Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, σαφέστατα πλέον πιο ψύχραιμος από εχτές, μπορώ να βάλω σε μια τάξη τα συναισθήματά μου και κυρίως τα ζωώδη ένστικτα μου (έχω και τέτοια), προκειμένου να κάνω έναν απολογισμό της χτεσινής αναμέτρησης. 

Ας ξεκινήσω λέγοντας πως όσα έγιναν εχτές, δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το χτεσινό παιχνίδι, την αποβολή Βλαχοδήμου, την κλωτσοπατινάδα του 54ου λεπτού, την εριστική συμπεριφορά των Ίβιτς, Κωνσταντινίδη, Ουάρντα, αλλά με μια συντονισμένη προσπάθεια της διοίκησης του μπαοκ, να ελέγξει το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου με την ξεδιάντροπη στήριξη της κυβέρνησης, με πρώτα "θύματα" τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στην διοργάνωση του κυπέλλου. 

Όσα συνέβησαν στην Τούμπα -για να φύγει ο Παναθηναϊκός ηττημένος και αποκλεισμένος από τον τελικό- ήταν προσχεδιασμένα. Η επιλογή του διαιτητή Κύζα από την διοίκηση εξομάλυνσης (από την πρώτη ημέρα σας είχα ενημερώσει για το ποιόν των διορισθέντων και ποιους εκπροσωπούσαν), για να διευθύνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν μία από τις πολλές "χάρες" που είχε υποσχεθεί στον εκλεκτό της κυβέρνησης, Σαββίδη. 

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού ήταν δεδομένος, το μαρτυρούσε άλλωστε η περισσή αυθάδεια του παράγοντα-χούλιγκαν υιού Σαββίδη, ο οποίος παρά το 2-0 στη Λεωφόρο και την καταφανέστατη ανωτερότητα της ομάδας του Παναθηναϊκού (η οποία φάνηκε και εχτές), δήλωνε σίγουρος για την πρόκριση..... και τελικά την πήραν. 

Την πανηγύρισαν τόσο υπερβολικά, που θύμισαν τους πανηγυρισμούς του Τζόρτζεβιτς μετά από κάθε εκτέλεση ενός κάλπικου πέναλτι. Ταυτόχρονα, επιδόθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου μείωση της αξίας και της ιστορίας του Παναθηναϊκού, που εξόργισαν και τον πιο ήρεμο φίλαθλο του. Και έτσι φτάσαμε στο χτεσινό παιχνίδι.....

Και εκεί που περίμενε ο καθένας μια καυτή και γεμάτη Λεωφόρο, με τον κόσμο επηρεασμένο από τις κροτίδες που έπεφταν δίπλα στον Βιγιαφάνιες στην Τούμπα, από τα απαξιωτικά σχόλια στελεχών και οπαδών του μπαοκ για την ομάδα τους, από την συντονισμένη προσπάθεια να χτίσουν μια νέα παράγκα, να επιζητεί εκδίκηση..... ήρθαν και έπαιξαν σε ένα γήπεδο εκκλησία. 

Μόλις 3-4.000 κόσμος, καμιά "υποδοχή" στο πούλμαν, κανένας τραμπουκισμός στα αποδυτήρια, καμιά μπουγάτσα πεταμένη στον πάγκο τους και ο Παναθηναϊκός "μισός" λόγω τραυματισμών και τιμωριών. 

Και ξεκινάει το παιχνίδι και μόλις στο 10ο λεπτό τους το "καρφώνει" το γκολάκι ο Μπεργκ και αρχίζει και τους λούζει κρύος ιδρώτας σκεπτόμενοι πόσα είχαν πει τις προηγούμενες ημέρες και πως θα δικαιολογούσαν τα τέσσερα που διαφαινόταν πως θα φάνε και ως από μηχανής Θεός, ο Κομίνης αποβάλλει άδικα τον Βλαχοδήμο αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες..... και αρχίζει ο κόσμος και βράζει. 

