναστεία του Παναθηναϊκού, στο μοναδικό άθλημα που συνέχιζε να είναι πρωταγωνιστής. 

Μακάρι οι σημερινές αβρότητες τόσο του Γιαννακόπουλου, όσο και των Αγγελόπουλων, να είναι η αρχή για να δούμε καλύτερο μπάσκετ στο μέλλον, εντός και εκτός παρκέ. 



Δεν είμαι σε θέση να γράψω κάτι άλλο, η πίκρα είναι μεγάλη, η απογοήτευση αβάσταχτη...... Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή, που παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια πληρέστερη και καλύτερη ομάδα, έφεραν τη σειρά των τελικών στο 4ο παιχνίδι..... και έχασαν στις λεπτομέρειες. 

Οι καλύτερες ευχές μου στον Δημήτρη Διαμαντίδη, που αποτελεί φάρο αγωνιστικότητας και ήθους, στην μίζερη κοινωνία μας!!!




Τα δεκάλεπτα: 16-19, 35-31, 50-52, 63-63, 71-71 (1η παρ.), 81-82 (2η παρ.)


Και κάτι τελευταίο επειδή κάποιους τους τρώει ο κώλος τους, δεν γίνεται να μνημονεύουν τον Τζόρτζεβιτς και παράλληλα να εκθειάζουν την απόδοση Παππά..... γιατί αυτός ο παίκτης, έκανε προπονήσεις μόνος του στις 7 το πρωί.... για να παίζουν οι "κολλητοί"...... του Τζόρτζεβιτς!!!



Αλέξανδρος


 
Top