Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Μιχάλης

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Φενέρμπαχτσε. Γνωστό αυτό. Μπορεί να συμβεί. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κάνει κανείς και για τίποτα. Μια ομάδα όμως πρέπει να είναι ΟΜΑΔΑ και στα εύκολα και στα δύσκολα. 

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Όποιος πει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ενίσχυσε την ομάδα τόσο στη θέση του προπονητή, όσο και των παικτών, είναι η άμπαλος η εμπαθής. Του έλεγαν και αυτός έπαιρνε. Αγαπάει την ομάδα χωρίς καμία αμφιβολία όπως και όλη η οικογένεια του. 

Αδιαμφισβήτητα, παρά τα όποια λάθη του (που δεν είναι λίγα) κράτησε την ομάδα δυνατή μετά μαζική αποχώρηση Ομπράντοβιτς- Ιτούδη-πρωτοκλασάτων παικτών και με την ανάληψη του μπασκετικού τμήματος από τον ίδιο σε καιρούς δυσβάσταχτους οικονομικά, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.  

Όμως η απόφαση που πήρε χθες -η οποία γέννησε τις αντιδράσεις ορισμένων παικτών- επικοινωνιακά ήταν πέρα για πέρα λανθασμένη και μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα την ίδια, που τόσο λατρεύει.

Πολλοί γουστάρουν που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι οπαδός της ομάδας πρωτίστως. Πολλές φορές και εγώ και δεν το κρύβω. Όμως, θα πρέπει κάποια στιγμή να διαχωρίσει τις ιδιότητες του προέδρου και του οπαδού. 

Όλοι εσείς που αποθεώνετε την απόφαση αυτή, συνειδητοποιήστε ότι στον υπόλοιπο κόσμο (εκτός Ελλάδας) τέτοιες αντιδράσεις είναι αποκρουστικές. Ο Παναθηναϊκός τέτοιες κινήσεις θα τις βρει μπροστά του. Τέτοια γεγονότα θα αποτελούν ανατρεπτικό παράγοντα για προπονητές και παίκτες να πλησιάσουν προς ΟΑΚΑ μεριά. 

Είναι κρίμα ο Θυμός και η απογοήτευση, να υποσκελίζουν την αγάπη για την ομάδα. Νομίζετε εσείς ότι ο Γιασικεβίτσιους για παράδειγμα, δεν θα σκεφτεί το συγκεκριμένο περιστατικό, αν του γίνει ποτέ πρόταση να γίνει προπονητής του Παναθηναϊκού και θα πει αμέσως ναι επειδή απλά μας αγαπάει?  Αλλάξτε πλευρό δεν υπάρχει περίπτωση κανένας top class παίκτης η προπονητής να δεχθεί τέτοια πράγματα. 

Ας ελπίσουμε αυτή η απόφαση-ντροπή και τα όσα ακολούθησαν να είναι η τελευταία άσχημη για τον σύλλογο και στην πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή, είτε με λεωφορεία, είτε με αεροπλάνα, η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη για το πρωτάθλημα και το καλοκαίρι ας αναλάβει πλήρως το χτίσιμο της ο Πασκουάλ με την βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Υ.Γ. Ένα διαχρονικό σύνθημα του Παναθηναϊκού λέει στις χαρές και στις λύπες μαζί. Δεν λέει στις χαρές μαζί και στις λύπες άλλοι με λεωφορεία και άλλοι με αεροπλάνα.

Υ.Γ.2 Ακόμα και δίκιο να είχε (που είχε σε πολλά πράγματα για απόδοση παικτών κτλ) η απόφαση αυτή τον κάνει να το χάσει.


 
Top