Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, η καθολική παραδοχή του κόσμου του Παναθηναϊκού, πως το ποδοσφαιρικό τμήμα υπό τις εντολές του Γιάννη Αλαφούζου διάγει τις χειρότερες μέρες του σε διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, είναι ένα σημάδι προόδου. 

Τα έμμισθα πληκτρολόγια στήριξης της διοίκησης Αλαφούζου έχουν "σιγήσει", αφού όπως φαίνεται οι οικονομικές περικοπές στην ΠΑΕ τα "άγγιξαν" -και ως γνωστό τα συγκεκριμένα πληκτρολόγια χωρίς γκαφρά δεν γράφουν ούτε επικήδειο για καρδιακό τους φίλο- έτσι ο κόσμος απαλλαγμένος από την προπαγάνδα τους και σκεπτόμενος ελεύθερα, ήρθε επιτέλους αντιμέτωπος με την αλήθεια -που εδώ στο Greenmood γράφουμε από το 2013- και αποφάσισε να απέχει επιδεικτικά. 

Οι ομάδες δεν σβήνουν από τις αγωνιστικές αποτυχίες..... ΣΒΗΝΟΥΝ όταν χάσουν το έρεισμα στον κόσμο.....όταν περάσουν στην λήθη αυτών που μέχρι πρότινος τις στήριζαν....και ο Αλαφούζος κατάφερε σε σύντομο σχετικά διάστημα να κάνει την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Παναθηναϊκού, να γυρίσει την πλάτη της στο ποδόσφαιρο. 

Κατάφερε να είναι πιο σημαντική η προσθήκη του Λεκαβίσιους στο μπάσκετ, από την φυγή του Μάρκους Μπεργκ.

Κατάφερε να έχει αγωνία ο κόσμος για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μπάσκετ τον Οκτώβρη, παρά για το πως θα παρουσιαστεί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της η ομάδα του ποδοσφαίρου, που είναι σε 20 ημέρες. 

Κατάφερε να απασχολούν περισσότερο τον κόσμο τα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ, από αυτά του ποδοσφαίρου. Μιλάμε για μέγιστο κατόρθωμα, το οποίο θα αποτυπωθεί και στον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που θα πουλήσουν τα δύο τμήματα και όχι μόνο στην απήχηση που έχουν αυτά μέχρις στιγμής στα social media.

Αν όλη αυτή η 5ετής πορεία του Αλαφούζου και όσα έκανε ή δεν έκανε ως διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, δεν είναι ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο σμίκρυνσης του Παναθηναϊκού, μιλάμε πως ο άνθρωπος είναι εντελώς αυτοκαταστροφικός. 

Την επομένη της νίκης επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την δημόσια παραδοχή του πως ΑΠΕΤΥΧΕ στο ραδιόφωνο του Sport Fm, έχοντας ακόμα τον ενθουσιασμό της τσαμπουκαλίδικης νίκης μέσα στην Τούμπα και την παρουσία των Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλου για την χρονιά που ερχόταν, του έγραψα:

"Η παραδοχή πως απέτυχες σε τιμά και παράλληλα δικαιώνει όλους εμάς που σταθήκαμε απέναντι στις επιλογές σου αυτά τα χρόνια, γιατί προσωπικά δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Οι δηλώσεις σου στον Sport Fm ήταν μετρημένες, αλλά έχοντας δίπλα σου πλέον ικανούς ανθρώπους, δώσε το κάτι παραπάνω και θα ανταμειφθείς ηθικά (οικονομικά το ξέρεις πως δεν γίνεται, στην τελική δεν το έχεις ανάγκη). 

Υπάρχει μια καλή φουρνιά νέων παικτών, αλλά αν δεν πλαισιωθούν από αξιόλογους παίκτες, όπως πλαισιώθηκαν οι Μπασινάς, Καραγκούνης, Γκούμας, Κυργιάκος και πολλοί άλλοι..... θα "καούν" όπως οι Μαυρίας, Μαρινάκης, Λαγός, Δώνης..... 

Κάνε μια υπέρβαση να κερδίσεις τον κόσμο που έρχεται ή όχι στο γήπεδο, όχι γιατί είσαι απέναντι στον τάδε ή δείνα πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού, αλλά αν η ομάδα έχει όραμα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Απεγκλωβίσου από γελοία υποκείμενα που 5 χρόνια σε συμβουλεύουν λάθος..... και το μόνο που έμαθαν στη ζωή τους είναι να επιβιώνουν μέσω του Παναθηναϊκού.

Είναι η ευκαιρία σου να αλλάξεις το κλίμα, να αλλάξεις τον Παναθηναϊκό και να τον ξανακάνεις Panathinaikos....."

Και μου απάντησε: Ξεπούλησε τον Μπεργκ, οδήγησε τον Λυμπερόπουλο στην έξοδο και φέρνει στον Παναθηναϊκό τους αναπληρωματικούς της ΑΕΚ. Υπάρχει σωτηρία με αυτόν τον άνθρωπο στο τιμόνι? 

Όχι κύριοι δεν υπάρχει. Αν στη θέση του Ουζουνίδη ήταν άλλος προπονητής, πολύ αμφιβάλλω αν θα είχαμε έναν παίκτη εκτός των προσφάτων προβιβασμένων από την U20, που θα δήλωνε πρόθυμος να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. 

ΥΓ1. Λεκαβίσιους, Όγκαστ, Λάνγκφορντ και τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμα..... 

ΥΓ2. Ένας συντεταγμένος στρατός ακόμα και αν υστερεί αριθμητικώς, είναι αποτελεσματικότερος ενός πολυάριθμου άναρχου..... και πάντα θα κερδίζει. 

Αλέξανδρος




 
Top