Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ο σοφός λαός μας χρησιμοποιεί συχνά την φράση "οι μαλακίες πληρώνονται", μόνο που όταν εμπνέονταν την συγκεκριμένη φράση, δεν είχε κατά νου τους πρόθυμους σφουγγοκωλάριους ενός σάπιου συστήματος, που προκειμένου να ικανοποιήσουν τα "αφεντικά" τους, μπορούν να επιβραβεύουν τις μαλακίες!!!

Να ξεκαθαρίσω πως είμαι ενάντια στο να πληρώνουν ομάδες και αθλητές την μαλακία ενός ή περισσοτέρων ανεύθυνων υπευθύνων, αλλά αφού ορίζει ο "νόμος" αυτό θα πρέπει να τηρείται ευλαβικά για όλες τις ομάδες, ώστε να διακατέχει τον λαό μας το αίσθημα της δικαιοσύνης. 

Έκαναν μαλακία οι άνθρωποι της γυναικείας μπάσκετ του Ολυμπιακού και δεν κατάφεραν να είναι έγκαιρα στο γήπεδο που είχαν υποχρέωση να αγωνιστούν (είχαν κανονίσει να μεταβούν αεροπορικώς 2 ώρες πριν το παιχνίδι, ενώ το καταστατικό ορίζει σαφέστατα πως θα έπρεπε να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη από την προηγούμενη ημέρα του αγώνα), σύμφωνα με τον κανονισμό θα έπρεπε να χάσουν το παιχνίδι με μηδενισμό και επειδή θα ήταν ο δεύτερος μηδενισμός μες στην ίδια χρονιά, αυτομάτως θα υποβιβάζονταν. 

Και ενώ ο Γενικός αρχηγός του Παναθλητικού δήλωνε με παρρησία πως δεν θα δεχτεί καμιά αναβολή του παιχνιδιού, όχι μόνο δέχτηκε την απόφαση ΕΟΚ να μεταθέσει τον αγώνα κατά 2 ώρες ώστε να προλάβουν οι ερυθρόλευκες να μεταβούν στο γήπεδο, αλλά δεν κατέθεσε καν ένσταση αφήνοντας να το πράξουν οι υπόλοιπες ομάδες, παίζοντας τον "υπεράνω". 

Επαναλαμβάνω, κρίμα και άδικο θα ήταν για μια ομάδα (έστω και 2 χρόνων που έφτασε να αγωνίζεται στην Α1 με αγορασμένο ΑΦΜ) να υποβιβαστεί επειδή κάποιοι δεν ήθελαν να πληρώσουν ένα ξενοδοχείο ή το έπαιξαν Θεοί νομίζοντας πως ορίζουν τις καιρικές συνθήκες..... 

.........αλλά αλήθεια, όταν έγινε το ανθρώπινο λάθος και ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα δελτία των αθλητριών του στο Ρύσσιο και η ομάδα μηδενίστηκε ή όταν ένα άλλο ανθρώπινο λάθος, όπως το να μην δηλωθεί εγκαίρως η ομάδα πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού στην κατηγορία (με αποτέλεσμα να αγωνιστεί ξανά σε  αυτή που μόλις είχε βγει πρωταθλήτρια), γιατί αυτοί οι σφουγγοκωλάριοι δεν έκαναν τα στραβά μάτια?

Γιατί πολύ απλά το λάθος/μαλακία δεν την έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά ο Παναθηναϊκός ή οποιοσδήποτε άλλος..... Έτσι είναι δυστυχώς..... όπως τιμωρήθηκε η Καλαμαριά που χρησιμοποίησε τον Βάλνερ, όπως θα τιμωρηθεί η Λαμία που έβαλε παραπάνω ξένους παίκτες, όπως τιμωρήθηκε στις παραπάνω περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός, το "γράμμα του νόμου" αγγίζει τους πάντες εκτός της ομάδας του Δημοσίου!!!

Και αλήθεια ποιος θα υπερασπιστεί το δίκιο? Ο Αλαφούζος? Που πληρώνει τον Ερπετόπουλο να γράφει τα παρακάτω? 

"Τα τελευταία έξι χρόνια ο Ολυμπιακός έδωσε ένα πόλεμο με όλους και όλα: κέρδισε μάχες, αλλά έχασε και πολλές. Είχε απέναντί του, όχι αγωνιστικά μόνο τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (αυτό είναι απολύτως θεμιτό και λογικό), αλλά και το ίδιο το Κράτος και τους λειτουργούς του.

Ο Ολυμπιακός υπήρξε στόχος δυο εισαγγελικών ερευνών που διατάχτηκαν για να πλήξουν τον Μαρινάκη προσωπικά και όχι για να φέρουν κάποιου τύπου κάθαρση στο ποδόσφαιρο – πράγμα που, αν συνέβαινε, για μένα τουλάχιστον θα ήταν χρήσιμο και ευχάριστο. Συνέβη κάτι πρωτοφανές στην ιστορία της χώρας: ποινικοποιήθηκε κατά κάποιο τρόπο η πρωτιά και η επιτυχία.
Οι κατά παραγγελία έρευνες των εισαγγελέων βασίζονταν σε κάτι απλό και συγχρόνως τερατώδες: από τη στιγμή που κερδίζεις, είσαι ένοχος! Κανείς δεν έψαξε ποτέ πως στήνονται ματς, πως επηρεάζονται και από ποιους διαιτητές, ποιες ακριβώς είναι οι σχέσεις προέδρων των ΕΠΣ με παράγοντες, ποιοι δέρνουν ανθρώπους κτλ, αλλά όλα είχαν στόχο τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη."

Εδώ πάει κύριε Γαρρή το ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!


Αλέξανδρος



 
Top