Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, η υπόθεση πρωτάθλημα τελείωσε οριστικά σήμερα, ακόμα και για αυτούς τους αθεράπευτα αισιόδοξους, που είχαν μουντζουρώσει δεκάδες μπλοκάκια σημειώνοντας τους βαθμούς που θα χάσει η ομάδα του Βαγγέλα και φαντασιώνονταν ένα σερί δικών μας νικών, επειδή αλλάξαμε μόνο προπονητή. 

Στους 9 βαθμούς η διαφορά από τον Ολυμπιακό, δεύτερη η Ξάνθη, στον +1 από τον Πανιώνιο και η ΑΕΚ των Αραβίδη-Αλμέϊδα στο -3 με παιχνίδι λιγότερο. 18 Δεκέμβρη σήμερα και χάθηκε κάθε ενδιαφέρον για το Πρωτάθλημα.... άλλη μία Αλαφούζεια χρονιά, έλαβε ΤΕΛΟΣ!!!

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε περισσότερο με σεμινάριο εξασκήσεως πολεμικών τεχνών, παρά με ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Λάρισα, ισοφαρίζοντας τα παιχνίδια που δεν έφυγε νικητής, με αυτά που έφυγε. 6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και 14 βαθμοί χαμένοι, 

Προσπαθώ να θυμηθώ κάποια κλασική ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι και ειλικρινά δεν θυμάμαι καμιά. Ξύλο, ξύλο, ξύλο.....κίτρινες, διακοπές για τραυματισμούς μετά από σκληρά μαρκαρίσματα, άπειρα λάθη ακόμα και σε πάσες ενός μέτρου, γιόματα, διαμαρτυρίες, κοκκορομαχίες...... με λίγα λόγια στηθήκαμε στις τηλεοράσεις για να δούμε μια άνοστη ΣΟΥΠΑ!!!

Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το παιχνίδι, ειλικρινά σήμερα περίμενα να μιλήσει ο εγωισμός των παικτών (η αλήθεια είναι πως προσπάθησαν) και να κερδίσουν την Λάρισα και τον Κούγια, αλλά τις αμαρτίες του Στραματσόνι, όπως φαίνεται θα τις πληρώνουμε για καιρό. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στην έλλειψη αντοχής, αλλά και στο γεγονός πως λείπουν παίκτες σε θέσεις κλειδιά, παρά τις ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!

Και άντε ο Ιταλός πήγε στο καλό και απολαμβάνει τις διακοπές του με τα λεφτά από τις δεκαεννέα μεταγραφές,..........Το κακό όμως είναι, πως μαζί με αυτόν δεν ξεκουμπίστηκαν και όλοι αυτοί οι γελοίοι έμμισθοι που τον υποστήριζαν, παρά είδαν το φως το αληθινό, μόλις χάθηκαν τα ΠΑΝΤΑ και δεν είχαν ούτε ένα επιχείρημα προκειμένου να αντικρούσουν, όσα τους έλεγαν ακόμα και τα πρόβατα που συνεχίζουν να τους διαβάζουν. 


Ζέκα τι να σου πω ρε αγόρι μου.....είχα αποδεχτεί να σε βλέπω βασικό και αναντικατάστατο, αρχηγό και με το 10, παρότι είσαι άμπαλος, μόνο και μόνο για την μαχητικότητα που έχεις, αλλά από την ώρα που ακόμα και αυτή αποβαίνει μοιραία για την ομάδα, κάνε μας τη χάρη και φέρε μια πρόταση να πας στο καλό. Πέντε χρόνια χορτάσαμε μαχητική ψυχή και από ποδόσφαιρο και διακρίσεις τίποτα.


Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη: «Δεν είχαμε ενέργεια. Ήμασταν κουρασμένοι. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα, την κούραση που έχουν πάνω τους οι παίκτες, ξέρω ότι προσπάθησαν σήμερα, παρότι δεν ήταν καλοί και τους δίνω συγχαρητήρια. Στην ομάδα πρέπει να αλλάξουμε πολλά και να κάνουμε να κάνουμε ένα ρόστερ το οποίο να είναι ευέλικτο. Τα παιδιά θα θέλανε και από αλλού βοήθεια, κάποιοι δεν τους την δώσανε σήμερα, σε αυτό θα δουλέψουμε τις επόμενες μέρες».

Τα υπόλοιπα από τον Sport Fm:

Μπάλα περιμέναμε να δούμε, ξύλο βλέπαμε στα πρώτα λεπτά του αγώνα! Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν «τσαμπουκαλεμένοι», τα δυνατά μαρκαρίσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, οι κλωτσιές έπεφταν… σύννεφο και μοιραία δεν υπήρχε κανένας ρυθμός, με το παιχνίδι να έχει «χαλάσει» με το καλημέρα. Είναι ενδεικτικό πως μ’ αυτά και μ’ αυτά πέρασε το πρώτο μισό του ημιχρόνου, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό, πέραν από σκληρές μονομαχίες, τάκλιν και… κίτρινες κάρτες από τον Παπαπέτρου, αν και έκλεισε τα μάτια σε κάποιες περιπτώσεις όπου την γλίτωσαν ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. 

