Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, δεν είχα σκοπό να γράψω άλλο κείμενο πριν αλλάξει ο χρόνος, μιας και το τελευταίο είχε ομολογουμένως καταπιαστεί με ένα σημαντικό θέμα και θα έπρεπε να μείνει στην επικαιρότητα όσο περισσότερο γινόταν, αφού δεν υπάρχει και αγωνιστική δράση. 

Αλλά τι να με κάνω, που μόλις διαβάσω παπαρολογία τρελαίνομαι και θέλω να απαντήσω? Να με σκοτώσω ή να με αυτολογοκρίνω? Μα για να καταθέτω ελεύθερα την άποψή μου χωρίς να περιμένω έγκριση από τον κάθε έμμισθο υπάλληλο των sites, δεν έφτιαξα το blog και στοχοποιήθηκα από όσους δεν αρέσουν όσα γράφω?

Μύλος η κατάσταση κύριοι.... σπάνια συμφωνεί το θέλω με το πρέπει μέσα μου, σε όσες συνεδρίες και αν παρευρεθώ καταθέτοντας τα εσώψυχα μου.....η ζωή μου να το ξέρετε είναι επικηρυγμένη, να πεθαίνω για τον Παναθηναϊκό είναι άλλο και άλλο εκείνος να με πεθαίνει.... όπως λέει και το άσμα. 

Κάθε φορά λοιπόν που πιάνουμε συζήτηση για το παρελθόν και συγκεκριμένα τα χρόνια διοίκησης Τζίγγερ, έρχεται ο καθένας, που δεν έχει ασχοληθεί στο ελάχιστο να ψάξει την αλήθεια και επαφίεται στην "αλήθεια" που του είπε ο Μπάμπης ο Σουγιάς ή που είδε γραμμένη σε μια εφημερίδα, ένα πανό, έναν τοίχο. να σου πει την αρχιδιά του!!!

Ο Τζίγγερ σου λέει κοίταγε να έχει ισοσκελισμένους ισολογισμούς, αν δεν το έκανε και είχε φέρει παίκτες που του ζήταγαν οι προπονητές και αυτός αγόραζε Μπόβιο και Ρομέρο, θα είχαμε κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.....!!!

Και του απαντάς καλοπροαίρετα "σαν αυτόν που κατέκτησε ο Νταιφάς, ο Κοσκωτάς, ο Σαλλιαρέλης, ο Μελλισανίδης, ο Μπατατούδης, ο Κοντομηνάς, ο Καρράς, ο Τροχανάς, ο Σπανουδάκης, ο Σπανός, ο Ρέμος, ο Ζαχουδάνης, ο Μυτηληναίος, ο Μαρινάκης, οι Βγενόπουλος-Πατέρας-Πολέμης-Ξυλάς-Γιαννακόπουλος-Δάβαρης-Νίκας επί Πολυμετοχικότητας ή ο Αλαφούζος που δεν φείδονται χρημάτων και στα αρχίδια τους οι ισολογισμοί?

Μούγκα στην στρούγκα ο τύπος, αλλά επανέρχεται μετά από λίγο, δεν το βάζει κάτω... "Εμείς είχαμε το DNA για να το κάνουμε, αυτοί δεν το είχαν για αυτό όσα χρήματα και να έβαζαν δεν θα έπαιρναν ποτέ ευρωπαϊκό τρόπαιο, εμείς όμως με λίγη βοήθεια θα το παίρναμε"

Μάλιστα φίλε μου, άρα όλα ήταν θέμα ισοσκελισμένων ισολογισμών, για αυτό άλλωστε ήσουν φαντάζομαι και ανάμεσα σε αυτούς που σήκωνες πανό για τα λογιστικά βιβλία, ενώ με άνεση σήμερα κάνεις λογαριασμό πόσα πληρώνουμε τον Βέμερ που κάθεται, πόση αποζημίωση θα μας πάρει ο Μπαιράμι, πόσα λεφτά θα πάρουμε αν πωληθεί ο Καρέλης από την Γκενκ και πιστεύεις πως είναι "γύφτοι" οι Πανιώνιοι που ζητάνε τα λεφτά τους για την μεταγραφή Μπουμάλ και οι Αργεντινοί για τον Ρινάλντι. 

