Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, κάτι η διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής, κάτι οι μαζεμένες χαρές που μας έδωσε ο Εξάστερος, κάτι το αναπόφευκτο μαύρο μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, φτάσαμε να γράφω για ποδόσφαιρο κάθε δέκα ημέρες!!!

Μόνο η αποχή μας απέμεινε ως άμυνα, προκειμένου να μην στεναχωριόμαστε για την κατάντια της ομάδας του ποδοσφαίρου. Της ομάδας που αποτελούσε πρότυπο για κάθε Βαλκανικό Σύλλογο. Της ομάδας που προκαλούσε φθόνο αλλά και σεβασμό για τις επιτυχίες της, σε κάθε αντίπαλο.....ακόμα και σε αυτόν που με πραξικόπημα έπαιρνε πρωτάθλημα κάθε χρόνο.

Έφτασε ο καιρός που οι μη έχοντες συμφέρον από την ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό, να ασχολούνται λιγότερο ή και καθόλου. Στην τελική εμείς εδώ οι Greenmoodistas ασχοληθήκαμε ΠΟΛΥ όταν έπρεπε, όταν εγκαίρως προειδοποιούσαμε κάθε Παναθηναϊκό, για το τι πρόκειται να συμβεί με τους ανεκδιήγητους μούτσους που ανέλαβαν να κυβερνήσουν, ένα τόσο μεγάλο καράβι.

Χλευαστήκαμε, απειληθήκαμε, τρομοκρατηθήκαμε, από όλους αυτούς που στο πρόσωπο του Αλαφούζου και των κολαούζων του, έβλεπαν την "σωτηρία" .......και τώρα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ και αν δικαιωθήκαμε. Χίλιες φορές να ήταν καλά ο Παναθηναϊκός και εμείς να είχαμε πέσει σε όλα έξω.

Ντέρμπι δίνει σήμερα η ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα το κερδίσει, όπως κέρδισε και το προηγούμενο που έδωσε στη Λεωφόρο. Αλλά και μόνο η σκέψη πως αυτή η νίκη δεν θα έχει κανέναν θετικό αντίκτυπο, δεν με αφήνει να χαρώ. Μόνο οργή με διακατέχει μετά από κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οργή για αυτούς που έφεραν τον άλλοτε οικονομικά νοικοκύρη και αγωνιστικά Πρέσβη του Ελληνικού ποδοσφαίρου, σε αυτή την δεινή και ντροπιαστική κατάσταση. 

Δύο χρόνια άκρατης επίδειξης νεοπλουτισμού και έξι χρόνια ανυπόστατης οικονομικής εξυγίανσης, ήταν αρκετά για να φτάσουμε στο ζοφερό σήμερα. Σε ένα εφιαλτικό σήμερα, που δίνει δικαίωμα στους διαχρονικά μπαταχτσήδες του Ελληνικού κράτους (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ) και στους διαχρονικά δορυφόρους πουθενάδες (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΞΑΝΘΗ κ.α.), να λένε πως τροποποίησαν το καταστατικό της Super League (που εμείς δημιουργήσαμε) για να μας "σώσουν"!!!

Η ΠΑΕ που είχε Πρόεδρο τον νοικοκύρη Γιώργο Βαρδινογιάννη, που αψηφώντας τα μακροπρόθεσμα οφέλη για λογαριασμό της ομάδας του, έτρεχε στην Μελίνα Μερκούρη προκειμένου να την πείσει πως πρέπει να απαλλαχθούν από τα χρέη οι μισές ομάδες τότε της Α' Εθνικής για να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έπεσε στην ανάγκη των πουθενάδων!!! 

Και γιατί? Γιατί ένα αληταριό ολόκληρο αποφάσισε πως πρέπει να διαβιώνει από τον Παναθηναϊκό και επειδή όσο θα υπήρχαν Βαρδινογιάννηδες αυτό δεν θα ήταν εφικτό, βοηθούμενο από κομπλεξικούς ανθρωπάκους με εφήμερη δύναμη αλλά και πολλά απωθημένα, φρόντισαν να τους διώξουν. 

Και τώρα τι? Επισκέψεις παλαιμάχων στα τέσσερα για συγχώρεση και ανακοινώσεις-προσκλήσεις μέρος του αληταριού, να βοηθήσουν οικονομικά, αλλιώς θα γραφούν στα μαύρα κατάστιχα (λες και μέχρι σήμερα τους είχαν στα άσπρα και δεν τους έβριζαν τα ιερά και όσια, δεν τους εύχονταν καρκίνο).

