Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, δεν προλαβαίνει να βρεθεί σε δύσκολη θέση η διοίκηση Αλαφούζου (αδειοδότηση, διακανονισμοί, μείωση budget, επικοινωνιακές ήττες από τους κλέφτες, κ.α..) και παίρνει φωτιά ο κώλος των γιουσουφακίων του, να επαναφέρουν στο προσκήνιο την οικογένεια Βαρδινογιάννη. 

Μόνο ο "φόβος" της επιστροφής της οικογένειας έχει μείνει να συσπειρώνει του χειροκροτητές και βολεμένους από την παρακμή του Συλλόγου.... και κάθε φορά που η λύκο-συμμαχία θα κινδυνεύει να διαταραχθεί, με συνέπεια τα μέλη της να χάσουν τα όποια προνόμια κατέκτησαν καταντώντας τον Παναθηναϊκό κομπάρσο και επαίτη, θα παίζουν το χαρτί "Θέλετε να φύγει ο Αλαφούζος και να γυρίσουν οι καρκίνοι"? 

Βέβαια μετά την αναγκαστική συμφωνία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την άμεση επιστροφή των Ακαδημιών στην Παιανία, την ολική μετακόμιση της ομάδας το καλοκαίρι και την θετική αποδοχή από τον κόσμο που διέκριναν στο πρόσωπό του τις φορές που εμφανίστηκε στη Λεωφόρο, τους έχει αναγκάσει να διαχωρίσουν την οικογένεια Βαρδινογιάννη, στον καλό Καπετάνιο και στους υπόλοιπους κακούς. 

Έτσι εμφανίζονται άρθρα από sites "λαγούς"....όπου η κεντρική ιδέα είναι "Στον Καπετάνιο δεν θα λέγαμε όχι αν ήθελε να εμπλακεί χωρίς την συμμετοχή της υπόλοιπης οικογένειας και κυρίως του Τζίγγερ, αλλά επειδή τα ηνία τα κρατά το Βαρδής και ο Γιώργος δεν κάνει τίποτα χωρίς την άδειά του, δεν βλέπουμε να γίνεται, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΏΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟ, συνεχίζει να επιθυμεί να διοικεί με τις όποιες οικονομικές αδυναμίες του". 

Αν όλοι αυτοί που γράφουν αυτές τις κλαπαρχιδιές (χρεώνοντας ως πηγές πληροφόρησής τους ανύπαρκτα γεωμετρικά σχήματα), είχαν έστω μια ιδέα πως λειτουργεί και σκέφτεται ο Καπετάνιος, θα γνώριζαν πως δεν θα "άδειαζε" ποτέ μέλος της οικογένειάς του και στην προκειμένη περίπτωση τον Τζίγγερ.

Μια φορά τόλμησαν κάποιοι -που είχαν ζητήσει συνάντηση στο γραφείο του, για να του εκφράσουν την επιθυμία τους να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό- να μιλήσουν αρνητικά για τον ανιψιό του (ξέρετε σαν αυτές τις μαλακίες που γράφουν, εσύ ο καλός που είσαι οπαδός και όχι ο άλλος ο άνιωθος) και δεν κατάλαβαν για πότε βρέθηκαν έξω από την Motor Oil!!! 

Είναι δε τόσο γελοία τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την οικογένεια -αυτές τις δύσκολες μέρες για τον Αλαφούζο- που παρουσίαζαν τον Καπετάνιο ως απολύτως εξαρτώμενο (οικονομικά) από τον Βαρδή. Σε λίγο θα γράψουν πως αιτείται για το χαρτζιλίκι του..... όταν όμως τους έδιωχνε από την Παιανία, ενώ ο Τζίγγερ είχε ζητήσει να παραμείνουν και μάλιστα δωρεάν, ήταν "αντάρτης"!!!   

Λοιπόν σας γράφω κάτι και κρατήστε το, ακόμα και αν ο Αλαφούζος σταματήσει να επιθυμεί να το παίζει "σωτήρας" και τα βροντήξει όλα κάτω και φύγει (αφού έχει καλύψει τον κώλο του), πιο πιθανό είναι να δούμε στις καρέκλες της ΠΑΕ τους Μπαλτάκο, Μιχαλαριά και κάποια άλλα μέλη του ΑΟ, παρά κάποιον Βαρδινογιάννη!!!

Για όλα αυτά και πολλά περισσότερα που δεν είναι της παρούσης να αναφέρω, δεν γυρίζουν λέμεεεεεεεεεεεε.... μας θέλουν "ελεύθερους" και "επιτυχημένους". Ποιοι είναι αυτοί που θα ανακόψουν βίαια τις καλύτερες ημέρες που διάγει ο Σύλλογος, από την ημέρα που ο "κόσμος" του Παναθηναϊκού τους έδειξε την πόρτα της εξόδου? Τσάμπα γιορτάζουμε ως μέρα ανεξαρτησίας την 13η του Απρίλη? 


Οι "καλύτερες" ημέρες θα έρθουν, με διοίκηση αυτούς που θα φτιάξουν και γήπεδο στο Γουδί, μη σας πω και ιδιόκτητα γραφεία στο Σύνταγμα (εκείνα που άφησε μισά ο Αλαφούζος)!!!

ΥΓ.1 Δεν κατάλαβα την έκπληξη ορισμένων για την αθώωση Μαρινάκη, όσοι έχουν την ελάχιστη γνώση των νόμων φώναζαν όταν έπρεπε....Τότε που ο Βαγγέλας ζήταγε αναβολές και η δικαιοσύνη του τις έδινε, ώστε να φτάσουμε στην χτεσινή απόφαση: ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ. 

ΥΓ.2 Έφυγε η Σόφη που έφερνε την "ηρεμία" και την "γαλήνη" στην ομάδα και πήραν από 2 νίκες οι Λάουρα και Bo, ο Αγγελόπουλος με την Βαλαβάνη αγκαλιάστηκαν, ο Κοκκινάκης άρχισε να μιλάει και είναι προτεινόμενος το "φίδι" ο Τσανγκ. 

Αλέξανδρος



 
Top