Καταλήγουμε λοιπόν πως ο Τζίγγερ είχε ισοσκελισμένους ισολογισμούς τα χρόνια που διοίκησε και για αυτό βγήκες παρέα στο δρόμο με τους υπόλοιπους, για να έρθει ο Βγενόπουλος με τα εκατομμύρια να μας "γιγαντώσει".....αλλά τελικά καταλήξαμε στα μνημόνια του Αλαφούζου. 

Δεν μου δίνεις λοιπόν τα στοιχεία της ΠΑΕ για την 9ετία 2000-2008, να δούμε αν τελικά εκείνος ο αλήτης όχι μόνο τα έφερε ίσα βάρκα ίσα πανιά, αλλά οικονόμησε κιόλας και έκανε την χλιδάτη ζωή του λόγω του Παναθηναϊκού?

Δεν τα έχεις? Τι πάει να πει δεν τα έχεις ρε άνθρωπε? Εδώ διέλυσες έναν Σύλλογο ολόκληρο και εκεί που έπαιζε στους ημιτελικούς του Champions League σήμερα είναι εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο από την κάθε Γκαμπάλα και μου λες δεν έχεις τα στοιχεία που σε έκαναν να οργιστείς και να βγεις στο δρόμο να κάνεις "επανάσταση", βρίζοντας νεκρούς και προπηλακίζοντας κάθε ομοϊδεάτη σου που είχε άλλη άποψη? 

Λοιπόν κοίτα, πρώτη και τελευταία φορά θα σου δώσω στοιχεία που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είχες εσύ, για να μην νιώθεις τύψεις για την συμμετοχή σου στην διάλυση του Συλλόγου. Την επόμενη φορά, όταν θα λες πράγματα που δεν μπορείς να τεκμηριώσεις (δηλαδή κλαπαρχιδιές) θα τρως φάπα και στα αρχίδια μου, αν δεν φταις αλλά έτσι σου είπαν τα λαμόγια που ως γνήσια σαρκοβόρα πτηνά, περίμεναν να τραφούν από το πτώμα του Παναθηναϊκού και τα κατάφεραν. 

Λοιπόν διάβασε να ξεστραβωθείς και μην περιμένεις να σου μετατρέψω και τις δραχμές σε ευρώ για να καταλάβεις, ούτε να σου κάνω την αναγωγή των τότε χρημάτων με το σήμερα. Όλα όσα σου γράψω είναι από επίσημα στοιχεία του κράτους.

1999-2000 η χρονιά έκλεισε με 2,48 δις δραχμές ζημίες.

2000-2001 η χρονιά έκλεισε με 3,93 δις δραχμές ζημίες

2001-2002 (ξέρεις εκείνη που σε έκανε περήφανο) η χρονιά έκλεισε με 8,39 εκ ευρώ κέρδη

2002-2003 (στην εποχή της Ριζούπολης) η χρονιά έκλεισε με 14,2 εκ ευρώ ζημίες

2003-2004 (στο πιο τσαμπουκαλίδικο νταμπλ) η χρονιά έκλεισε με   1,1 εκ. ευρώ κέρδη

2004-2005 η χρονιά έκλεισε με  510.187 ευρώ κέρδη

2005-2006 η χρονιά έκλεισε με  4,56 εκ. ευρώ ζημίες

2006-2007 η χρονιά έκλεισε με 6,2 εκ. ευρώ ζημίες

2007-2008 η χρονιά έκλεισε με   11,44 εκ. ευρώ ζημίες

Με λίγα λόγια οι ισοσκελισμένοι ισολογισμοί βλακέντιε, κόστισαν την περίοδο Τζίγγερ στην οικογένεια Βαρδινογιάννη 44, 8 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να τα υπολογίζουμε με την σημερινή αξία των χρημάτων. Κατάλαβες βλακέντιε, πόσο ισοσκελισμένοι ήταν οι ισολογισμοί? Αν δεν το κατάλαβες και με όλα αυτά τα στοιχεία, ανέτρεξε στις ΑΜΚ εκείνης της περιόδου. 

