Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, άλλα είχα στο μυαλό μου να γράψω, άλλα θα γράψω μιας και σήμερα βομβαρδιστήκαμε από τις ανακοινώσεις των υπολοίπων ΠΑΕ σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πωλήσει. 

Ο Ολυμπιακός των μόλις 2 μεταγραφών έχει φτάσει τα 14.000 διαρκείας, ο ΠΑΟΚ του δύσκολου έργου στην Ευρώπη 9.100 διαρκείας, η κυπελλούχος ΑΕΚ 6.000 διαρκείας και ο Παναθηναϊκός των 6 μεταγραφών και της "υγείας"....άγνωστο αριθμός διαρκείας.

Γιατί κύριε Αλαφούζο, είναι ο άγνωστος ο αριθμός των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού? Της ομάδας που κατέχει το ρεκόρ των περισσοτέρων διαρκείας και της μαζικότερης προσέλευσης φιλάθλων σε έναν αγώνα?

Γιατί δεν ανακοινώνεται τον αριθμό των διαρκείας που έχουν πωληθεί? Η ομάδα σύμφωνα με τα "παπαγαλάκια" σας, είναι για μεγάλα πράγματα..... 

Κάτι όμορφο γεννιέται έγραψες ο ένας........ Ξαναγίνεται Panathinaikos έγραψε ο άλλος...... Πρωταθλητή σε θέλουμε έγραψε η εφημερίδα "όλων" των Παναθηναϊκών!!!




Πόσους έπεισαν? Πόσοι έτρεξαν να κλείσουν θέση στην "ανακαινισμένη" Λεωφόρο, προκειμένου να γίνουν μάρτυρες της "αναγέννησης" του Ευρωπαίου Παναθηναϊκού?

Να σας απαντήσω εγώ.....ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!!

Είναι ελάχιστοι γιατί παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας να καταπολεμήσετε την ανομία, έχετε κάνει μια τρύπα στο νερό. Με tweet και προτάσεις ατόμων για την ΚΕΔ όπως οι πρώην διαιτητές που προτείνατε, δεν αλλάζει η ζοφερή κατάσταση. Άστε που ο κόσμος έχει πλέον την πεποίθηση, πως ακόμα και αν απαλλαγεί από τον Μαρινάκη, θα έχει να αντιμετωπίσει τους Πόντιους, με τον Παναθηναϊκό ξανά να ψάχνει να βρει την ψήφο του.

Είναι ελάχιστοι γιατί και πέρυσι τέτοιο καιρό, του πουλάγατε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και όσο και αν φέτος όντως μοιάζει η κατάσταση της ομάδας καλύτερη, έχει δημιουργηθεί στον κόσμο η αίσθηση πως τον δουλεύετε μέσω των κολαούζων σας. Γιατί αυτά τα πρωτοσέλιδα που θα σας αναρτήσω, έχουν αντικατασταθεί από το "Πρωταθλητή σε Θέλουμε Παναθηναϊκέ" μετά από μόλις μία νίκη επί της Τσβόλε.

Πρωτοσέλιδα καλοκαιριού 2015, της χρονιάς που μείναμε έξω από την Γκαμπάλα στην Ευρώπη, έξω από από τον Ατρόμητο στο κύπελλο και χάσαμε την πρώτη θέση στα play off για πρώτη φορά στην ιστορία μας. 



Είναι ελάχιστοι όχι γιατί πιστεύουν πως έγιναν κακές μεταγραφές, ίσως να είναι οι καλύτερες που κάνατε στα 5 χρόνια που διοικείται, αλλά γιατί πιστεύουν ακράδαντα και δικαιολογημένα, πως η ομάδα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο που δεν μπορείτε να ελέγξετε τους ανεγκέφαλους που το λυμαίνονται, που όσο κλουβί και αν το κάνετε -καταδικάζοντας και τους σκεπτόμενους και σοβαρούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού- δεν θα ανταποκρίνεται το αντίτιμο που θα δώσουν, στους αγώνες που θα δουν τελικά.

Θα πληρώσουν για 20 αγώνες και θα δουν τους μισούς και πιθανότατα δεν θα δουν για άλλη μία χρονιά, παιχνίδι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. 

Όσο θα βρίσκεστε όμηρος των συγκεκριμένων 100 ανεγκέφαλων (άρα όμηρος και ο Παναθηναϊκός), δεν πρόκειται να προσελκύσετε τον οικογενειάρχη φίλαθλο του Παναθηναϊκού, όσο και αν διψάει να δει την ομάδα του, όσο και αν θέλει να της συμπαρασταθεί, ανεξαρτήτως αν μέσα του πιστεύει πως δεν θα πρωταγωνιστήσει..... Εξάλλου πότε για τους γνήσιους Παναθηναϊκούς δεν ήταν αυτοσκοπός οι τίτλοι..... 

Την εντιμότητα, την αγωνιστική αξιοπρέπεια και την προσπάθεια, επικροτούσαν ανέκαθεν οι Παναθηναϊκοί.... Εσείς μπορεί να μην θυμάστε την ομάδα του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα (τότε σηκώνατε τα τηλέφωνα στο club Ολυμπιακός όπως έχει πει δημοσίως ο Αιμίλιος Παπαθανασίου), αλλά εγώ και πολλοί άλλοι που τη ζήσαμε, να σας ενημερώσω πως ενώ δεν πήρε τίτλο, μας έκανε πιο περήφανους από ποτέ, ακόμα και από ομάδες που πήραν Πρωτάθλημα!!!!

Με καλή διάθεση σας προτείνω να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με τους 100 συγκεκριμένους που σας δένει από το 2012 (το ζητάνε και οι υγιείς οργανωμένοι)..... κάντε στροφή στον απλό, ανοργάνωτο κόσμο του Παναθηναϊκού, διασφαλίστε την ασφάλειά του στο γήπεδο και δεν θα χρειάζεστε χιλιάδες ευρώ για πλεξιγκλάς και πρόστιμα...... 

.........αλλά γνωρίζω καλά πως δεν θα το κάνετε, γιατί οι απλοί ανοργάνωτοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν είναι αγέλη, έχει ο καθένας την άποψή του και θα την εκφράζουν στο γήπεδο ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!

Μείνετε λοιπόν με αυτούς που έχετε επιλέξει ως "πελάτες" και μην τους συμπεριφέρεστε ως άγρια θηρία σε ζωολογικό κήπο, που χρειάζονται κλουβιά. Δεχτείτε τους φίλους σας, με τα ελαττώματά τους και όχι μπροστά τους "είμαστε μαζί" και πίσω τους "Κλείστε κύριε Κοντονή την 13 να ησυχάσω και εγώ"......

Έτσι κάνουν οι σωστοί φίλοι..... 

ΥΓ1. Και αφού μου πείτε πόσα διαρκείας έχετε πωλήσει συνολικά, πέστε μου και πόσα από αυτά είναι στην νέα υπερυψωμένη κερκίδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ μες στην χρονιά και όμως την πουλάτε!!!




ΥΓ2. Η άποψη πως η ΑΙΚ θα προκριθεί και θα αποτελέσει τον πρώτο μας αντίπαλο στην προσπάθειά μας για είσοδο στους ομίλους του Europa League επιβεβαιώθηκε. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να μας σταθεί εμπόδιο και έτσι εκτός το να επιτύχουμε δύο νίκες και να δέσουν οι παίκτες μας μεταξύ τους, το μυαλό μας είναι ήδη στην επόμενη και πιο δύσκολη κλήρωση.

Αλέξανδρος



 
Top