Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, να που έσκασε η πρώτη ποδοσφαιρική είδηση της σαιζόν 2017-18 που αξίζει να σχολιάσουμε. Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος Μάρκους Μπεργκ, για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 

Τώρα να μην πω πως το είχα γράψει? Να μπω στο ίδιο τσουβάλι με όλους αυτούς που έλεγαν ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ο παικταράς? Να λοιπόν τι έγραφα σε κείμενό μου στις 18/5/2017


Αυτή μου την βεβαιότητα, πως ο μόνος που δεν θα φύγει είναι ο Αλαφούζος την εξέφρασα και στη σελίδα του Greenmood στο facebook:



Παράλληλα όμως (ενάντια στο ρεύμα), είχα εκφράσει την πίστη μου πως ο Μπεργκ εκβίαζε καταστάσεις και είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και με δεδομένο πως υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιό του, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς την συμφωνία της διοίκησης. Ας δούμε κάποιες αναρτήσεις μου:






Για να μην παρεξηγηθούμε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ 100% ο Μπεργκ να θέλει να παίξει αλλού ποδόσφαιρο, να πληρώνεται στην ώρα του, να του δίνουν οι διαιτητές όσα δικαιούται στο γήπεδο, να τον αντιμετωπίζουν ισότιμα οι αθλητικοί δικαστές, να έχει συμπαίκτες με ικανότητες, να παίζει σε γεμάτο και σύγχρονο γήπεδο. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ η διοίκηση Αλαφούζου δεν μπόρεσε και δεν μπορούσε να του τα παρέχει, άρα αυτή ευθύνεται που φεύγει ο ποδοσφαιριστής. 

Ακόμα πιο παλιά είχα γράψει, πως επειδή το μοντέλο 1-2 σούπερ παίκτες και 9-10 τσουρουκάδες δεν απέδωσε όλα αυτά τα χρόνια, μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσουμε τώρα που έχουμε ικανό και δουλευταρά προπονητή το 0 σούπερ παίκτες αλλά 11 μέτριους προς καλούς. Αυτό θα γινόταν με την πώληση Μπεργκ και Μολέντο (τώρα που μπορούμε να πάρουμε ικανοποιητικά χρήματα από αυτούς), αλλά διαθέτοντας αυτά τα χρήματα σε ποδοσφαιριστές και όχι στα χρέη της διοικήσεως Αλαφούζου ή στην τσέπη του. 

ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει "παρκάρει" τις μετοχές του περιμένοντας τον μαλάκα που θα έρθει να του δώσει 10-20 εκατομμύρια για να πάρει μια ΠΑΕ σε σήψη και έχει δώσει εντολή στους Μαυροκουκουλάκη, Τουμαζάτο, Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη να τα βγάλουν πέρα με ψέμματα. Τα χρήματα από τους Μπεργκ, Μολέντο, Γουακάσο, Ατζαγκούν και δεν ξέρω ποιον άλλον, θα πάνε στους απλήρωτους διακανονισμούς και στην τσέπη του Αλαφούζου. 

Στην περίπτωση που τα ταμεία δεν γεμίσουν με χρήματα από εισιτήρια διαρκείας, πρόκριση στους ομίλους του Europa League κ.α., κατά τον Δεκέμβρη και αφού εννοείται πως θα είναι καμιά 10αρια βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους, ο κόσμος θα αντιδράσει και ο Αλαφούζος ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ..... θα έχουμε επανάληψη της περιόδου 2012, τα μέλη του ΔΣ υπό τον φόβο των διώξεων για απλήρωτες εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία θα παραιτούνται ΚΑΙ τότε με τον Αλαφούζο να έχει "παρκάρει" τις μετοχές και χωρίς διάθεση να βάλει σεντς, θα επανέλθει το Πρωτοδικείο. 

Σε εκείνη τη φάση, ελπίζω, πως και ο μεγαλύτερος ηλίθιος θα καταλάβει πως οι περαστικοί παράγοντες παπατζοεκτοξευτήρες και οι οπαδοπαράγοντες, ΑΠΕΤΥΧΑΝ και έτσι η επιλογή που θα απομένει για να συνεχίσει να υπάρχει ο Παναθηναϊκός θα είναι η σύμπραξη των δύο οικογενειών, απαλλαγμένες από το βάρος των νταβατζήδων, που δεν θα έχουν μούτρα όχι να ασκήσουν κριτική, αλλά ούτε να βρεθούν σε γήπεδο σε αγώνα του Παναθηναϊκού. 

Τότε το χιλιοειπωμένο Ενιαίος, Αδιαίρετος και Πανίσχυρος, θα εφαρμοστεί.....και όποιος δεν γουστάρει ξίδι να του περάσει. 

