Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, σε άλλες εποχές ένα Χ στο Περιστέρι με παίκτη παραπάνω, αυτομάτως θα ενεργοποιούσε την απόλυση του προπονητή, την απαξίωση όλου του ρόστερ, την επίσκεψη των Παναθηναϊκάρων στο προπονητικό κέντρο, το κάψιμο των διαρκείας και ένα μίνι συλλαλητήριο κατά της διοίκησης.....

..........επειδή όμως δεν βρισκόμαστε σε εκείνη την "μαύρη" εποχή που κάναμε αγώνα για να απαλλαγούμε και διάγουμε την 8ετία της υγείας και της μαχητικής ψυχής, το Χ εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο και με σύνθεση ανάγκης, είναι ένα καλό αποτέλεσμα. 

Το αστείο βέβαια της υπόθεσης είναι, πως για αυτό το αποτέλεσμα θα διαμαρτυρηθούν αποκλειστικά αυτοί που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην καταστροφή. Στηρίζοντας τόσο τον Αλαφούζο 6 χρόνια όσο και τις επιλογές του....και κυρίως αυτή την εμμονική επιλογή στον Ιταλό απατεώνα, που φέρει μεγάλο μερίδιο για το πισωγύρισμα στα οικονομικά. 

Οι υπόλοιποι που 6 χρόνια τσακίσαμε τα λαρύγγια μας να φωνάζουμε και ματώσαμε τα δάχτυλα μας να γράφουμε, πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του (διοικητικοί και εξωδιοικητικοί) μάθαμε να κάνουμε υπομονή και να ελπίζουμε σε ένα θαύμα. Σε αυτό της σωτηρίας, που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τον Μαρίνο στον πάγκο, αφού λεφτά δεν υπάρχουν για να αντικατασταθεί με καλύτερον, αλλά και αν υπήρχαν, κανένας επαγγελματίας δεν θα δεχόταν να έρθει να δουλέψει σε μία ομάδα, που χρωστάει σε 100 ποδοσφαιριστές και όλες οι πόρτες είναι κλειστές. 

Με λίγα λόγια εδώ που έχουμε φτάσει, η παρουσία του Μαρίνου στον πάγκο είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, αν θέλουμε να ελπίζουμε σε παραμονή .....Τώρα αν κάποιοι έχουν βάλει σκοπό σώνει και καλά να διαλυθούμε και να μην το παλέψουμε καθόλου, μιας και αυτό επιτάσσουν οι εντολές των χρηματοδοτών-αγαπημένων τους (πρώην παραγόντων ή επίδοξων)...να οργανώσουν ένα ντου στο Σαπήλιον, να τον διώξουν....Ξέρουν αυτοί!!!

Στα του παιχνιδιού προσωπικά δεν έχω να καταθέσω κάτι.... ένα πεταμένο ημίχρονο, αλλά βλέποντας την ενδεκάδα, τι σκατά απαιτήσεις να έχεις? Δηλαδή με Βλαχοδήμο, Μολέντο, Τσάβες, Χουλτ, Λουτσιάνο, Χίλιεμαρκ.... ήμασταν καλύτεροι στα προηγούμενα παιχνίδια, που αντιμετωπίζαμε μάλιστα υποδεέστερους αντιπάλους του Ατρόμητου? 

Με αυτά και με αυτά, πάλι μείναμε χωρίς νίκη εκτός έδρας.....παρόλο που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αν είχαμε ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, αλλά ο ένας βαθμός, στο τέλος που θα κάνουμε λογαριασμό, αν δεν έχει προλάβει να μας ρίξει ο Αλαφούζος με ποινές αφαίρεσης βαθμών, θα δείτε πως θα είναι πολύτιμος.....ΓΙΑΤΙ σας το έχω γράψει εδώ και μήνες (όταν οι ηλίθιοι έβλεπαν πως πάμε για πρωτάθλημα)....ο Παναθηναϊκός μας, θα κινδυνέψει με αγωνιστικό υποβιβασμό. 

Για αυτό κάποιοι προσγειωθείτε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αλλιώς εκεί κατά τον Μάρτη, Απρίλη, θα προσγειωθείτε όπως το αεροπλάνο στη φωτογραφία....ΑΝΩΜΑΛΑ!!! 

