Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε σήμερα στην φανατισμένη και κατάμεστη έδρα των Σέρβων, παρότι επανήλθε σχετικά σύντομα από το αρχικό σοκ του 16-0. 

Με γνώμονα την συνολική εικόνα της ομάδας, την διαχείριση των παικτών και των συστημάτων από τον Πασκουάλ, αλλά και την απόδοση των περισσοτέρων παικτών (πλην του Γκάμπριελ).....ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τη νίκη, όπως δεν την άξιζαν να την πανηγυρίσουν και πολλοί από τους φιλάθλους του. 

Τα όσα γράφτηκαν στα social media αυτές τις 2 ώρες που διήρκεσε ο αγώνας, είναι η επιτομή της γραφικότητας και της αρρώστιας. Βλαστήμιες για παίκτες που πριν 30, 10  και 2 ημέρες αποθέωναν, απαξιωτικά σχόλια για τον προπονητή.....και λαχτάρα να δικαιωθούν για την θετική άποψη που είχαν πέρυσι για τον υπερπαίκτη Κούζμιτς, που τον αφήσαμε και είναι έτοιμος να σηκώσει την Euroleague μαζί με τον άλλον υπερπαίκτη Ραντούλιτσα!!!

Όταν όλοι αυτοί οι ειδήμονες είχαν κρίνει πως το παιχνίδι είναι χαμένο από το 7ο λεπτό, οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και έφτασαν μέχρι και να προηγηθούν, τα πολλά λάθη όμως και η αστοχία στο τελευταίο τρίλεπτο, σε συνδυασμό με την ακατάλληλη πεντάδα που επέλεξε ο Πασκουάλ, δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν την ανατροπή..... με αποτέλεσμα να ακούσουν πολλά περισσότερα μπινελίκια που το έφτασαν στον πόντο, από ότι θα άκουγαν αν τα είχαν παρατήσει από το πρώτο 10λεπτο και έτρωγαν μια τριαντάρα σαν την Βασκονία. 

Χωρίς να απαξιώνω τον προπονητή, το σημερινό παιχνίδι το έχασε αυτός συνεπικουρούμενος από τον τραγικό σήμερα Καλάθη. Αλλά αυτοί δεν δικαιούνται να έχουν κακή ημέρα? Ο Καλάθης ήταν ικανός για ηγέτης επί ένα δίμηνο και εδώ και 10 ημέρες δεν κάνει ούτε να βρίσκεται στον πάγκο? Μπουρούσαρος την Τρίτη, Μπουσουσάκος την Πέμπτη? Όπως και το αντίστροφο....κρέας ο Γκάμπριελ επί 2 μήνες και τι καραγιόζηδες είναι οι Πασκουάλ, Γιαννακόπουλος που τον έφεραν.... και σήμερα γκρίνια επειδή δεν έπαιξε και τα 40 λεπτά!!!

Ε αυτές τις κλαπαρχιδιές δεν μπορώ να διαβάζω, γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι..... για αυτό άλλωστε δεν επιλέγω να πάω να δω παιχνίδια σε καφετέριες, γιατί θα σκοτώσω κανέναν και θα περάσω τα υπόλοιπα χρόνια μου στη Μπουζού!!!

Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το παιχνίδι....κρίμα και άδικο για τους ίδιους τους παίκτες και για την υπερπροσπάθεια που έκαναν να γυρίσουν από το -16..... χάθηκε η ευκαιρία να κάνουν μια νίκη που θα τους έβαζε καβάλα στο άλογο. Ο στόχος της 8αδας δεν χάνεται, ίσως να χάθηκε ένα πολύ καλό πλασάρισμα.....αλλά συνεχίζουμε!!!

Τα υπόλοιπα από το Sdna:

Χειρότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Τσάβι Πασκουάλ, με τους παίκτες του να μπαίνουν μόνο... σώματι, άλλα και όχι και πνευματικά στο παρκέ. Στο 6' οι αγριεμένοι γηπεδούχοι έφτασαν στο εμφατικό 16-0, με τον Παναθηναϊκό να έχει 0/9 σουτ και τέσσερα λάθη, εκ των οποίων τα τρία ο Καλάθης!

Η είσοδος Ρίβερς και Γκάμπριελ άλλαξε τα δεδομένα, για το 16-8 (7:30''), με τον δεύτερο να μειώνει και στο 18-14, πριν το 20-14 του 10'.

Η δεύτερη περίοδος άρχισε με τρίποντο από τον Σίνγκλετον (20-17), με τα σουτ από τα 6,75μ. να δίνουν τη δυνατότητα στους «πράσινους» να αντιπαρέλθουν την αδυναμία τους στο παιχνίδι στο ζωγραφιστό. Ο Γκούντουριτς ανέβασε τη διαφορά στο +9 (28-19, 12') και ο Λάζιτς επανέφερε διψήφιο προβάδισμα των γηπεδούχων (31-21), με Τζέιμς και Γκάμπριελ να τρέχουν 4-0 (31-25, 13').