Στην επόμενη αξιόλογη φάση, χαρίζεται 2η κίτρινη κάρτα στον Ενρίκε....και ο κόσμος παραβράζει. Αλλά η ανόητη 2η κίτρινη κάρτα που δίνει ο Κομίνης στον Ουάρντα, θέλοντας να διορθώσει τόσο την άδικη αποβολή του Βλαχοδήμου, όσο και την μη αποβολή του Ενρίκε, είναι το σημείο που ο πάγκος του ΠΑΟΚ αρχίζει τα καραγκιοζιλίκια του.....αντίστοιχα με αυτά που έκανε στο παρακάτω βίντεο, μόνο που στο βίντεο τα καραγκιοζιλίκια γίνονται στην Τούμπα και όχι σε εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα απέναντι στην ομάδα που πριν έναν μήνα έχεις ΚΛΕΨΕΙ!!!



Και σε εκείνο το σημείο στο μυαλό των μπαοκτζήδων μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο "διακοπή του αγώνα". Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που θα το επεδίωκαν. Έτσι εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία της διοίκησης του Παναθηναϊκού, που σε κάθε αγώνα επιτρέπει στους αντίπαλους να νιώθουν μες στην Λεωφόρο σαν το σπίτι τους,άρχισαν συχνά-πυκνά να προκαλούν ερεθίζοντας τεχνηέντως τους θερμοκέφαλους, που βρίσκονταν πάνω από τον πάγκο τους.

Η φάση στο 54ο λεπτό, που οι παίκτες έχουν γίνει ένα κουβάρι και παίζουν ξύλο, ήταν η κατάλληλη να πάρουν αυτό που επιθυμούσαν. Την διακοπή. Ένας εύστοχος θερμοκέφαλος, πετυχαίνει με άδειο κουτί μπύρας τον Ίβιτς στο κεφάλι και από εκείνο το σημείο και μετά ξεκινά η κωμωδία, που πιθανότατα θα του χαρίσει ένα Όσκαρ!!!

Αλλού το χτύπημα, αλλού οι γάζες...... λεβέντης εκτός των φώτων της κάμερας, ανάπηρος υπό το φως με παραίνεση Κωνσταντινίδη...... εκδορά ο γιατρός, διάσειση ο παλικαράς..... συνέχιση του ματς ο διαιτητής, διακοπή και νίκη στα χαρτιά ο εξυγιαντής Σαββίδης.

Και ποιος φταίει για όλο αυτό? Ο μαλάκας που πέταξε το κουτί? Ο ηθοποιός Ίβιτς? Ο αχάριστος και προκλητικός Κωνσταντινίδης? Ο διαιτητής με τις αποφάσεις του? Ο Μπεργκ που ξεκίνησε τον καβγά? Όχι κύριοι...... Ο Αλαφούζος φταίει και όποιος πει το αντίθετο βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος.

Αυτός και μέσω των ΜΜΕ του δυνάμωσε τον Σαββίδη. 

Αυτός έδωσε τηλεοπτικό στασίδι στα σκουπίδια, που το παίζουν αντικειμενικοί δημοσιογράφοι. 

Αυτός κοίμισε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τον νέο παραγκάρχη που ερχόταν, κάνοντας βόλτα αγκαλιά στη Λεωφόρο. 

Αυτός επέλεξε όλους αυτούς τους κηφήνες δίπλα του, που δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα αυτονόητα για να προστατέψουν την έδρα της ομάδας. 

Αυτός γέμισε την ομάδα με "κορίτσια" δημόσιους υπάλληλους, με αποτέλεσμα να έρχεται ο κάθε Περέιρα, Ίβιτς και να παίρνει ότι επιδιώκει στη Λεωφόρο. 

Αυτός επί 5 χρόνια μίκρυνε την ομάδα, ώστε να βγάζει γλώσσα ο κάθε ανύπαρκτος με 1,50 ύψος με τα χέρια στην ανάταση. 

Αυτός στηρίχτηκε επί 5 χρόνια στους θερμοκέφαλους, αφήνοντάς τους πλέον ανεξέλεγκτους να σουλατσάρουν από θύρα σε θύρα. 