Αλλά όλοι αυτοί (κομπλεξικοί λεφτάδες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, επαγγελματίες οπαδοί, πουλημένοι δημοσιογράφοι και κυρίως ο Κόκκαλης) είχαν τους λόγους τους...... ΕΣΥ ρε μαλάκα ανιδιοτελή Παναθηναϊκέ Μωραϊτη, που έβλεπες όλες αυτές τις αλητείες να διαδραματίζονται μπροστά σου και είχες το μυαλό να σκεφτείς που θα οδηγήσουν, τι έκανες? ΤΙΠΟΤΑ Μαλάκα, γιατί είτε φοβήθηκες το αληταριό, είτε θαμπώθηκες από τις εξαγγελίες περί 10 Αμπραάμοβιτς. Όπως το βούλωσες τότε, βούλωστο και τώρα....... και δέξου τη μοίρα για την ομάδα που λατρεύεις από την κοιλιά της μάνας σου, που σου επιφύλαξαν οι φυτευτοί του Σώκρατες!!! 

Οι σοβαροί που έχουμε απομείνει να ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό, που δεν φαντασιωνόμαστε τον Αλαφούζο ως μπροστινό και τους Κινέζους επενδυτές ως τη διάδοχη κατάσταση, έχουμε καταλήξει σε ένα και μόνο συμπέρασμα, πολύ κοντά σε αυτό που ανάρτησε δημόσια ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος. 


Ναι αυτή θα ήταν η λύση.....η συνεργασία Βαρδινογιάννηδων-Γιαννακόπουλων. Μόνο αυτοί έχουν τη δύναμη να σηκώσουν το βάρος των υπέρογκων χρεών που δημιούργησαν οι αλεξιπτωτιστές σωτήρες και ο εξυγιαντής ...... αλλά ΔΕΝ. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει τελειώσει από τον Παναθηναϊκό, μόνο ως χορηγός μιας διοίκησης αξιόπιστων και αξιοπρεπών παραγόντων θα μπορούσε να έχει εμπλοκή..... Πάντως χορηγός αυτών που επεξεργάζονται σχέδια υποβιβασμού, δεν πρόκειται να γίνει. 

Pre Game ξεκίνησαν να γράψω, αλλά τι αρχίδια να γράψω, αφού τους τρεις βαθμούς που θα πάρουμε σήμερα, πιθανότατα να τους χάσουμε στα χαρτιά, όπως και πολλούς άλλους. Ο τελευταίος ρόγχος του πεθαμένου είναι αυτά τα παιχνίδια, ανάσα για τις απανταχού Φιλιππινέζες του Αλαφούζου, που βρίσκονται στα γραφεία και στην κερκίδα. Άλλο ένα παιχνίδι με καλές εισπράξεις είναι για αυτούς το σημερινό...... μόνο για εμάς είναι κάτι σαν "Να πέσουμε, αλλά να πέσουμε ηρωικά".  

ΥΓ1. Τις τελευταίες ημέρες γεμίσαμε πάλι με δημοσιεύματα-σανό προς βρώσιν των ζώων που τα πιστεύουν και που με τα κλικ τους συντηρούν το πιο άθλιο κομμάτι της δημοσιογραφίας, αυτό που αν το κεράσεις δύο πιτόγυρα σου γράφει ότι θες. Ζητιάνοι των κλικ και των μονόευρων, παίζουν καθημερινά παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού και του κόσμου του, αδιαφορώντας για τα σημαντικά, που αν επιλύονταν ίσως να υπήρχε ΕΛΠΙΔΑ......

ΥΓ2. Πέρα δε από το ψυχολογικό κομμάτι, τα αγωνιστικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη αναμένεται να είναι κι εκείνα προσανατολισμένα στην ίδια κατεύθυνση με το ματς απέναντι στου Πειραιώτες. 

Όπως και τότε λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιο και Χουλτ. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κουρμπέλης με τον Σιλά, ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Χίλιεμαρκ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βιγιαφάνιες και ο Λουντ, με τον Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουτρουμπής, Ρέις, Τζανδάρης, Μουνιέ, Καμπέσας και Άλτμαν. Εκτός έμειναν ο Λουτσιάνο που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας που κάνει μετά την επέμβαση στο γόνατο, ο Κότσαρης και ο Πίσπας.

ΥΓ3. Στοιχηματικές προτάσεις για το παιχνίδι. Όβερ 1,5 τα γκολ του Παναθηναϊκού και γκολ στο πρώτο 10λεπτο. 

Αλέξανδρος



 
Top