Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλημέρα κύριοι, αγωνιστική δράση σήμερα για την ομάδα μας, μετά από ένα εφιαλτικό δεκαήμερο εσωστρέφειας, απόρροια των ντροπιαστικών ηττών από Σταντάρ και Ολυμπιακό. 

Θα έλεγα πως τον σημερινό ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον του Άγιαξ στην Ολλανδία, τον αντιμετωπίζουν με διαφορετική νοοτροπία δύο κατηγορίες Παναθηναϊκών. 

Στη μία κατηγορία βρίσκονται οι Παναθηναϊκοί που γαλουχήθηκαν με έναν υπερήφανο Ευρωπαίο Παναθηναϊκό και  χωρίς καμιά ιδιοτέλεια, αδημονούν εδώ και 5 χρόνια για μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη, που θα τους θυμίσει ένδοξες καταπράσινες ημέρες........ και στην άλλη κατηγορία βρίσκονται οι κολαούζοι της σημερινής διοίκησης, που βλέπουν τον αγώνα απλά ως μια ευκαιρία να βγουν από την έντονη αμφισβήτηση που έχουν περιέλθει. διατηρώντας μισθούς και προνόμια.....μέχρι την επόμενη "κρίση". 

Οι δεύτεροι είναι και αυτοί, που αν με το καλό έρθει η νίκη, θα ξεχάσουν πως άλλη μια χρονιά χάθηκε από τον Σεπτέμβρη και θα μας κουνήσουν το δάχτυλο, που τολμήσαμε και αμφισβητήσαμε το πληρέστερο ρόστερ και τον μαέστρο της προπονητικής Στραματσόνι. Ας έρθει η νίκη και ας πουν και ας γράψουν ότι θέλουν οι καραγκιόζηδες..... Σημασία έχει να χαρεί ο ανιδιοτελής κόσμος του Παναθηναϊκού, που παρά τα στραπάτσα συνεχίζει να στήνεται στην τηλεόραση, συνεχίζει να ταξιδεύει σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, ελπίζοντας για την αγωνιστική Ανάσταση, έστω και αν γνωρίζει πως με την συγκεκριμένη διοίκηση θα είναι παροδική. 

Πριν ξεκινήσω να αναφέρω τα "πράσινα" ρεπορτάζ σχετικά με τον σημερινό αγώνα, θέλω να σας επισημάνω την διαφορά της ομάδας, με το μπουλούκι..... Το μπάσκετ είναι ομάδα, γιατί όταν κάποιοι παίκτες επέδειξαν ασέβεια με την αδιαφορία και τις πράξεις τους, ο προπονητής με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, τους επέβαλλε την τιμωρία του αποκλεισμού....... 

Το ποδόσφαιρο είναι μπουλούκι, που άγεται και φέρεται, ανάλογα με το διαμορφωθέν κλίμα από τους οπαδούς. Μετά την ντροπιαστική ήττα από τον γαύρο, ανακοινώθηκε πως ο προκλητικός Ιμπάρμπο (που χόρευε ξημερώματα του ντέρμπι και έβγαζε selfie χαμογελαστός μετά την λήξη) εκτός από πρόστιμο θα ήταν εκτός ομάδας για την επόμενη αγωνιστική, με στόχο να καταλαγιάσει ο θυμός των οργανωμένων.... τώρα που μεσολάβησαν 10 ημέρες και έχει ξεχαστεί το θέμα, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει και βασικός. 

Tο «τριφύλλι» ψάχνει την 100η νίκη του στην Ευρώπη, επίτευγμα που κυνηγάει μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Μπρόντμπι τον περασμένο Αύγουστο. Ένα επίτευγμα που θα είχε επιτευχθεί, αν δεν είχε μεσολαβήσει η λαίλαπα της Πολυμετοχικότητας, που εκτός από χρέη μας "προίκισε" και με τον Αλαφούζο. Εκεί που ο "σκλαβωμένος" Παναθηναϊκός ήταν πρώτος και με διαφορά στις ευρωπαϊκές νίκες, έφτασε να παλεύει να κόψει το νήμα των 100 νικών, αφού πρώτα το έκοψε ο εφτάγκολος!!! 

