Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, άλλα είχα προγραμματίσει να γράψω σήμερα, άλλα με αναγκάζει η επιστροφή Αντωνίου να γράψω. Γιατί αν έχουμε το Θεό μας εμείς οι Παναθηναϊκοί, αυτή η επιστροφή έχει βρει και υποστηρικτές (διαβάστε τα γνωστά δημοσιογραφικά γιουσουφάκια του Αλαφούζου)!!!

Γράφει ο καραγκιοζάκος δημοσιογραφίσκος, πως μπορεί να έφερε τον Σόουζα, τον Μελλίση, τον Ρουκάβινα, τον Μουν, τον Γκάμπριελ, τον Καντέ, τον Μπιερμσιρ (δεν του έγραψε όλους λες και πάθαμε αμνησία και θα ξεχνούσαμε) δίνοντας ένα κάρο λεφτά για μηδαμινή προσφορά και μεταπωλητική αξία...... αλλά παράλληλα έφερε και τους Σίλβα, Σισέ, Κατσουράνη, Λέτο. 

Έλα ρε γιουσουφάκι? Έφερε τους Σίλβα, Σισέ, Λέτο και Κατσουράνη? Θεός....ο Αντωνίου!!! Που στο διάολο ξετρύπωσε τέτοια ταλέντα και τα έφερε κοψοχρονιά στον Παναθηναϊκό, θυμίζοντας κάτι από Βέλιτς, όταν έφερνε τσάμπα Σιμάο και Εν' Ντοι? 

Αγόρι μου είσαι τόσο μαλάκας ή τόσο στημένος? Τους μισούς Έλληνες φιλάθλους, που δεν είχαν αμοιβή 430.000 ευρώ ετησίως ή "γνώσεις" Τεχνικού Διευθυντή, αν τους ρωτούσες πως έχεις ένα σκασμό λεφτά για ξόδεμα, αυτούς θα σου έλεγαν να πάρεις!!!


Από την ενασχόλησή του να φέρνει Ρουκάβινα, Μελλίση, Ροντρίγκο Σόουζα, ο κύριος Αντωνίου αποκόμισε συνολικά 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Καθόλου άσχημα!!!!

Έχεις αντιληφθεί κουκλίτσα μου, πότε ένα Τεχνικός Διευθυντής είναι επιτυχημένος? Όταν ανακαλύπτει παίκτες που άλλοι δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχουν (θυμήσου προτάσεις παικτών που έκανε ο Ρότσα που αργότερα διέπρεψαν) ή όταν καταφέρνει να αποσπάσει το ναι από έναν μεγάλο παίκτη, με λιγότερα χρήματα από αυτά που πραγματικά αξίζει (Νταμπίζας στην περίπτωση του Μπεργκ).

'Έκανε κάτι από τα παραπάνω ο Αντωνίου? Έφερε κάποιον παντελώς άγνωστο ποδοσφαιριστή με λίγα χρήματα (Βαζέχα) και μας βγήκε λίρα εκατό? Πλήρωσε για κάποιον φτασμένο παίκτη, λιγότερα από όσα άξιζε? Μήπως έκλεψε κάποιον από άλλη ομάδα, λόγω της πειθούς του? Τίποτα δεν έκανε ρε πουλημένε βλάκα..... Μόνο 6 χρόνια μνημόνιο μας έφερε σε έναν χρεοκοπημένο Παναθηναϊκό!!!

ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ.....και ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΚ (σύνολο 216 εκατομμύρια ευρώ) είχε στη διάθεσή του ο Παναθηναϊκός την τριετία 2008-11, τα οποία διαχειρίστηκαν σχεδόν αποκλειστικά οι κύριοι Πατέρας-Αντωνίου, με αποτέλεσμα ένα νταμπλ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ των Βρύζα-Ζαγοράκη!!!


Ευχαριστώ τον ΠΑΝ-ΟΣ για τις φωτογραφίες με τους ισολογισμούς.

Έφυγαν αμφότεροι, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό να έχει να πληρώνει για 2 και 3 χρόνια ακόμα τα παχυλά συμβόλαια που ΑΥΤΟΙ οι χουβαρντάδες υπέγραψαν. Αυτοί μπορεί να το έσκασαν, αλλά σε έναν Παναθηναϊκό με μειωμένα έσοδα και τους μετόχους του να μην βάζουν ευρώ, τα συμβόλαια τον Σισέ, Λέτο, Κατσουράνη, Χριστοδουλόπουλου και πολλών άλλων, έτρεχαν και έπρεπε να πληρωθούν. Λογικά δεν πληρώθηκαν και ο Παναθηναϊκός τους άφησε ελεύθερους, δίνοντάς τους μάλιστα τα υπόλοιπα χρήματα σε 100 δόσεις!!!

Αυτοί μας χρεοκόπησαν κύριοι...... και έρχονται σήμερα να μας σώσουν και αντί να τους στήσουμε σε μια πλατεία να τους "λιθοβολήσουμε", ανεχόμαστε τα πουλημένα τομάρια που έχτισαν καριέρες στον θάνατο του Παναθηναϊκού, να μας γράφουν πως είναι και οι ενδεδειγμένοι στην παρούσα φάση. 

Πολλοί μου λέτε "τώρα δεν υπάρχουν λεφτά, άρα δεν μπορούν να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν"...... δεν είναι έτσι όμως φίλοι μου....ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για "πέταμα", απλά είναι λιγότερα. Αντί να δίνει ο χουβαρντάς Αντωνίου 38 εκατομμύρια ευρώ σε μάνατζερ και ομάδες (τόσα έδωσε στην πρώτη θητεία του) για να φέρνει παλτά, θα δίνει πλέον 3,8 εκατομμύρια. 

Και στην τελική ο πετυχημένος Αντωνίου, μετά την επιτυχημένη του θητεία στον Παναθηναϊκό, σε ποιον άλλον επιτυχημένο Σύλλογο δούλεψε με επιτυχία? 

Να τον χαίρεστε λοιπόν τον κύριο "Ούτε νεκρός δεν ξαναγυρνάω στον Παναθηναϊκό".....τον άνθρωπο που σπατάλησε σε 2 χρόνια 200 εκατομμύρια ευρώ, τον άνθρωπο που φεύγοντας και μετά από 38 εκατομμύρια ευρώ σε μάνατζερ και ομάδες, δεν άφησε άλλον παίκτη για να πωληθεί πλην του Σισέ, με το 1/3 των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την μεταγραφή και το συμβόλαιό του. 

ΥΓ. Πίσω από τον Αλαφούζο είναι ο Τζίγγερ και φέρνει τον Αντωνίου, για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια..... ηλίθιοι!!!




 
Top