Να σου πω επίσης πως από το 1993 μέχρι και το 1999 όλες οι χρονιές έχουν ΖΗΜΙΑ, μόνο τη σαιζόν 1995-1996 η ΠΑΕ είχε κέρδη 378 εκατομμύρια δραχμές.... Κατάλαβες βλάκα? Ούτε το μισό συμβόλαιο του Πάολο Σόουζα!!!

50 εκατομμύρια ευρώ σε 9 σαιζόν (επίσης δεν υπολογίζω πόσα "μαύρα" χρήματα μπορεί να δίνονταν σε παίκτες, ώστε να γλιτώνουν την εφορία) , με την ομάδα να μην έχει χρέη και να στέκεται τις περισσότερες χρονιές αξιοπρεπώς σε Ελλάδα και σε Ευρώπη, με παίκτες αστέρες, διεθνείς και ακριβοπληρωμένους. Και ήρθαν οι άλλοι που αγάπαγες και έκανες επανάσταση για να αναλάβουν και χάλασαν 220 εκατομμύρια ευρώ σε μια τριετία, για να πάρουμε ένα νταμπλ και να καταλήξουμε με τον Αλαφούζο και 50 εκατομμύρια χρέη!!!

Και απορώ πάλι μαζί σου βλάκα, όταν κάθεσαι και λες "η οικογένεια είχε ισοσκελισμένους ισολογισμούς και δεν έβαζε από την τσέπη της"....πως γίνεται μια ΑΕ που αφήνει κέρδη, στις 2 χρονιές που δεν έβαλε ούτε ένα μέτοχος χρήματα (2011-2012) να φτάσει να χρωστάει 50 εκατομμύρια ευρώ!!!!

Αυτό ήταν το τελευταίο μάθημα για το 2016..... ελπίζω να ξυπνήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και να μην χρειάζεται "καθηγητάδες".....να δει την αλήθεια μόνος και να απομονώσει κάθε πούστη που τον τάιζε ψευτιές χρόνια ολόκληρα, για να βρεθεί από την αφάνεια και την ανεργία, σε ακριβοθώρητο πόστο στην ΠΑΕ ή σε ΜΜΕ. 

Αν και ξέρω....η επόμενη φάση της συζήτησης θα είναι "Καλά θεωρείς πολλά τα 50 εκατομμύρια ευρώ για την οικογένεια Βαρδινογιάννη"? Σε προλαβαίνω λοιπόν και σου λέω όχι δεν τα θεωρώ πολλά, είχε τα προσόντα να βάλει πολλά περισσότερα.... και σίγουρα θα είχαμε καταφέρει και περισσότερα τουλάχιστον στην Ευρώπη που παιζόταν το ποδόσφαιρο στα ίσα...... απλά ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΑΣ δεν γουστάρω, δεν είμαι συνήγορος τους, από ότι ξέρω οι συνήγοροι που έχουν, όλοι εργάζονται δεν είναι 3 χρόνια άνεργοι.

Σε αποχαιρετώ με μερικά αποκόμματα εφημερίδων, που αναδεικνύεται η "τσιγκουνιά" των Βαρδινογιάννηδων.....




























Εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία σε κάθε γνήσιο Παναθηναϊκό και επιτυχίες για κάθε τμήμα του Συλλόγου..... γιατί τα τμήματα δεν είναι αυτοί που τα διοικούν, αλλά η Ιστορία μας!!!

Αλέξανδρος 


 
Top