Τις τελευταίες ώρες και λόγω της επικείμενης καταστροφής, πολλοί είτε ζητάνε από τους Ουζουνίδη-Λυμπερόπουλο να παραιτηθούν ή επαναφέρουν τα παραμύθια πως ο Αλαφούζος είναι μπροστινός της οικογένειας προκειμένου να αποποιηθούν τις ευθύνες που τους βαραίνουν για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έφτασε σε αυτή την ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Σε αυτούς τους ηλίθιους, θα τους επαναλάβω 2-3 εύκολα πραγματάκια που θα μπορούσαν να είχαν κάνει αν όντως είχαν την υποψία πως ο Βαρδινογιάννης είναι πίσω από τον Αλαφούζο και δεν το χρησιμοποιούσαν κάθε φορά που είχαν ανάγκη να καλύψουν τον κώλο τους. 

Ο Βαρδινογιάννης έδωσε τις μετοχές στην Συμμαχία και όχι στον Αλαφούζο ώστε να τον ελέγχει......και τα μέλη της Συμμαχίας, που κατά το 95% ήταν και είναι φορεατζήδες....με αρχηγούς ψευτοθόδωρους, χλαπάτσες, καρανάσιους, ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ να πάνε οι μετοχές της Συμμαχίας σε offshore εταιρεία.

Τους έπιασε ο Βαρδινογιάννης και τους είπε, επειδή δεν μπορώ να ελέγχω 10.000 μέλη, ψηφίστε να πάνε οι μετοχές που έδωσα στον κόσμο ΔΩΡΕΑΝ στον Αλαφούζο, που είναι μπροστινός μου?

Καμιά άλλη μαλακία θα μας πείτε? Όσο "αγόραζε" το Κορωπί, έπαιρνε κύπελλο, έταζε Λεωφόρο 40.000 θέσεων παρέα με τους ΠΑΝΚΙΤΕΣ, ήταν αυτόφωτος ο Αλαφούζος, καλύτερος του Τζίγγερ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ (επίσημη ανακοίνωση φορεατζήδων)......όταν άρχισαν οι φάπες έγινε μπροστινός.....?

Γιατί δεν δημιούργησαν έναν δικό τους Τσάκα τα "παιδιά" , να ενδιαφερθεί δήθεν για την ΠΑΕ, να δουν ποια απάντηση θα πάρει από τον Αλαφούζο? Θα απαντήσει δεν πουλάω? Δεν με αφήνει η οικογένεια? Απευθυνθείτε στον Βαρδινογιάννη? Να δούμε ρε παιδί μου.....δεν θέλουν να τελειώσει αυτή η υποψία τους?

Με έναν Τσάκα δεν τσέκαραν και παλιότερα κάποιοι τις προθέσεις της οικογένειας? Έτσι δεν τσέκαραν και τον Αλαφούζο τον πρώτο χρόνο διοίκησής του.....και άνοιξε την πόρτα της ΠΑΕ διάπλατα, αλλά δεν μπήκαν τα 28?

Γιατί δεν το ξανακάνουν να πάρουν την απάντηση που πρέπει και να πάψουν να μας ζαλίζουν τα αρχίδια πως πίσω από τον Αλαφούζο είναι ο Βαρδινογιάννης?

Τι στο διάολο, εντάξει ο Πατέρας δεν θέλει να εμπλακεί, να τους δανείσει έναν φίλο να το παίξει ενδιαφερόμενος δεν έχει???

Άντε λοιπόν.....δημιουργήστε τον Τσάκα σας, να σας τελειώσει και το τελευταίο γελοίο επιχείρημα προκειμένου να το παίζετε αθώες περιστερές, πως δεν έχετε ευθύνη που έφτασε ο Σύλλογος εδώ και απλά είναι ένα σχέδιο εκδίκησης.

Ούτε τους εαυτούς σας δεν πείθετε με τις κλαπαρχιδιές σας, πόσω μάλλον όλους αυτούς που ΞΕΡΟΥΝ πως την μεγαλύτερη ΕΥΘΥΝΗ για την κατάντια του Συλλόγου, την έχετε εσείς.....οι οπαδοπαράγοντες!!!

ΥΓ1. Αν έρθει αυτός ο αληταράς στον Παναθηναϊκό, να ετοιμαστείτε εκεί στην ΠΑΕ να δεχθείτε τις συνέπειες. Αυτά που έχουν ακούσει προκλητικοί ποδοσφαιριστές αντιπάλων ομάδων στη Λεωφόρο, δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακούει ο συγκεκριμένος από το 1ο λεπτό. 



ΥΓ2. Καλορίζικες οι συγκεντρώσεις......για το παραμύθι Μπαλτάκου!!!



ΥΓ3. Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο μόνος τρόπος να γιγαντωθεί ο Σύλλογος ώστε να πάρουμε ευρωπαϊκό στο μπάσκετ, να έχουμε ανάλογες πορείες με το παρελθόν στο ποδόσφαιρο και να ξαναγίνουμε πρωταθλητές και στα υπόλοιπα αθλήματα είναι, η συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων....οικονομικών και μη....ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟΤΕΡΑ!!!

Αλέξανδρος




 
Top