ΥΓ. Διαχρονικά κάνει "κρα" ο κώλος ορισμένων για καρέκλα..... Τις ώρες που ο Παναθηναϊκός διαλύεται και δεν έχει καμιά σημασία ποιος θα συμμετέχει και θα αναδειχθεί στις εκλογές της Συμμαχίας, αφού το ποσοστό μετοχών που κατέχει είναι αμελητέο, γεμίσαμε με λογύδρια υποψηφίων .....
Βέβαια ο πιο θρασύς από όλους είναι αυτός, που σε 2 περιπτώσεις έχει ζητήσει την ψήφο των Παναθηναϊκών, του την έδωσαν, εκλέχτηκε, τα έκανε σκατά, παραιτήθηκε μόλις άρχισαν τα δύσκολα....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΤΑΕΙ!!!! Βρε ουρτ κοπρόσκυλο......

Τα υπόλοιπα από τον Sport Fm

Οι «πράσινοι»… πέταξαν στα σκουπίδια μια «χρυσή» ευκαιρία, να πάρουν ένα σπουδαίο «διπλό» στο Περιστέρι, καθώς αγωνίζονταν για περισσότερη από μισή ώρα με παίκτη παραπάνω κόντρα στον μαχητικό Ατρόμητο, αλλά έμειναν, τελικά, στο 1-1 και παραμένουν χωρίς «τρίποντο» μακριά από τη Λεωφόρο! 

Μεγάλος και αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ωστόσο, ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης, Σταύρος Μάνταλος, σε μία από τις χειρότερες διαιτησίες (αν όχι τη χειρότερη) της φετινής Σούπερ Λίγκας, αφού: Έχει δώσει «ένα στα τρία» πεντακάθαρα πέναλτι(!) για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο, δεν έχει δείξει την άσπρη βούλα στο φινάλε του ματς, σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη πάνω στον Ουάρντα, ενώ δεν αποβάλλει τον Αιγύπτιο, που διαμαρτύρεται για τη φάση, βρίζοντας τον βοηθό, όπως και τον Χατζηισαΐα, στο 68', ο οποίος φτύνει τον Μολίνς! Μοναδική σωστή απόφασή του, δηλαδή, είναι η αποβολή του Κιβρακίδη, στο 68', με δεύτερη κίτρινη κάρτα -την οποία και δέχθηκε αδιαμαρτύρητα ο αρχηγός του Ατρόμητου. 

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντάουντα, με καταπληκτικό σουτ, άνοιξε το σκορ στο 3', για να έρθει η ισοφάριση με το πέναλτι του Μολίνς, στο 30ό λεπτό. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν και δοκάρι στο 48', με τον «κεραυνό» του Μάντσον από 40 μέτρα να αλλάζει πορεία από την επέμβαση του Διούδη, με τον 24χρονο να κάνει, στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, μεγάλη εμφάνιση, «κατεβάζοντας ρολά»! 

Το ματς

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των Κουτρουμπή (κυρίως) και Αυλωνίτη, με τον Βασιλακάκη να βγάζει μια εξαιρετική μπαλιά στον Ντάουντα και τον Νιγηριανό να «κεραυνοβολεί» τον Διούδη, για το 1-0! 

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, «έβγαλε» αμέσως αντίδραση, με το δυνατό σουτ από τον Καμπέσας να φεύγει λίγο άουτ, δύο λεπτά αργότερα… Αυτή, ωστόσο, ήταν και η τελευταία φάση των «πράσινων», για πάρα πολύ ώρα. 

Ακολούθησε ένας μονόλογος του… Διούδη, με τον Έλληνα γκολκίπερ να βγάζει τα πάντα, ό,τι πήγαινε προς την εστία του, στο ντεμπούτο του, θυμίζουμε, στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας στο 14ο λεπτό. Αρχικά, λοιπόν, απέκρουσε το σουτ του Βασιλακάκη και, μόλις ένα λεπτό αργότερα, είπε αυτήν τη φορά «όχι» στον Ντάουντα -που έγινε κάτοχος της μπάλας από απίθανο λάθος του Κουτρουμπή! 

Στο 22', είχαμε το πρώτο «χτύπημα» του Μάνταλου. Ο Ρισβάνης «κλάδεψε» το πόδι του Μολίνς μέσα στη μεγάλη περιοχή και παρότι ο ρέφερι του αγώνα ήταν κοντά στη φάση, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Επτά λεπτά αργότερα, ωστόσο, έδωσε την εσχάτη των ποινών, στο παρατεταμένο σπρώξιμο του Χατζηισαΐα πάνω στον Άλτμαν, με τον Μολίνς να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να «νικάει» τον Γιαννιώτη, για το 1-1. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, δε, ο Σουηδός είχε κεφαλιά-φαρμάκι, που πέρασε ελάχιστα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα… μόνος του στο «τριφύλλι».

