Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, με σκόρερ τον Μολίνς ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου, ανέβηκε στην θέση της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν την λήξη του Πρωταθλήματος. 

Στα ευχάριστα ο αγωνιστικός υποβιβασμός της ομάδας του Κομπότη, στα δυσάρεστα δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε την άλλη αγωνιστική την ομάδα του Κούγια, αφού το δίδυμο των υποβιβασθέντων ομάδων το συμπληρώνει το άλλο παράρτημα, αυτό της Βέροιας.....Αν δεν γίνουν αλχημείες ώστε να πέσει ο φιλότιμος Ηρακλής. 

Έτσι, με αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός θα προετοιμαστεί απρόσκοπτα τις επόμενες μέρες για το παιχνίδι της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκειμένου να υπερασπιστεί το 2-0 της Λεωφόρου και να κλείσει θέση για τον τελικό.

Συναγερμός έχει σημάνει στο προπονητικό team, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε ο Κάρλος Ζέκα πριν το φινάλε του ματς με τον Ατρόμητο. Ο αρχηγός των «πράσινων» μετά από ένα σπριντ έδειξε να πονάει και η κατάστασή του αναμένεται να εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες από το ιατρικό τιμ. 

Οι γνωστοί σουβλακοδίαιτοι, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Καπετάν Γιώργη, που απουσίαζε από το γήπεδο λόγω της εορτής του, επιδόθηκαν μετά από καιρό στα γνωστά εμετικά συνθήματα εναντίον του, εισπράττοντας μια ξεγυρισμένη γιούχα από τους θεατές των υπολοίπων κερκίδων. 

Το ματς από τον Sport Fm:

Με το ματς να μην έχει κάποιο σοβαρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες (για τον Ατρόμητο κανένα απολύτως) και με τον Παναθηναϊκό να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού το δεύτερο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ήταν δεδομένο ότι θα επηρέαζε και τη μορφή του αγώνα. 

Οι «πράσινοι» δεν είχαν την ίδια ενέργεια που είχαν στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες και μάλλον φάνηκαν... σκουριασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος, τη στιγμή μάλιστα που βρίσκονταν στην καλύτερη αγωνιστική τους στιγμή. 

Την ίδια στιγμή ο απελευθερωμένος από κάθε άγχος και πίεση Ατρόμητος, χωρίς να έχει κλειστεί ιδιαίτερα, έβγαινε με ευκολία στις αντεπιθέσεις, γεγονός που ευνοούσε η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Ντάουντα και Ντιγκινί. 

Μάλιστα, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους Περιστεριώτες στο 14', όταν ο Ντιγκινί έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά με εκπληκτική επέμβαση ο Βλαχοδήμος έδιωξε σε κόρνερ. 

Οι γηπεδούχοι άρχιζαν να δηλώνουν την παρουσία τους από το 30' και μετά και κυρίως με τον Εμποκού, που ήταν το Α και το Ω στη δημιουργία των «πρασίνων», κυρίως γιατί ήταν μακράν του δεύτερου ο πιο ορεξάτος της μεσοεπιθετικής γραμμής. Μάλιστα, μέχρι τη λήξη του α' μέρους, οι «πράσινοι» έκαναν δύο ευκαιρίες, αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Θεοδωράκη, που έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο. 

Συγκεκριμένα, στο 33' ο Μπεργκ έκανε το σουτ από διαγώνια θέση, αφού είχε αποφύγει τον Φυτανίδη, με τον 20χρονο γκολκίπερ να λέει «όχι» στον Σουηδό ενώ στο 37' απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την προσπάθεια του συμπαίκτη του, Κυριακίδη, να απομακρύνει, αποσοβώντας το αυτογκόλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να απειλεί στο 46' αλλά τη σέντρα του Κλωναρίδη απομάκρυνε προ της γραμμής ο Κατράνης σε κόρνερ, στο 51' ο Κλωναρίδης έπιασε γυριστό σουτ από σέντρα του Κουλιμπαλί που μπλόκαρε ο Θεοδωράκης.

Στο 53' ο Κουλιμπαλί έβγαλε ξανά σέντρα αλλά η κεφαλιά του Μπεργκ πέρασε δίπλα απ' το δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα (63') ο Εμποκού εκτέλεσε συρτά κόρνερ στρώνοντας στον Κλωναρίδη που όντας αμαρκάριστος σούταρε πάνω απ' τα δοκάρια.

Την ίδια τύχη είχε και το μακρινό σουτ του Εμποκού στο 68', ενώ ο Ατρόμητος βρέθηκε απειλητικά στην περιοχή του Βλαχοδήμου μετά από σέντρα του Κατράνη και κεφαλιά του Ντάουντα που έφυγε άουτ.

Η επόμενη καλή στιγμή δημιουργήθηκε για τον Παναθηναϊκό στο 79' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εμποκού και κεφαλιά του αμαρκάριστου Κουρμπέλη πάνω από τα δοκάρια.

Ενα λεπτό αργότερα (80') ο Χατζηγιοβάννης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ατρόμητου.

Ώσπου στο 86' ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Εμποκού να βγάζει έξοχη κάθετη πάσα στον Μπεργκ που έδωσε την ασίστ στον Μολίνς, που με διπλή προσπάθεια μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου (76' Λουντ), Χουλτ – Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπουμάλ (55' Μολίνς), Εμποκού – Κλωναρίδης (72' Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ. 

Ατρόμητος: Θεοδωράκης – Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης – Μανιάτης (74' Νάτσος), Μπάγκα – Ούμπιντες, Τόνσο (66' Λημνιός), Ντιγκινί (84' Πλατέλλας) – Ντάουντα. 


 
Top