Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


.....όχι να &^%#*7 τον Ολυμπιακό (αυτό το θεωρώ δεδομένο για σήμερα), αλλά την ώρα που οι 20.000 Παναθηναϊκοί θα έχουν σηκωθεί όρθιοι με την λήξη του ματς να σε ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας, να κάνεις την έκπληξη!!!

Να πάρεις το μικρόφωνο και να ανακοινώσεις, πως δεν μπορείς να κάνεις μακριά μας και πως θα παραμείνεις τουλάχιστον για άλλη μία σαιζόν, με στόχο το 7ο αστέρι!!! 



Αυτό πραγματικά θα είναι το μεγαλύτερο δώρο στον κόσμο του Παναθηναϊκού και του μπάσκετ γενικότερα. 

Ξέρω πως σου ζητάω πολλά, γιατί δεν είσαι από τους άντρες εκείνους που δεν τιμούν τον λόγο τους...... αλλά σου υπόσχομαι πως κανείς δεν πρόκειται να σε ψέξει αν το αποφασίσεις...... 

Δεκάδες καταξιωμένοι προπονητές και καλαθοσφαιριστές στο έχουν ζητήσει, εκατομμύρια φίλαθλοι ελπίζουν να αθετήσεις τον λόγο σου και να συνεχίζεις να μας χαρίζεις την παρουσία σου στα γήπεδα...... κάνε την έκπληξη και στο διάολο το Πρωτάθλημα, στο διάολο και το Final Four που δεν πήγαμε φέτος!!!

Κάνε το για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που έχει χάσει τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα..... που οι χαρές που έχει πάρει την τελευταία 5ετία, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.



Εγώ θα περιμένω με τη λήξη του νικηφόρου παιχνιδιού και θα ελπίζω πως θα μας πεις πως ο 5ος τελικός στο εξοχικό, δεν θα είναι ο τελευταίος σου..... αλλά ακόμα και αν δεν γίνει έτσι, θα παραμείνεις ο πιο αγαπημένος μου αθλητής, που πέρασε ποτέ από τον Σύλλογο!!!

Αλέξανδρος



 
Top