Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω άρθρο-καταπέλτη για τα καραγκιοζιλίκια της διοίκησης Αλαφούζου, ήρθε ο Γιώργος (ο μπασκετικός) και με κάλυψε (προς το παρόν) ...Έτσι και εγώ σε "κόντρα" θα γράψω 2-3 πράγματα για μπάσκετ :)

Με δεδομένο πως η πλειοψηφία του κόσμου έχει γυρίσει την πλάτη στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, η πίεση που ασκείται στον μπασκετικό είναι τεράστια. Ο κόσμος αν και βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου, αδημονεί να δει μεγάλες μεταγραφές, ώστε να ξεκινήσει να κάνει όνειρα για το έβδομο.

Η περσινή αποτυχημένη χρονιά (4η στη σειρά σε ότι αφορά την Ευρώπη), έχει φέρει γκρίνια, απείρως μεγαλύτερη και από αυτή στο ποδόσφαιρο, μιας και ο κόσμος πλέον έχει συνειδητοποιήσει πως από εκεί δεν έχει να περιμένει τίποτα παραπάνω, από το να χάσει το Πρωτάθλημα με λιγότερους βαθμούς διαφορά, από τη φετινή (ναι εκεί κατάντησε ο Παναθηναϊκός, να βάζει τέτοιους στόχους) και έτσι έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες του για κάτι καλό στο μπάσκετ (καλά για τα τμήματα του ΑΟ δεν το συζητάμε καν.... εκεί ο στόχος είναι να κάνουμε απλά νίκη απέναντι σε τμήμα του Ολυμπιακού).  

Η διοίκηση -σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες- είναι διατεθειμένη να βάλει το χέρι στην τσέπη και να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του προπονητή. Αυτό δεν σημαίνει πως θα αρχίζει να πετάει λεφτά ή να δέχεται όρους που μειώνουν την αξία της ομάδας.....π.χ. σαν αυτούς που έθεσε ο Σίνγκλετον (να συμφωνήσουμε, αλλά αν έρθει πρόταση από το NBA, σας αφήνω στα κρύα του λουτρού και κόψτε το λαιμό σας, να βρείτε αντικαταστάτη μου τελευταία στιγμή).

Όταν έχεις αποφασίσει να δώσεις λεφτά.... παίκτες θα βρεις. Αυτό είναι νόμος και ας χύνουν αβέρτα τα δάκρυα ορισμένοι, με την αιτιολογία πως χάνονται οι στόχοι. Να σας θυμίσω πως το 2012 οι Λάσμε, Γκιστ, Ματσιούλις.... δεν ήταν ανάμεσα στα ονόματα που έτρεχαν όλες οι ομάδες της Ευρώπης να κλείσουν, μπαίνοντας σε έναν ανόητο πλειστηριασμό.... Αυτοί όμως έκαναν την διαφορά και την αμέσως επόμενη χρονιά έγιναν περιζήτητοι. 

Ποιος τους είχε επιλέξει? Ο Αργύρης!!! Ε έτσι και φέτος θα βρει τους αντίστοιχους, αν τελικά ναυαγήσουν όλες οι διαπραγματεύσεις με τα hot ονόματα...... και θα επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο δρόμο της επιτυχίας. Να έχετε πίστη, ακόμα και εσείς που δεν τον πιστεύετε ως προπονητή.... γιατί ο Αργύρης είναι στρατιώτης και όποιες επιλογές κάνει, θα τις κάνει με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και όχι της τσέπης του. 

Δεν είμαι αρμόδιος να σας αραδιάσω ονόματα και να αναλύσω την αγωνιστική τους ταυτότητα..... αλλά είμαι πεπεισμένος, πως το 2017 θα έχουμε καταφέρει περισσότερα απ' ότι το 2016. Είναι ξεκάθαρος στόχος τόσο της διοίκησης, όσο και του προπονητή...... και όχι επικοινωνιακός στόχος για να έχει να γράψει κάτι η "Πράσινη", αλλά ουσιαστικός. 

ΥΓ. Γεμίσαμε "αποκλειστικά", βγαλμένα από το μυαλό τους...... και όταν δεν επιβεβαιώνονται, φταίει η διοίκηση της ΚΑΕ...... αλλά για τα καραγκιοζιλίκια του Αλαφούζου "μούγκα στη στρούγκα"!!!

Έφτασαν στο σημείο να κάνουν κριτική στον Γιαννακόπουλο κάτι ξετσίπωτοι, που επί των ημερών τους, η Παναθηναϊκή Συμμαχία θα καταγράψει αρνητικό ρεκόρ εγγραφής μελών και ο Α.Ο. κατάντησε η χαρά των συνοικιών της Αθήνας.

ΥΓ2. Ο 18χρονος σέντερ (Γιώργος Παπαγιάννης) έχει κερδίσει πόντους με την παρουσία τους στις προπονήσεις διάφορων ομάδων στις ΗΠΑ και παρότι παραμένει ακόμη αμφίβολο αν κάποια θα τον διαλέξει στο ντραφτ, εκείνος θα το παλέψει μέχρι τέλους. Από το αν και σε ποια θέση επιλεγεί θα εξαρτηθεί και το αν θα μείνει στις ΗΠΑ ή θα επιστρέψει στην Αθήνα για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν για το ΝΒΑ.

Αλέξανδρος



 
Top