Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, σιγά μην πτοούσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να επιδοθούν στο αγαπημένο τους "κουσούρι" την γκρίνια. η κατάκτηση του φετινού νταμπλ από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. 

23 του Ιούνη σήμερα και επειδή έχει χαθεί κάθε ελπίδα για διάκριση στο τμήμα του ποδοσφαίρου ή στα τμήματα του Α.Ο., όλο το βάρος των προσδοκιών του κόσμου του Παναθηναϊκού για τίτλους, έχει πέσει για άλλη μία φορά στο μπάσκετ. Κάτι που δημιουργεί άνευ λόγου και αιτίας μια σχετική "πίεση". 

Να ανανεώσουν γρήγορα οι Τζέιμς, Σίνγκλετον, Γκιστ, Γκάμπριελ και όποιοι άλλοι μη μας τους κλέψουν!! Να κλείσουμε γρήγορα τους τάδε που έχει ο καθένας "καψούρα" με όσα λεφτά θέλουν, μη κλείσουν σε άλλη ομάδα!! Να λύσουμε τα συμβόλαια των Φελντέιν, Μποχωρίδη και όποιων άλλων, να ξέρουμε τι θέσεις έχουμε κενές!!! Και όλα αυτά στις 23 Ιούνη..... επειδή ο Ολυμπιακός ανανέωσε 2 παίκτες του και πήρε άλλους δύο από το 3ο ράφι. 

Ακούστε "παιδιά" μου.... όποιος βιάζεται σκοντάφτει, κοινώς πέφτει σε λούμπες. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αποκτήσει αυτούς που πραγματικά ήθελε και που τελικώς τον έστεψαν Νταμπλούχο, χρειάστηκε να περιμένει μέχρι και τον Αύγουστο. 

Σήμερα έχουμε 23/6 και έχετε φάει τα λυσσακά σας, να ακούσετε ή να διαβάσετε μια ανανέωση ή μια μεταγραφή. Πάρτε το χαμπάρι, οι σοβαρές ομάδες δεν λειτουργούν με βάση την καύλα την δική σας, αλλά με βάση τα θέλω των προπονητών τους και των οικονομικών τους δυνατοτήτων. 

1/7/2016 Υπέγραψε ο Κρις Σίνγκλετον 

3/7/2016 Υπέγραψε ο Μάικ Τζέιμς 

13/7/2016 Υπέγραψε ο Γιάννης Μπουρούσης 

24/7/2016 Υπέγραψε ο Kέι Σι Ρίβερς

2/9/2016 Υπέγραψε ο Ντιμίτρις Νίκολς

Προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Συλλόγου είναι το να παραμείνει ο κορμός κι εκεί έχει… πέσει όλο το βάρος. Σύμφωνα με την «Πράσινη», εάν δεν γίνει ξεκάθαρο ποιος φεύγει και ποιος μένει δεν θα γίνει κίνηση απόκτησης παίκτη.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στον Εξάστερο δεν είναι έτοιμοι. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα πλάνα για κάθε περίπτωση είναι έτοιμα και οι παίκτες για τους οποίους ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί έχουν βρεθεί. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν γίνει και κάποιες πρώτες επαφές.

Υπομονή λοιπόν κύριοι..... όλα θα γίνουν όπως πρέπει, αλλά στον χρόνο που θα τον καθορίσει το συμφέρον της ομάδας και πιστέψτε με αυτό το ξέρουν καλύτερα οι Γιαννακόπουλος-Πασκουάλ, από εμάς.

Αλέξανδρος 




 
Top