Το ματς ήταν, πραγματικά, τραγωδία. Ήταν από τις «σούπες» που δεν βλέπονται! Η κλεψύδρα άδειαζε, αλλά δεν έβγαινε κανένας αυτοματισμός, καμία συνεργασία, καθόλου, ουσιαστικά, ποδόσφαιρο. Πολλά φάουλ, άπειρα λάθη, εκνευρισμός, ένταση και από μπάλα… γιοκ. Δεν υπάρχουν άλλα λόγια να περιγράψουν την κατάσταση του πρώτου 45λεπτου. Είναι ενδεικτικό πως ο Παναθηναϊκός δεν κατέγραψε καμία τελική ως το 45’, ενώ η ΑΕΛ είχε δύο… ανούσια μακρινά σουτ με τους Φατιόν και Ναζλίδη να μην ανησυχούν τον Βλαχοδήμο. Σαν λύτρωση ήχησε στα αυτιά όλων το σφύριγμα του Παπαπέτρου που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Ακόμα και στα τραγικά ματς, ελπίζεις πως κάποια στιγμή… ίσως ν’ αλλάξει κάτι. Και είναι αλήθεια πως η ΑΕΛ μπήκε ορεξάτη στην επανάληψη για να «φτιάξει» και τον κόσμο της. Και είναι αλήθεια πως έφτασε, πραγματικά, πολύ κοντά στο 1-0. Την μία, όμως, ο Τέλετιτς σημάδεψε μόλις άουτ με ευθύβολο σουτ έξω από την πράσινη περιοχή, ενώ στο 54’ ο Ναζλίδης «άδειασε» τον Χουλτ, σέντραρε για τον Ντοντό, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε λίγο άουτ. 

Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν κακή και χωρίς ρυθμό. Οι παίκτες του είχαν χάσει τη συγκέντρωσή τους από τα νεύρα και το ξύλο που έπεφτε, αλλά δεν ήταν και γενικά σε καλό βράδυ. Γι’ αυτό και ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Βλαχοδήμο, προκειμένου να δώσει φρεσκάδα και νέα… πνοή στην ομάδα του. Και από δικά του πόδια έγινε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το τριφύλλι, όταν ο Έλληνας άσος ελίχθηκε ωραία από τα αριστερά, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μπεργκ, αλλά το σουτ του Σουηδού μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο! 

Ο αγώνας είχε γίνει «ροντέο» από το ξύλο. Συνεχώς διαμαρτυρίες, συνεχώς σκληρά μαρκαρίσματα, συνεχώς ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό το ότι ο Λέτο έμοιαζε με «ταλιμπάν» σε κάθε ευκαιρία, έχοντας πολλά νεύρα και έχοντας μπει με το… καλημέρα στο «πνεύμα» της αναμέτρησης, η οποία πήρε το συγκεκριμένο χαρακτήρα υπό την ανοχή του διαιτητή Παπαπέτρου… Τα λεπτά περνούσαν δίχως κάποια μεγάλη φάση και όλα έδειχναν πως πολύ δύσκολα θα άλλαζε το 0-0. 

Και δεν άλλαξε… Αυτό που άλλαξε ήταν η αριθμητική ισορροπία, καθώς στο 82’ ο Ζέκα αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Αναστασόπουλο (κι ενώ λίγο νωρίτερα ο διαιτητής είχε χαρίσει κόκκινη στον Φατιόν που «σήκωσε» τον Βλαχοδήμο). Η ΑΕΛ τα έπαιξε όλα για όλα με παίκτη παραπάνω, αλλά το τριφύλλι άντεξε στην πίεση, με τον Χουλτ να βάζει το… λιθαράκι του όταν έδιωξε πάνω στη γραμμή με τη συμπλήρωση 90 λεπτών κι ενώ στιγμές αργότερα το διαγώνιο σουτ από τον Λέτο για το… buzzer beater δεν βρήκε στόχο, αφού παρενέβη ο Ξενοδόχοφ. 

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γκόλιας (87’ Λαμπρόπουλος), Φάρκας, Μονιάκης, Αναστασόπουλος (83’ Ποτουρίδης), Φατιόν, Ντοντό, Κάπος (75’ Γιοβάνοβιτς), Ναζλίδης, Ντελέτιτς 

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Μολέδο, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Μαρινάκης, Εμποκού (65’ Λέτο), Μπουμάλ (58’ Π. Βλαχοδήμος), Μπεργκ, Βιγιαφάνιες (84’ Μέστο) 





 
Top