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο πως είχε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Οι αργοί χαφ των «πράσινων» δεν προλάβαιναν τους παίκτες του Ατρόμητου, οπότε η άμυνα του «τριφυλλιού» ανέβαινε, για να καλύψει, με αποτέλεσμα να προκαλείται… τρικυμία στα μετόπισθεν. Ακόμη και έτσι, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, πριν «βγει» το πρώτο 45λεπτο, αν ο Μάνταλος δεν έκλεινε τα μάτια και σε δεύτερο πέναλτι! Στο 41', σε μια αδιανόητη απόφαση και παρότι ήταν, ξανά, κοντά στη φάση, έδωσε κίτρινη κάρτα στον Άλτμαν για «θέατρο», σε μαρκάρισμα του Γιαννούλη, ενώ υπάρχει και πάλι πεντακάθαρη παράβαση!

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Ατρόμητος μπήκε όπως και στο πρώτο ημίχρονο, κλείνοντας τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο και μόλις στο 48' είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί ξανά με τον «κεραυνό» του Μάντσον, από 40 μέτρα! Η μπάλα πήγαινε στο «Γ» του Διούδη, με τον Έλληνα γκολκίπερ, ωστόσο, να κάνει άλλη μία τεράστια απόκρουση, στέλνοντάς τη στο οριζόντιο δοκάρι του!

Στο 53', δε, ολομόναχος ο Ουάρντα στην «καρδιά» της άμυνας του Παναθηναϊκού, μετά από γύρισμα του Μάντσον, πλάσαρε άτσαλα και απομάκρυνε ο Κουτρουμπής, για να έρθει η «απάντηση» του «τριφυλλιού» στο 58', όταν ο Άλτμαν «σέρβιρε» για τον Μολίνς, ο οποίος έκανε άψυχο σουτ, μόνος του από αριστερά, και έδιωξε ο Χατζηισαΐας.

Ακολούθησε νέο… ρεσιτάλ του Μάνταλου, καθώς, στο 68', ο Χατζηισαΐας έχει φτύσει τον Μολίνς, αφού ο Σουηδός «κόλλησε» το πρόσωπό του στο δικό του! Ήταν δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον παίκτη του «τριφυλλιού» και απευθείας κόκκινη σε εκείνον του Ατρόμητου, με τον ρέφερι να μη βλέπει τίποτα, αλλά ένα λεπτό αργότερα έδωσε -σωστά- τη δεύτερη κίτρινη στον Κιβρακίδη, για μαρκάρισμα πάνω στον Λουντ, αφήνοντας τους Περιστεριώτες με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο.

****Ο Αντονί Μουνιέ αποχώρησε με τραυματισμό στο ημίχρονο της αναμέτρησης των «πράσινων» με τον Ατρόμητο (πήρε τη θέση του ο Χίλιεμαρκ) και επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις. Ο Γάλλος εξτρέμ έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει -σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα-το εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο, αλλά και αυτά με Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Ξάνθη (εκτός).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (63’ Ούμπιντες), Ντικινί, Βασιλακάκης (74’ Καρασαλίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (83’ Λαζαρίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας (76’ Χατζηγιοβάνης), Σιλά, Λουντ, Μουνιέ (46’ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν, Μολίνς (72’ Τσάβες).

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη

«Ένα παιχνίδι που όσο περνούσε η ώρα έπρεπε να το έχουμε κερδίσει. Οι μεγάλες ομάδες τις φάσεις που θα βρούνε τις τελειώνουν. Εμείς τις κόβαμε μόνοι μας. Αν αναρωτιέστε για τις αλλαγές, θέλω πάνω από όλα ένα γκρουπ που θα παλεύει, θα έχει μαχητές. Στο τέλος είναι αδικαιολόγητο που δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Με δέκα παίκτες ο αντίπαλος γύρισε πίσω. Για μία ακόμα φορά δεν κερδίσαμε εκτός έδρας και φταίμε εμείς. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πορεία που έχει κάνει. Είναι καλή η εικόνα του και αυτό φάνηκε και σήμερα».

Για τις αλλαγές: «Θα φανεί ποιοι παίκτες θα είναι μέσα στο γκρουπ και πνευματικά. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει έτσι».

Για τη διπλή ανάγνωση του ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε. Όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει».

Για την παρουσία του Διούδη: «Έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τον Οδυσσέα. Τις αλλαγές αυτές είχα σκοπό να τις κάνω. Θα τις έκανα και την Τρίπολη αλλά ήμασταν από το ματς με τον Ολυμπιακό. Θέλω ένα γκρουπ που να είμαστε πνευματικά έτοιμοι»



 
Top