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τρία στόπερ: τους Μολέντο, Σάμπα, Κουτρουμπή. Ως μπακ-χαφ θα αγωνιστούν οι Χουλτ και Κουλιμπαλί, με τους Βιγιαφάνιες και Ζέκα να παίζουν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Γουακάσο (ή ο Λεντέσμα), με τους Λούντ και Ιμπάρμπο να είναι στην επίθεση. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Ιβανόφ, Μπεργκ, Ρινάλντι, Μίγγος και Πίσπας. Εκτός έμειναν οι Λέτο και Εμποκού, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον άλλο να έχει ίωση και να είναι τιμωρημένος.  

Οι δηλώσεις Στραματσόνι:

«Πρώτα από όλα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αύριο θα είναι το πρώτο ματς μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε να αντιδράσουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και έναν ιστορικό αντίπαλο. Είναι υποχρέωση και για τους οπαδούς μας που θα έρθουν από κάθε άκρη του κόσμου για να δούνε την ομάδα. Φυσικά και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε αλλά θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε όλοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο και μετά να δούμε το ματς της Κυριακής», ανέφερε. 

Ο Ιταλός προπονητής δεν αμφιβάλλει πως όσοι χρησιμοποιηθούν θα τα δώσουν όλα. «Είναι αδύνατο σε ένα τέτοιο γήπεδο μπροστά σε τόσο κόσμο να μην έχεις κίνητρο. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλοι το 110% των δυνάμεων μας προκειμένου να τα καταφέρουμε. Αν κάποιος αύριο μπει στο γήπεδο και δεν έχει κίνητρο είναι καλύτερο να σταματήσει το ποδόσφαιρο».

Το αντίπαλο στρατόπεδο.

Κάτι η εξασφάλιση της πρόκρισης του «Αίαντα» στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Europa League, κάτι το δύσκολο, επερχόμενο ματς για την Eredivisie απέναντι στην Χέρενφεν, έχουν βάλει στο μυαλό του Ολλανδού τεχνικού -όπως αναφέρουν συμπατριώτες του δημοσιογράφοι- το ενδεχόμενο να αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα! 

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφουν ολλανδικές ιστοσελίδες, τρεις 19χρονοι παίκτες, οι Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, Ματέο Κασιέρα και Αμπντελχάκ Νουρί, που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση των νέων του Άγιαξ με την Ουτρέχτη  (21/11), θα είναι, πιθανότατα, στην αποστολή για το ματς με το «τριφύλλι» και λογικά, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, κάποιοι ίσως και από την αρχή. 

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θεωρούν στην Ολλανδία τη συμμετοχή των παραγκωνισμένων Κένι Τετέ, Ζάιρο Ρίντεβαλντ και Μίτσελ Ντάικς, αλλά και άλλων, που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Όπως δήλωσε, πάντως, χαριτολογώντας ο Μπος, «το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε με 11 παίκτες». 

Επίσης δήλωσε:

«Θα κάνουμε αλλαγές. Δεν θα σας πω ποιες και πόσες, γιατί θα πρέπει τα παιδιά να το μάθουν πρώτα από μένα. Έχω ξαναπεί πως η ομάδα έχει περισσότερους από έντεκα παίκτες. Έχουμε κάποια παιδιά που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής και τώρα θα δούμε κάποιους άλλους πώς θα ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο. Περιμένω να έχουν υψηλό κίνητρο, όπως έγινε και στο ματς Κυπέλλου. Αφού είχαν κίνητρο εκεί, δεν θα είναι πρόβλημα να το βρουν και απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Έχουμε κάποιες απουσίες. Ο Ζιγέκ είναι άρρωστος, ενώ και ο Ρίντεβαλντ έχει κάποιες ενοχλήσεις. στο γόνατο και βγήκε εκτός στην τελευταία προπόνηση, οπότε δεν θα τον έχουμε αύριο» προσθέτοντας και το πειθαρχικό παράπτωμα του Μπαζούρ. 


 
Top