Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τρεις ημέρες εναντίον του Ηρακλή δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός και αν το πρώτο ήταν αδιάφορο και ουδόλως στοίχισε το στείρο 0-0, το σημερινό μετά τις γκέλες με Αγρίνιο, Ξάνθη, Βέροια, έχει πάρει τη μορφή του παιχνιδιού "ζωής και θανάτου".

Όπως ανέφερα το 0-0 της Τετάρτης επειδή ήταν για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου κουτσά-στραβά θα περάσουμε από ένα όμιλο με τους ΟΦΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΗΡΑΚΛΗ, μπορεί να εκνεύρισε πολλούς μιας και ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κέρδισε η ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ της πενταετίας, αλλά δεν μας έθεσε εκτός στόχου. Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα σήμερα, είναι κατά 99% σίγουρο, πως θα μας θέσει από Οκτώβρη μήνα...... εκτός της διεκδίκησης του Πρωταθλήματος!!!

Μια ευρεία όμως νίκη σήμερα, απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα της Super League, που ταλανίζετε από σωρεία αγωνιστικών και οικονομικών προβλημάτων, θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, ενόψει δύο δύσκολων και σημαντικών παιχνιδιών που έχει. Εντός με την Σταντάρ, όπου θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση και εκτός με τον Ολυμπιακό που μετά από άλλη μια πέτσινη νίκη εχτές, βρίσκεται στην κορυφή με 7 βαθμούς διαφορά (ένα παιχνίδι περισσότερο). 

Από την σημερινή προσπάθεια, θα απουσιάσουν οι Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα και Χουλτ ενώ οι Βιγιαφάνιες, Μέστο συμπεριλήφθησαν στην αποστολή στο παραπέντε. Οκτώβρη μήνα και δεν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής, που να μην έχει λείψει έστω από έναν αγώνα λόγω μικροτραυματισμού.... αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα, που θα συζητήσουμε άλλη στιγμή, αναζητώντας τον υπεύθυνο. 

Έτσι ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο σε σχήμα 4-4-2 αποτελούμενη από τους Στιλ στα δοκάρια, Ρέις, Ιβάνοφ, Μολένο, Κουλιμπαλί στην άμυνα, Κουτρουμπή, Γουακάσο, Λουντ, Εμποκού ή Βιγιαφάνιες στο κέντρο και Μπεργκ, Λέτο ή Ιμπάρμπο στην επίθεση. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κοτσόλης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος., Χουχούμης, Μέστο, Μπουμάλ, Ρινάλντι και Μίγγος.

Ο Ιβάν Ιβανόφ στάθηκε και εκείνος στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς, τονίζοντας πως πλέον οι παίκτες πρέπει να δώσουν απαντήσεις.

Σε λίγες μέρες ένα ακόμη παιχνίδι με την ίδια ομάδα για το πρωτάθλημα όμως, πόσο πιο διαφορετικό μπορεί να είναι αυτό το παιχνίδι;

«Σίγουρα μπορεί να είναι πιο διαφορετικό γιατί ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, πρέπει να δώσουμε απαντήσεις. Είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετικό και ελπίζω να παίξουμε καλά. Πάντως δεν αρκεί ένα καλό παιχνίδι, καθώς πρέπει να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Γιατί αυτό το παιχνίδι αφορά τα γκολ».

Άκουσες και εσύ την μουρμούρα από την εξέδρα καθώς ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος, τι θα ήθελες να τους πεις;

«Φυσικά και δικαιολογημένα δεν είναι ικανοποιημένοι, ούτε εμείς οι παίκτες είμαστε ικανοποιημένοι. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό όταν η ομάδα χάνει βαθμούς δεν είναι χαρούμενοι. Για εμάς τους παίκτες είναι επίσης δύσκολο επειδή είμαστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα της τελευταίας εβδομάδας. Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί όμως, μας στηρίζουν και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα γιορτάσουμε μαζί τους σπουδαίες νίκες».

ΥΓ. Μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Αλαφούζου να επιδιώξει την καθαίρεση Βασσάρα και να τον διαδεχτεί ο Σωμαρακάκης....μέσε σε 3 αγωνιστικές κατάφερε να γίνει το καφενείο αδιαφιλονίκητο φαβορί..... πάλι καλά που μισεί τον Μαρινάκη, δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν τον αγαπούσε!!!!



 
Top