Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλησπέρα κύριοι, οι κηφήνες ολοκλήρωσαν το έργο τους..... ο Παναθηναϊκός δεν υφίσταται πια ως ευρωπαϊκό club, παρά ως ένα συνονθύλευμα άμπαλων μισθοφόρων, που δεν είναι ικανοί να κερδίσουν τα αδιάφορα "δεύτερα" του Άγιαξ.... της ομάδας αυτής που με παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς προσκύνησαν τον Panathinaikos της οικογένειας Βαρδινογιάννη!!!

Ασήμαντα παικτάκια της σειράς, που παρουσιάστηκαν από τους κολαούζους του Αλαφούζου και των συνεργατών του ως παικταράδες, απέτυχαν να κερδίσουν τον πιο αδιάφορο Άγιαξ της ιστορίας του....αποτελούμενος από νεαρούς που θα πέταγαν την σκούφια τους, στην είδηση πως ο Panathinaikos ενδιαφέρεται να τους έχει 3η ή 4η επιλογή!!!

Οι μέρες ντροπής που βιώνει ο Σύλλογος και συγκεκριμένα το τμήμα ποδοσφαίρου δεν λένε να τελειώσουν...... ο ανεκδιήγητος Αλαφούζος και η κουστωδία του (Βλάχος, Βασιλαράς, Γαρρής, Μανωλιουδάκης, Γουλής, Αθανασίου, Δεσσύλας και λοιπά αιδοίοπανα), μπορούν να καμαρώνουν πως το έργο τους ολοκληρώθηκε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ PANATHINAIKOS!!!

Ο Panathinaikos πέθανε τη μέρα που οι εντεταλμένοι του Κόκκαλη, κατέβασαν τον κόσμο στον δρόμο, τάζοντάς του, πως τον περιμένουν καλύτερες μέρες.... Αυτές οι ρόμπες έχουν δύο επιλογές ή να πάνε να παρακαλέσουν την οικογένεια να γυρίσει πίσω ή να πάρουν σε ντεπόν τα χαρτζιλίκια που πήραν για την διάλυση του Συλλόγου!!!

Καμιά άλλη επιλογή δεν υπάρχει.... ο κόμπος έφτασε στο χτένι..... και πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού μοιράζεται σε δύο στρατόπεδα..... στους Παναθηναϊκούς, και στους βαζέλες2008..... που δεν δίστασαν να καταστρέψουν τον Σύλλογο, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα ανιδιοτελή τους κίνητρα (γραφεία τύπου, μισθούς, προνόμια, νταβατζιλίκι στον υπόλοιπο κόσμο). 

ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΡΕΜΑΛΙΑ...... σας ανεχτήκαμε 8 χρόνια, αλλά ΤΕΛΟΣ..... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..... παραδώστε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σε αυτούς που τον σέβονταν και τον είχαν ΨΗΛΑ, στην 11η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA και όχι κάτω από την ομάδα του Μποροβήλου.....αύριο το πρωί.

Πάρτε τους Αλαφούζους, τους Στραματσόνιδες, τους Γουακάσους, τους Ιμπάρμπους, τους Χλαπάτσες, τους Γκεμπελσαράδες, τους 300 τους Λεωνίδα και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ...... τόσο εσείς, όσο και τα γατάκια Στιλ, Σάμπα, Ιβανόφ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λεντέσμα), Χουλτ, Λουντ, Ιμπάρμπο. που αγωνίστηκαν σήμερα. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ρε ντεπόν να τα πάρετε τα χαρτζιλίκια που σας έδωσαν για να διαλύσετε τον Πρέσβη!!!

ΥΓ. Ούτε για κωλόχαρτο





 
Top