Και τώρα τι? Θα φύγει? Να πάει στο καλό..... αν και πολύ αμφιβάλλω. Ποιος θα έρθει να αναλάβει έναν Παναθηναϊκό σε σήψη και παρακμή σε όλα τα επίπεδα? Κανείς.... άρα η μόνη επιλογή του είναι να παραδώσει τις μετοχές του στην διοίκηση του Α.Ο.. Και ποιος θα πληρώσει τότε τις υποχρεώσεις που βαρύνουν τον ίδιο με υπογραφές του? Ο Μπαλτάκος ή ο Μιχαλαριάς? 

Κανείς δεν θα φύγει....ακόμα και αυτή την τραγωδία θα την φέρει στα μέτρα του. Θα μειώσει περαιτέρω το budget, αφού η ομάδα θα ξεκινήσει με μείον βαθμούς και δεν θα διεκδικήσει πρωτάθλημα (λες και αλλιώς θα διεκδικούσε), θα πουλήσει όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες επειδή αυτοί τάχα το ζήτησαν (Μπεργκ, Μολέντο, Χουλτ) και θα γυρίσουμε όντως στο μοντέλο 2013 όπως είχε προαναγγείλει από τον Δεκέμβρη.........Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Στάϊκος, κάνας δανεικός, κάνας ελεύθερος και λοιπά. 

Οι ανίκανοι που έχει δίπλα του, θα επιδοθούν σε έναν άνευ προηγουμένου "πεοθηλασμό" προκειμένου να τον "πείσουν" να μείνει..... όχι γιατί θα καταστραφεί ο Παναθηναϊκός, αλλά για να μην καταστραφούν οι ίδιοι, αφού είναι τόσο ανίκανοι, που φεύγοντας ο Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό, ούτε σε περίπτερο δεν θα βρουν να δουλέψουν.....

Και ο κόσμος ανακουφισμένος που δεν τα παράτησε και δεν θα καταλήξουμε στη Γ Εθνική (μπουαχαχαχα) θα ανεχτεί νέους Μπούιδες, νέο -37, νέα Γκαμπάλα αν παίξουμε τελικώς Ευρώπη. 

Ο Αλαφούζος θα ΦΥΓΕΙ μόνο όταν δεν θα έχει στο όνομά του χρέη ή όταν θα βρεθεί κάποιος αεριτζής, που θα του τάξει πως θα πληρώσει τις υποχρεώσεις και θα του δώσει και μπροστά κάποιο καπάρο.....δήθεν για τις μετοχές του....Και λέω αεριτζής, γιατί σοβαρός με αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν μπλέκει!!!! 

Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο..... 

ΥΓ. Η προσπάθεια του μπαοκ να ρίξει νερό στο μύλο της δικαιολογημένης απέχθειας του κόσμου του Παναθηναϊκού για την διοίκησή του, λέγοντας τις αστειότητες πως συμπορεύεται με τον γαύρο, ώστε να το εκμεταλλευτεί και ανενόχλητος ή ακόμα και με τις ευλογίες του να συνεχίζει να τον κλέβει....βρίσκει ανταπόκριση αποκλειστικά σε ηλίθιους και ψευτοθόδωρους. 

Με τους μόνους που συμπορεύτηκε η ηλίθια διοίκηση του Παναθηναϊκού δήθεν στο όνομα της εξυγίανσης, ήταν ο μπαοκ..... και τα είδε τα αποτελέσματα. Σας έστρωσε το χαλί....έξω από την παράγκα, δίνοντας λόγο στους ανύπαρκτους δημοσιογραφίσκους σας να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη...... και στο τέλος την κλέψατε!!!

Καλά της κάνατε, γιατί όταν κάποιοι τα λέγαμε γράφοντας πως μας οδηγεί από τη Σκύλα στη Χάρυβδη, ήμασταν εχθροί του Παναθηναϊκού.

ΥΓ1. Συμβουλή προς τους οξύθυμους οπαδούς του Παναθηναϊκού.....Όταν θα βγαίνετε εκτός εαυτού καλό θα είναι να αρχίσετε να μαχαιρώνετε κόσμο, παρά να πετάτε άδεια κουτάκια μπύρας..... ζημιώνετε λιγότερο την ομάδα. 

Αλέξανδρος





 
Top