Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, είχα την αίσθηση πως οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας μας έχουν πιάσει πάτο εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα......

Όλοι φαντάζομαι θα θυμάστε τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν την φυγή μας από την Παιανία, τις απαξιωτικές δηλώσεις στελεχών της διοίκησης για αυτήν, την κατάπτυστη ανακοίνωση του ΕΦΣ13 και πολλά άλλα..... όπως η γραφική ατάκα του σωτήρα Προέδρου Αλαφούζου: "Το Απήλιον είναι καλύτερο διαθέτει και επιδαπέδια ψύξη-θέρμανση"......

Θα θυμάστε επίσης τα δεκάδες άρθρα που έχω αναφερθεί στην ακαταλληλότητα του "ιδιόκτητου" Απήλιον, που πρέπει να έχουμε καιρό Αγίου Δομίνικου για να προπονηθούν οι παίκτες χωρίς προβλήματα, που δεν δύναται να φιλοξενήσει τόσο τα παιδιά της Ακαδημίας με αποτέλεσμα να μένουν στα σπίτια τους, όσο και την Α'ομάδα που διανυκτερεύει σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Καλά για την πισίνα που έγινε λαχανόκηπος, τα μηχανήματα του PAO LAB που ρήμαζαν επί ένα χρόνο αχρησιμοποίητα και τελικά στριμώχτηκαν σε μια αίθουσα λίγων τετραγωνικών, τα δενδρύλια που φύτεψε περιμετρικά των γηπέδων ο Αλαφούζος και ξεράθηκαν σε 5 μήνες, δεν αξίζει να συζητήσουμε, γιατί μας διαβάζουν και οπαδοί άλλων ομάδων και θα χάσουμε τον όποιο σεβασμό μας έχουν ως Σύλλογο.

Που λέτε..............Μόλις 3 χρόνια πέρασαν από τότε, αλλά κάποιοι νομίζουν πως πέρασαν αιώνες και κανείς δεν θυμάται τις κλαπαρχιδιές που έγραφαν για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας που κάνουν μόνο για να φυτεύει πατάτες ο Τσάκας και να δίνει συναυλίες ο Νίνο.....και έρχονται σήμερα και γράφουν:

1) Μπορεί το Απήλιον να είναι φτωχό για τον Παναθηναϊκό αλλά για μια ομάδα με μικρότερες ανάγκες και απαιτήσεις σαν τον Απόλλων Αθηνών, το Κορωπί θεωρείται άρτιο και αναβαθμισμένο από τα έργα που έγιναν επί ημερών Αλαφούζου.

2) Το αγωνιστικό κέρδος που θα υπάρξει από την χρήση της Παιανίας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς πρόκειται για εγκαταστάσεις που όμοιες της δεν διαθέτει καμία ομάδα στην Ελλάδα τόσο σε ό,τι αφορά στα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους αλλά και στις ξενοδοχειακές υποδομές. Δεν θα ήταν, μάλιστα, υπερβολή να ειπωθεί πως αποτελεί ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο και με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα. 

Δεν έχουν πλέον κανέναν ενδοιασμό, κανένα ίχνος φιλότιμου.... κάλλιστα μπορούν να λένε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που έλεγαν πριν λίγες ημέρες, εβδομάδες, μήνες και να μην αισθάνονται την παραμικρή ντροπή ή έστω την ανάγκη να απολογηθούν στους αναγνώστες τους. Και γιατί να έχουν, αφού όλα αυτά τα θύματα παραπληροφόρησης συνεχίζουν να τους διαβάζουν και να τους επιβραβεύουν για τα παπατζηλίκια τους!!! 

Σας "ενημέρωναν" επίσης πως το κόστος ενοικίασης της Παιανίας θα είναι 10.000 ευρώ μηνιαίως αποκρύπτοντας πως αυτά τα χρήματα θα τα έπαιρνε ο Καπετάνιος σε εισιτήρια διαρκείας για τους φίλους του....Εισιτήρια που όπως και να έχει δεν θα πούλαγε ποτέ ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου.

Από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε η επιστροφή των Ακαδημιών στην Παιανία, σας είχα ενημερώσει πως η συμφωνία με τον Καπετάνιο θα έχει ισχύ, ΜΟΝΟ αν πάει ολόκληρη η ομάδα. 

Το ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή στους Παναγόπουλο-Ζιλμπέρτο που πήγαν να τον συναντήσουν.... καμιά άλλη προϋπόθεση δεν έθεσε για να τους παραχωρήσει την Παιανία με κόστος μόλις 40 vip εισιτήρια. (διαβάστε το σχετικό κείμενο που ανάρτησα στις 21 Μαρτίου)

Οι δημοσιογράφοι του κώλου, σας "ενημέρωναν" πως ναι μεν θα πάει και η πρώτη ομάδα κάποια στιγμή, αλλά θα είναι προσωρινό μέχρι να γίνουν σημαντικά έργα βελτίωσης στο Απήλιον (σαν αυτά που γίνονται εδώ και 3 χρόνια, γλάστρες και λαχανόκηποι). που ανήκει στον Σύλλογο και δεν είναι δυνατόν να μείνει αχρησιμοποίητο....Δείτε τι τους απαντούσα τον Οκτώβριο με το κείμενο "Πρόθυμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα δύσκολα ο Καπετάνιος"

 Όσοι είχαν ασχοληθεί επισταμένως με την "απόκτηση" του Απήλιον (δηλαδή αποκλειστικά το Greenmood), σας είχαν ενημερώσει τόσο για την υπερκοστολόγησή του, όσο και για τα πολεοδομικά προβλήματα που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός, αν θελήσει να το επεκτείνει-βελτιώσει. Σήμερα, τα εμπόδια αυτά, τα ανακάλυψαν και αυτοί, που σας παραμύθιαζαν πως το Απήλιον θα γίνει ένας πρώτης τάξεως προπονητικό κέντρο.  

Κλείνοντας σας παραθέτω κάποια από τα κείμενα που έχω γράψει για το Απήλιον.... γιατί δυστυχώς για αυτούς τους παπατζήδες τα γραπτά μένουν.



***Λόγω της μετακόμισης του site σε άλλον σέρβερ, κείμενα του 2013 τότε που αποκτήθηκε το Απήλιον, δεν υπάρχουν στον "αέρα" αλλά να είστε σίγουροι πως θα τα ανασύρω από τον σκληρό μου δίσκο, για να δείτε ξεκάθαρα το δούλεμα που έτρωγε ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τα γιουσουφάκια του Αλαφούζου..... που οραματίζονταν πλήθος εγκαταστάσεων στα γειτονικά του Απήλιον 50 στρέμματα.

Καλή Ανάσταση σε όλους σας......

Αλέξανδρος






 
Top