Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, τον ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός και οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βουλώσουν τα στόματα των "νεόπλουτων" μπαοκτζήδων. 

Τα υπόλοιπα από το ρεπορτάζ του sport fm:

Πολλές οι απουσίες που προβληματίζουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη ακόμη και στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση αλλά με πρόθεση από όλους να πάρουν την πρώτη νίκη της ομάδας στα εφετινά πλέι-οφ. 

Αυτό που απασχόλησε περισσότερο τον Έλληνα τεχνικό είναι η συμμετοχή του Κουλιμπαλί. Τελικά, ο Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή καθώς ο άσος από το Μάλι δείχνει να μπορεί να αγωνιστεί ξεπερνώντας το πρόβλημα με τις αλλεργίες που τον ταλαιπωρεί. Εάν κριθεί ότι μπορεί να παίξει και στην 11άδα τότε στη θέση του Ζέκα στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Μαρινάκης. Σε διαφορετική περίπτωση ο τελευταίος θα πάρει τη θέση του Κουλιμπαλί στο άκρο της άμυνας και ο Ρέις αυτή του Ζέκα στη μεσαία γραμμή. 

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ή ο Μολίνς μάχονται για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Βιγιαφάνες ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα χάσει και τα επόμενα παιχνίδια των πλέι-οφ. 

Από εκεί και πέρα δεν αναμένεται κάποια αλλαγή στις επιλογές του Ουζουνίδη για την αρχική 11άδα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας οι Κουτρουμπής και Μολέδο με τους Χουλτ και –πιθανότατα- τον Κουλιμπαλί στα άκρα. 

Στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης και Μαρινάκης ( ή Ρέις) με τους Εμποκού και έναν εκ των Βλαχοδήμου Παναγιώτη ή Μολίνς στα άκρα. Στην επίθεση θα είναι Κλωναρίδης και ο Μπεργκ.

Μέσω συλλυπητήριας ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την θλίψη της για τον θάνατο του πατέρα του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού», Γιάννη Αλαφούζου, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Γιάννη Αλαφούζου και προσωπικά στον ίδιο, για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη. 

Ο πατριάρχης της οικογένειας Αλαφούζου υπήρξε σημαντικός παράγοντας στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, με σπουδαία διαδρομή στα τεχνικά έργα, στη ναυτιλία και στα ΜΜΕ, με το έργο του να έχει διεθνή αναγνώριση. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».



 
Top