Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Εικόνα διάλυσης και σήψης, παρουσιάζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και 5 χρόνια, με την ανοχή των προσφάτως "αγανακτισμένων" οργανωμένων χειροκροτητών του Γιάννη Αλαφούζου, του Φάμπρι, του Αναστασίου, του Παναγόπουλου, του Τουμαζάτου, του Κωνσταντίνου και του Χλαπάτσα!!!


Επί 5 χρόνια "βράχνιασε" το πληκτρολόγιό μου να φωνάζει πως υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο σμίκρυνσης του Συλλόγου, ακόμα και οι λίγες εφήμερες χαρές ή υποσχέσεις (η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου για την ΠΑΕ, η εξαγγελία της μεγάλης Λεωφόρου, το 0-3 στο Καραϊσκάκης, η κατάκτηση του κυπέλλου, οι μεταγραφές μεγάλων ονομάτων όπως Εσιέν, Λεντέσμα, κ.α.) ήταν μέρος του ίδιου σχεδίου. 

Τα μπιχλιμπίδια που μοίραζε ο Αλαφούζος σε αγαστή συνεργασία με ένα πλήθος αλητών ρουφιάνων δημοσιογράφων (με το αζημίωτο), που θάμπωναν κυρίως τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, του ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και η πραγματικότητα είναι πιο ζοφερή ακόμα και από αυτή που περιέγραφα εγώ ο απαισιόδοξος και ψυλλιασμένος επί 5 χρόνια.



Προσπάθησα τους τελευταίους μήνες (ακόμα πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες) να προϊδεάσω τους ομοϊδεάτες που εμπιστεύονται το Greenmood για την ενημέρωσή τους, για το τι θα ζήσουμε στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Πολλοί, με δεδομένη την θετική παρουσία των Λυμπερόπουλου-Ουζουνίδη, δεν ήθελαν να με πιστέψουν. Τους έγραφα για ξεπούλημα των Μπεργκ-Μολέντο και μου έλεγαν "δεν πάνε πουθενά, επάνω τους θα χτίσουμε την μεγάλη αντεπίθεση". 

Δυστυχώς έφτασε βιαίως η ώρα της επιβεβαίωσης των γραφομένων μου. Οι Μπεργκ, Μολέντο βγήκαν στο "σφυρί", αρκετοί άλλοι θα βγουν (Χουλτ, Βιαγιαφάνιες) και στο τέλος θα μείνουν τα παιδιά που ανέβηκαν προσφάτως από την U20, όσοι δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη αλλά έχουν "καθίσει" επάνω στο συμβόλαιό τους και πλαισιωμένοι από τους Ζέκα, Κουτρουμπή, Κουρμπέλη και μεταγραφές επιπέδου Πλατανιά, θα δημιουργηθεί μια ομάδα για την 6η, άντε 5η θέση....που πιθανότατα δεν θα μπει ούτε σε ομίλους Europa League. 

Αυτή την διάγνωση έκανε μόλις εχτές και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος πίστευε -ποντάροντας στα χρήματα της πώλησης των Μπεργκ, Μολέντο- πως θα μπορέσει  να δημιουργήσει μια αξιόμαχη ομάδα, μόλις όμως άκουσε πως τα 5 + 2,5 εκατομμύρια θα είναι 2 +1 και θα πάνε στα χρέη, προτίμησε να μην ρισκάρει την καριέρα του, παρουσιάζοντας έναν Παναθηναϊκό κομπάρσο. Πολύ φοβάμαι πως το ίδιο θα σκεφτεί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης και δεν θα δεχτεί να γίνει το εξιλαστήριο θύμα στην πρώτη "στραβή". 

Αυτή είναι η πικρή και μοναδική αλήθεια. Τα χρέη έχουν ανέβει στα επίπεδα του 2012 και έτσι τα όποια έσοδα από τις πωλήσεις των λίγων καλών ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε, θα πάνε εκεί και όχι στην αντικατάστασή τους. Όλη αυτή η ζοφερή οικονομική κατάσταση, συνεπικουρούμενη και από την πλήρη αδιαφορία του κόσμου (Προς Θεού μη θεωρήσετε ενδιαφέρον το ντου 10 κουκουλοφόρων) θα οδηγήσει στο "παρκάρισμα" των μετοχών του Αλαφούζου, μέχρι την ημέρα που θα ανακοινώσει την πλήρη παραχώρηση της διοίκησης και οικονομικής ενίσχυσης των ταμείων της ΠΑΕ, είτε στα υπάρχοντα στελέχη του ή στην διοίκηση του ΑΟ (αν έχει προκύψει κάποια). 

Τότε θα έχει φτάσει η ώρα, της υλοποίησης του οράματος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τους συμπαίκτες που θα έχει επιλέξει..... χωρίς να δύναται κανείς να τον αμφισβητήσει. 


Αλαφούζοι, Μπαλτακομιχαλαριάδες, νταβατζήδες, πολιτικάντηδες, Γουδιά και γουδοχέρια.....θα εκλείψουν από την Παναθηναϊκή καθημερινότητά μας.....και ίσως ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό ΕΝΙΑΙΟ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ!!!

ΥΓ. Μη παραξενευτείτε αν κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες τόνος κινέζικου σανού. 

Αλέξανδρος


 
Top