Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, όπως θα έχετε παρατηρήσει το Greenmood το τελευταίο διάστημα -όπως και κάθε χρόνο τέτοια εποχή- αναρτά κείμενα όταν πραγματικά έχει κάτι να πει, αρνούμενο να μπει σε έναν άτυπο διαγωνισμό παπαρολογίας και κλαπαρχιδιάς, που έχουν επιδοθεί τα υπόλοιπα sites, προκειμένου να διατηρήσουν την επισκεψιμότητά τους. 

Στο Greenmood δεν θα δείτε επικεφαλίδες που θα ξεκινούν με τις λέξεις "Έκτακτο", "Αποκλειστικό", "Βόμβα", μόνο και μόνο για να σας δελεάσουν να εισέλθετε στο site, όπου θα διαπιστώσετε πως ήταν τελικώς μια μπαρούφα και μισή, που είτε δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, είτε έχει γραφτεί ήδη σε άλλα 20 sites και λογαριασμούς twitter. 

Με την άνεση που μας δίνει η "χομπίστικη" λειτουργία του Greenmood, προσπαθούμε και θέλω να πιστεύω πως διατηρούμε την σοβαρότητα και την αξιοπρέπειά μας. Από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε το Greenmood επέλεξε αυτό τον δρόμο. 

Τον δρόμο της έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης του κόσμου του Παναθηναϊκού, χωρίς κανένα άγχος να μεγαλώσει την επιρροή του, με ψέματα, ευφάνταστα σενάρια και ειδήσεις που απορρέουν από έναν φίλο, που έχει γνωστό τον μπατζανάκη του κουνιάδου του Χ παράγοντα ή μάνατζερ.

Δεν χάσαμε από αυτή την επιλογή. Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι σκεπτόμενοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μας εμπιστεύονται και γίνονται μέλη της μεγάλης παρέας που έχουμε δημιουργήσει, που έχει ως βασικά συστατικά τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των σχολιαστών και την ανιδιοτελή αγάπη όλων για οτιδήποτε έχει σχέση με το τριφύλλι. 

Το τελευταίο διάστημα έχετε βομβαρδιστεί με 100 μεταγραφικούς στόχους του μπασκετικού Παναθηναϊκού, δεκάδες επενδυτές που θέλουν να μπουν στην ΠΑΕ και 1234 απόψεις σχετικά με το ποιος φταίει για την κατάντια του ΑΟ. To Greenmood ασχολήθηκε με αυτά τα θέματα μέχρι εκεί που γνώριζε, μέχρι εκεί που του επιτρεπόταν για το καλό του Συλλόγου να δημοσιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις. Τα σενάρια τα αφήσαμε για τους άλλους... που έχουν τα "αποκλειστικά" και κάθε δέκα μέρες τους ξεβρακώνει η πραγματικότητα.  

Μπήκα στη διαδικασία να σας γράψω αυτά τα λίγα λόγια, ως απάντηση σε ορισμένους φίλους που για κάθε τι που γράφεται σε άλλα sites μου στέλνει μήνυμα να του απαντήσω αν ισχύουν ή αν γνωρίζω κάτι. ΑΝ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ αγαπητοί φίλοι, που να αξίζει της προσοχή σας και αφού το έχω διασταυρώσει, μην ανησυχείτε θα το γράψω ΔΗΜΟΣΙΑ όπως πάντα. 

ΥΓ1. Στις 15 Ιουνίου (πριν καν γίνει μία μεταγραφή) του 2016 είχα γράψει το κείμενο "Ανεξαρτήτως μεταγραφών, το 2017 θα έχουμε καταφέρει πολλά περισσότερα από ότι το 2016" αναφερόμενος στην ομάδα μπάσκετ, αντιλαμβανόμενος την διάθεση της ΚΑΕ....Επιβεβαιώθηκα και το ίδιο λέω και τώρα, το 2018 θα μας βρει να έχουμε κάνει βήματα προόδου. 

ΥΓ2. Τα σενάρια περί εισόδου του Νίκου Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ (με ή χωρίς Γιαννακόπουλο) είναι το λιγότερο που μπορώ να γράψω ΓΕΛΟΙΑ. Αν ποτέ αποφασίσει να επιστρέψει η οικογένεια, θα το κάνει για να αποκαταστήσει πρωτίστως τον Τζίγγερ στα μάτια αυτών που θεώρησαν πως "έχασε" τον πόλεμο με την αλητεία. 

ΥΓ3. Η μεγαλύτερη κατάντια για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τον Ερασιτέχνη, είναι πως κατάφεραν οι Αλαφούζος και Μπαλτακομιχαλαριάδες να μην έχει διάθεση να ασχοληθεί ο κόσμος ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙ.

ΥΓ4. Είκοσι ημέρες αποχής από το pravda dna και απαγόρευση ανάρτησης οποιουδήποτε δικό του άρθρου ή ρεπορτάζ στην φόρμα σχολίων του Greenmood και είμαστε ήδη πιο σωστά ενημερωμένοι.  

Αλέξανδρος


 
Top