Μάλιστα, τρίποντο του Τζέιμς έριξε τη διαφορά σε απόσταση δίποντου (33-31, 16'), αλλά Λάζιτς και Γιόβιτς στη λήξη διαμόρφωσαν το 39-33 του ημιχρόνου.

Ο Γκάμπριελ ήταν «καυτός» στην τρίτη περίοδο και με δύο δικά του τρίποντο έφερε την πρώτη ισοπαλία στο παιχνίδι (42-42, 22:30''), ενώ με το πέμπτο του τρίποντο έδωσε και το πρώτο προβάδισμα στην ομάδα του (48-50, 25')!

Ο Ερυθρός απάντησε με 7-0 σερί (55-50, 27'), αλλά ο Τζέιμς οδήγησε για «πράσινο» 6-0 (55-56), πριν το 57-56 του 30' από τον Ουόλτερς.

Ρίβερς και Σίνγκλετον έδωσαν προβάδισμα στον Παναθηναϊκό (59-61, 32'), ωστόσο ο Σιμόνοβιτς με το πρώτο του εύστοχο τρίποντο απάντησε (64-61, 34'). To παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού, με τους παίκτες του Πασκουάλ να πετούν ευκαιρίες στα σκουπίδια (δύο άστοχες βολές Καλάθη, άστοχο τρίποντο Σίνγκλετον, λάθος Τζέιμς), με τον Σιμόνοβιτς να κάνει το 66-63 (38').

Κατόπιν ήρθε άλλο ένα λάθος του Σίνγκλετον και ο Κούζμιτς με φόλοου έκανε το 68-63 (38:30'')! Πλέον η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη για τους φιλοξενούμενους, με τον Σιμόνοβιτς να κάνει και στο 70-63 (39').

Ο Τζέιμς μείωσε 70-66, αλλά ο Τζένκινς με κάρφωμα έγραψε το τελικό 72-66, που υποχρέωσε τους «πράσινους» στην 9η ήττα τους σε 20 αγώνες.

Ο MVP: Ο Κούζμιτς επιβεβαίωσε σε άλλο παιχνίδι φέτος την κυριαρχία τους στις ρακέτες, καθώς σκόραρε και μάζεψε τα... σκουπίδια στα καλάθια (10π., 14ριμπ.).

Ο Σκληρός: Ο Σιμόνοβιτς ήταν πολύ άστοχος για τρία δεκάλεπτα (0/5 τρίποντα), όμως ήταν κομβικός στο φινάλε για τους γηπεδούχους. Γκάμπριελ (23π.) και Τζέιμς (19π.) ξεχώρισαν για τον Παναθηναϊκό στο καυτό Βελιγράδι.

Ο Αόρατος: Ο Νικ Καλάθης πρόσθεσε άλλη μία κακή εμφάνιση μέσα στο 2017, έχοντας 1/7 σουτ, 4 ασίστ, αλλά και ισάριθμα λάθη. Με τον αρχηγό σε τόσο άσχημη μέρα ο Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Πεσμένος: Ο Φελντέιν δεν βοήθησε καθόλου τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Τζεντίλε όσο αγωνίστηκαν.

Η Γκέλα: Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά λάθη (14) και πολλά εξ αυτών αβίαστα, μαζεμένα στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά πολύ περισσότερο στις κρίσιμες τελευταίες επιθέσεις.

Η στιγμή: Ο Τζέιμς έκανε το 64-63 στο 35', αλλά μετά οι παίκτες του Πασκουάλ πέταξαν στα σκουπίδια όλες τις ευκαιρίες και δέχτηκαν 6-0, που ήταν καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα και οδήγησε σε ήττα.

Η διαιτησία: Πουκλ (Σλοβενία), Ζαμοΐσκι (Πολωνία), Σίλβα (Πορτογαλία) σε πολλές περιπτώσεις έπαιξαν... έδρα, αφήνοντας το πολύ δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων, την ώρα που φορτώθηκαν με φάουλ αρκετοί «πράσινοι».

Οι Στρατηγοί: Ο Σιμόνοβιτς ήταν καθοριστικός στο τέλος για τον Ερ. Αστέρα, που ξεκίνησε τέλεια το παιχνίδι (16-0) και ανταπεξήλθε με ψυχραιμία στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, σε αντίθεση με τους παίκτες του Πασκουάλ, που δεν πήραν τίποτα από τον Καλάθη, ενώ έκαναν εύκολα λάθη, ειδικά στο τέλος.

Η εξέδρα: Η γνωστή «Χάλα Πιονίρ» και πλέον «Aleksandar Nikolic Arena» γέμισε ασφυκτικά με 7.000 Σέρβους, ανάμεσά τους και κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού, που είχαν τα δικά τους πανό.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 39-33, 57-56, 72-66.


 
Top